Opens at 12:00

Ravintola Malabadi Tammela

Rating 3.5 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (27)

Hyvä ja monipuolinen lounas!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 06.04.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounas maksoi 12,50€: Salaattipöytä oli ennallaan, mutta muuten ruokien taso keskikertainen. Samanlaista suolalla maustettuja kasvis- ja liharuokia saa Esson buffetistakin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.05.2017
Rating: 0

Ephief-nimimerkki alempana vei sanat suustani :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 18.08.2016
Rating: -1

Lounaalla oli kolmea lämmintä ruokalajia, joista yksi taisi olla kasvisruokaa. Lisukkeita oli mukavasti, mutta lounaan ehdoton kohokohta oli salaattipöytä, jossa riitti valinnanvaraa. Hinnasta hieman pois, niin voisin maksaa pelkästä salaattipöydästä lounarin verran. Kaikki maistettu ruoka oli herkullista, sopivan mausteista eikä sitä tyypillistä suomalaista, mautonta lounasruokaa.

Itse ravintola oli valoisa, viihtyisä ja tilava. Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 15.03.2016
Rating: 0

Kivasti sisustettu ja valoisa raikas tila. Pöydät aika avoimesti, ei siis looseja tai yksityisyttä niin paljon, kun odotin, mutta eipä sitä niin tarvinnutkaan. Ovelta tuli heti tarjoilija ohjaamaan pöytään ja toi juomalistat. Menut olivat jo valmiiksi pöyidissä. Kävimme paikalla lauantai-iltana noin klo 18 ja lähes kaikki pöydät olivat täynnä, väkeä tuli ja meni tasaisesti ja kaikki mahtuivat kuitenkin aina pöytiin. Palvelu oli ripeää.

Teimme tilauksen heti ja tarjoilija toi juomat, keskioluen (6,5e) sekä vesikannun (1e) pöytään. Otimme vain pääruoat, koska oli kiire aikataulu, mutta tarjoilija toi eteemme lähes välittömästi talon tarjoaman alkukeiton, joka oli kermainen metsäsienikeitto. Keitto oli oikein maukas, ja mukaan tuli lämmin herkullinen leipä. Keitossa oli sieniä ja sipulia. Alkuruoka ei siis maksanut mitään. Tosin meiltä ei kysytty edes haluammeko sienikeittoa, kaikkihan eivät sienistä niin välitä. Naapuripöydältä asiaa tiedusteltiin.

Pääruoat tulivat todella nopeasti alkuruokien syömisen jälkeen. Täällä ei tarvinut odotella. Tarjoiljat kävivät myös tasaisesti tiedustelemassa onko kaikki ok ja maistuuko ruoka. Otin pääruoaksi kanarullan (13,5e), joka oli grillattua kanaa, curru-kastiketta, erikoismaustettua salaattia,
sipulia, jäävuorisalaattia, paprikaa ja persiljaa käärittynä lavash-leipään. Annos oli iso enkä edes jaksanut syödä sitä kokonaan. Kana oli oikein kypsytettyä, ei ollenkaan kuivaa ja pinnalta grillatun oloista. Curry-kastike ei ole aina niin mieleeni, mutta tässä annoksessa sitä ei ollut liikaa ja muutkin maut tulivat esiin.

Seuralaiseni söi paikan kebabin (18e) jossa oli lampaan- ja naudanjauhelihavarras, bulgurin, salaatin ja haydarin kera. Annos oli kuulemma oikein sopivan kokoinen ja hyvän makuinen. Ns. hienompi kebab. Liha oli hyvää ja lisukkeet sopivat kylkeen hyvin.

Palvelu pelasi ja ruoka oli hyvää. Suosittelen paikkaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 13.03.2016
Rating: 0

Poikkeuksellisen ystävällinen palvelu. Viihtyisä ja erittäin tilava paikka. Istumapaikkoja varmaan yli sata. Ruoka ihan hyvää, mutta odotin arvosteluiden perusteella sen olevan erinomaista, mitä se ei kyllä ollut. Ehkä käyn vielä toisen kerran ja annan sitten lopullisen tuomion.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.12.2015
Rating: 0

Harvoin tulee koettua, että ruoka tehdään sydänmellä.
Täällä sen haistaa ja maistaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.12.2015
Rating: -3

Todella erinomaista ja hyvää ruokaa, ystävällinen palvelu ja kaunis sisustus. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.11.2015
Rating: -1

Eat-palvelun mukaan paikka oli kiinni? Olihan ravintola kuitenkin auki, koska oli lounasaika. Tilat olivat todella siistit. Ruokailjoita oli noin puoli salia ja saimme näköalapöydän. Seisovassa pöydässä oli liha ja kana vaihtoehtot lämmintä ruokaa. Aika normia: kun aikaa kuluu kasvikset ehtivät pehmentyä liiaksi ja kana menee kuivaksi. Mausteita oli käytetty sopivasti. Salaattipöytä oli todella runsas ja kruunasi aterian. Kahvi oli hyvää, mutta makeat jälkiruuat olivat vain makeita eli eivät ole oikein makuuni. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta vietti pitkiä aikoja asiakkaiden luona keskustelemassa. Kokonaisuutena hinta-laatusuhde on loistava.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.11.2015
Rating: 0

Sunnuntaibrunssilla. Valoisa siisti ravintola, ystävällinen palvelu toimi hienosti. Maksu kassalle ja eikun syömään. Hinta 14,50e joten ruuan hinta / laatu / määrä todellakin kohdillaan. Laaja valikoima niin kylmiä ja lämpimiä turkkilaisia ruokia. Päälle vielä jotain pientä makea sekä kahvia ja teetä.
Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 02.11.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Tammelan puistokatu 26-28, 33100 Tampere - Route
045 6253331
http://Www.malabadi.fi

Options