Küche geöffnet

Ravintola Malabadi

Note 4.8 / 5

Bewertungen (27)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Oikea turkkilainen ravintola, ei mikään kebabkioski. Useimmiten lounas on todella monipuolinen ja mainio, vaikka sisään menisi viime hetkelläkin, mutta pari kertaa ollut aikamoinen pettymys: kuivunutta pitsaa ja vain rippeitä jäljellä. Silti, keskiarvona, pidän tätä edelleen Hervannan parhaana lounaspaikkana - huonon päivän varauksella.

Useamman kertaa tilattu ruokaa myös illalla. Annokset ovat olleet hintansa arvoisia, isoja ja maukkaita. Oma suosikki jugurttikebab, jossa maut sopivat loistavasti yhteen. Halutessaan saa myös pitsaa tai peruskebabiakin.

edit: Sisätilojen uudelleenjärjestelyn myötä istumapaikkoja on saatu lisää. Omistaja on kuitenkin pysynyt samana, kuten myös ruuan laatu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 07.06.2017
Note 4

Olen Balkanista kotoisin. Voin taata, että Malabadista löytyy Suomen parasta ja aidoimmasta turkkilaista ruokaa. Mureat lammaskebabit ja pihvit, todella hyvä persialainen riisi ja bulgur, huipputason turkkilaista kahvia ja baklavaa, hieno valikoima turkkilaista viiniä ja rakia. Jos oikea (ei Suomikebi) turkkilainen kiinnostaa, niin täällähän on pakko käydä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 31.03.2016
Note -1

Autenttinen makuelämys. Siisti ja viihtyisä paikka. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 15.01.2016
Note -2

Otimme porukalla 4 hengen lautasen, jossa oli salaattia, kuskusia, lammasta, kanaa, nautaa, kylmä jogurttikastike ja itse tehtyä leipää.
Aivan uskomattoman hyvä, kaikki maut kohdallaan ja ruokaa oli enemmän kuin riittävästi!!
Henkilökunta oli aivan loistavan ystävällistä ka omistajakin kävi heittämässä vitsiä välillä.
Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan !!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 17.07.2015
Note 0

Asumme Tampereen länsipuolella, mutta ensi kerran Malabadissa käytyämme olemme tulleet Hervantaan useita kertoja pelkästään ravintolan vuoksi. Olemme myös tuoneet vieraitamme tänne syömään, koska tiedämme, että Malabadista saa aina erinomaista ruokaa ja todella hyvää palvelua! Mieheni pienimuotoiset 50-vuotispäivät vietimme läheisten ystävien kanssa syömällä Malabadissa. Kävimme sopimassa tilaisuuden ruoista ja juomista edellisellä viikolla, ja kaikki oli kauniisti katettuna ja juuri kuten olimme toivoneet. Myös ruoka ylitti vieraittemme odotukset. Tulemme jatkossakin vierailemaan Malabadissa ja suosittelemme sitä kaikille hyvän ruoan ystäville, jotka arvostavat vilpittömän ystävällistä palvelua ja asiakkaiden arvostamista. Tämä kaikki on Malabadissa kohdallaan!
Tuula ja Ville-Veikko Hyhkystä

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.03.2015
Note -1

Jos haluat maistaa oikean kebabin maun, niin on paras paikkaa. Erinomaisesti valmistettu, ihan kuin olen Turkissa käynyt.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 19.02.2015
Note 0

They had really delicious dishes for dinner!
A bit expensive but doshes deserve for this price.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 29.11.2014
Note 0

Oikea Turkkilainen ravintola eikä mikään peruskebula. Loistava lounaspöytä ja vielä paremmat lammasvartaat. Yhtä hyvin grillattua lihaa on vaikea löytää tampereelta ellei sitten ihan Huberiin tai Pork'n Moreen mene. Makuihin on selvästi panostettu ja se nostaa tämän yhdeksi suosikkipaikoistani.

Hinnat ovat vähän yläkantissa, mutta rahalle saa hyvin vastinetta. Yleensä täällä tulee käytyä kerran viikossa lounaalla, mutta satunnaisesti myös iltaisin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 10.10.2014
Note 0

Myös noutopöytä lounaalla maukas.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 05.08.2014
Note -2

Ulkoapäin pieni ja vaatimattoman kokoinen paikka. Sisällä siistiä ja helteelläkin viileää.

Buffetissa oli tarjolla runsastäytteiset pannupitsat, joissa maku kohdillaan ja kahdenlaista liharuokaa, riisiä ja perunaa, leipää ja salaatteja. Viininlehtikääryleet eivät olleet kovin hyviä (toivottavasti eivät olleet säilykkeitä), muuten kaikki mitä maistoin oli oikein hyvää lounasbuffet-tasoiseksi. Naudan palapaisti oli erittäin murea ja hyvin maustettu, suorastaan herkullinen. Sienien kera tarjottu possu oli aivan hiukkasen kuivaa, mutta maukas kastike pelasti kokonaisuuden plussan puolelle. Täällä kasvissyöjä jää kyllä nälkäiseksi. Odotin että valikoimassa olisi ollut myös kebabia, mutta toisaalta muuten niin runsaan tarjonnan kanssa sille ei kyllä ollut tarvetta.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan jälkiruuaksi makeita turkkilaisia teelaatuja, joita ilokseni oli tarjolla pariakin vaihtoehtoa. Näillä ei ole mitään tekemistä karmaisevien pussiteekokemusten kanssa, joten vaikka et olisi ollenkaan teen ystävä, niin maista edes! Pari kukkuralusikallista peltipurkeissa olevasta jauheesta kuumaan veteen, ja herkku on valmis! Näitä ei suomalaisista kaupoista edes saa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 04.08.2014
Note 3

Community

Bilder

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (3)


Standort

Lindforsinkatu 2, 33720 Tampere - Route
Lindforsinkatu 2
http://www.malabadi.fi/

Options