Ephief

109 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (106)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Nomu

Ruoka yllätti positiivisesti, maut olivat aidot ja monipuoliset. Illan huippuja olivat kampasimpukat, edamame-pavut ja kimchi-tofu.

Itse ravintola oli viihtyisä ja avoimesta tilasta huolimatta rauhallinenkin. Tarjoilu oli ystävällistä ja annokset tulivat nopeasti.

Otimme yhteensä kuusi annosta kahdestaan. Sillä vatsat täyttyivät sopivasti, vaikka yhdet annokset olisivat varmaan vielä mahtuneetkin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 23.03.2017
Note 0

Restaurant: Papito
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 25.08.2016
Note 0

Restaurant: Los Pollos
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 04.05.2016
Note 0

Restaurant: Pikkubistro Kattila

Rauhallisena tiistai-iltana alkuruoka-pääruoka-jälkiruoka-yhdistelmä viinilasin kera.

Alkuruoka (kasviskroketti) oli erittäin herkullista, joskin samalla melko makeaa ja siksi olisi voinut toimia melkein myös jälkiruokana. Pääruoka (nautaa) oli perushyvää, mutta ei mitään taivaallista. Tähän saattoi vaikuttaa sekin, että annos oli muokattu maidottomaksi. Jälkiruoka (raakakakku) oli ainakin riittävän iso pala ja sinällään ihan mielenkiintoista, joskaan minusta ei vielä mikään raakakakkujen ystävä tullut. Seuralainen kehui erityisesti fasaania.

Palvelu oli perustasolla, samoin viihtyisyys.

Lopuksi juotu kahvi oli seissyt keittimessä ties kuinka kauan ja oli suorastaan hirveää. Kannattanee pyytää erikoiskahveja, tosin vilkkaampina päivinä kahvin vaihtuvuuskin on varmaan suurempi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 23.03.2016
Note 1

Lounaalla oli kolmea lämmintä ruokalajia, joista yksi taisi olla kasvisruokaa. Lisukkeita oli mukavasti, mutta lounaan ehdoton kohokohta oli salaattipöytä, jossa riitti valinnanvaraa. Hinnasta hieman pois, niin voisin maksaa pelkästä salaattipöydästä lounarin verran. Kaikki maistettu ruoka oli herkullista, sopivan mausteista eikä sitä tyypillistä suomalaista, mautonta lounasruokaa.

Itse ravintola oli valoisa, viihtyisä ja tilava. Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 15.03.2016
Note 0

Restaurant: Jörn's Döner

Varsin maukas kanadöner. Koko oli ehkä hieman pieni, mutta kuitenkin ihan riittävä lounaaksikin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 29.07.2015
Note 0

Lounaalla hampurilaiseen kuuluivat perusosat, kuten sämpylä, pihvi (liha, kana tai kasvis), salaatti ja majoneesi. Lisähinnasta saa lisätäytteitä, kuten pekonia ja jalapenoja, mutta myös juusto lasketaan lisätäytteeksi. Sinällään ihan toimivaa, sillä burgerin lähtöhinta (8 €) on riittävän alhainen ja jokaisella on kuitenkin mahdollisuus tuunata kokonaisuudesta haluamansa. Lisäksi lautasella oli ranskalaiset ja coleslaw-salaattia.

Hampurilainen oli riittävän iso ja maultaan perushyvä, ei kuitenkaan mitenkään erityinen. Ranskalaiset olivat sopivan rapeita ja coleslaw oli mukava lisä annokseen.

Lounashinnoittelulla päästään jo lähelle pikaruokaketjujen ateriahintoja, mutta laatu on silti parempaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 16.07.2015
Note -1

Restaurant: Zeytuun

Erinomaisen positiivinen yllätys lounaalla käydessäni. Falafelrulla oli iso ja täyttävä, mutta ennen kaikkea myös hyvänmakuinen. Kun lisäksi annos näytti ulkoisestikin houkuttelevalta, ei ollut mitään valittamista. Tarjolla on ilmeisesti vain kasvisruokaa, mutta kaltaiseni sekaruokailijakin oli lounaan jälkeen tyydyttynyt.

Palvelu oli ystävällistä ja erikoisruokavalioni huomioitiin annoksessa ilman mitään ongelmia tai seremonioita. Ravintolan sisustus oli viiihtyisä. Erittäin laadukasta "pikaruokaa".

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 16.07.2015
Note 0

Restaurant: Ravintola Borneo

Aivan uskomattoman hyvä lounas. Olin kuullut paljon hyvää, mutta kokemus ylitti vielä odotuksenikin. Hienoja makuja laadukkaasti valmistettuina. Palvelu oli myös ystävällistä, mutta muuten kokemus oli kuitenkin kovin peruslounasmainen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 31.05.2014
Note 2

Restaurant: Restaurant Ceyhelaya

Lounas oli hyvänmakuinen ja mukavaa vaihtelua muihin intialaisiin. Sisustuskin oli omaperäinen ja muista erottuva. Myyjä oli kuitenkin koko ajan keittiössä ja musiikki oli aika kamalaa. Hieman liian kallis muihin vastaaviin verrattuna.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 25.03.2014
Note 1


Bilder


Followers