Ephief

109 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (106)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Nomu

Ruoka yllätti positiivisesti, maut olivat aidot ja monipuoliset. Illan huippuja olivat kampasimpukat, edamame-pavut ja kimchi-tofu.

Itse ravintola oli viihtyisä ja avoimesta tilasta huolimatta rauhallinenkin. Tarjoilu oli ystävällistä ja annokset tulivat nopeasti.

Otimme yhteensä kuusi annosta kahdestaan. Sillä vatsat täyttyivät sopivasti, vaikka yhdet annokset olisivat varmaan vielä mahtuneetkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 23.03.2017
Betyg: 0

Restaurant: Papito
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 25.08.2016
Betyg: 0

Restaurant: Los Pollos
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.05.2016
Betyg: 0

Restaurant: Pikkubistro Kattila

Rauhallisena tiistai-iltana alkuruoka-pääruoka-jälkiruoka-yhdistelmä viinilasin kera.

Alkuruoka (kasviskroketti) oli erittäin herkullista, joskin samalla melko makeaa ja siksi olisi voinut toimia melkein myös jälkiruokana. Pääruoka (nautaa) oli perushyvää, mutta ei mitään taivaallista. Tähän saattoi vaikuttaa sekin, että annos oli muokattu maidottomaksi. Jälkiruoka (raakakakku) oli ainakin riittävän iso pala ja sinällään ihan mielenkiintoista, joskaan minusta ei vielä mikään raakakakkujen ystävä tullut. Seuralainen kehui erityisesti fasaania.

Palvelu oli perustasolla, samoin viihtyisyys.

Lopuksi juotu kahvi oli seissyt keittimessä ties kuinka kauan ja oli suorastaan hirveää. Kannattanee pyytää erikoiskahveja, tosin vilkkaampina päivinä kahvin vaihtuvuuskin on varmaan suurempi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 23.03.2016
Betyg: 1

Lounaalla oli kolmea lämmintä ruokalajia, joista yksi taisi olla kasvisruokaa. Lisukkeita oli mukavasti, mutta lounaan ehdoton kohokohta oli salaattipöytä, jossa riitti valinnanvaraa. Hinnasta hieman pois, niin voisin maksaa pelkästä salaattipöydästä lounarin verran. Kaikki maistettu ruoka oli herkullista, sopivan mausteista eikä sitä tyypillistä suomalaista, mautonta lounasruokaa.

Itse ravintola oli valoisa, viihtyisä ja tilava. Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 15.03.2016
Betyg: 0

Restaurant: Jörn's Döner

Varsin maukas kanadöner. Koko oli ehkä hieman pieni, mutta kuitenkin ihan riittävä lounaaksikin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 29.07.2015
Betyg: 0

Lounaalla hampurilaiseen kuuluivat perusosat, kuten sämpylä, pihvi (liha, kana tai kasvis), salaatti ja majoneesi. Lisähinnasta saa lisätäytteitä, kuten pekonia ja jalapenoja, mutta myös juusto lasketaan lisätäytteeksi. Sinällään ihan toimivaa, sillä burgerin lähtöhinta (8 €) on riittävän alhainen ja jokaisella on kuitenkin mahdollisuus tuunata kokonaisuudesta haluamansa. Lisäksi lautasella oli ranskalaiset ja coleslaw-salaattia.

Hampurilainen oli riittävän iso ja maultaan perushyvä, ei kuitenkaan mitenkään erityinen. Ranskalaiset olivat sopivan rapeita ja coleslaw oli mukava lisä annokseen.

Lounashinnoittelulla päästään jo lähelle pikaruokaketjujen ateriahintoja, mutta laatu on silti parempaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 16.07.2015
Betyg: -1

Restaurant: Zeytuun

Erinomaisen positiivinen yllätys lounaalla käydessäni. Falafelrulla oli iso ja täyttävä, mutta ennen kaikkea myös hyvänmakuinen. Kun lisäksi annos näytti ulkoisestikin houkuttelevalta, ei ollut mitään valittamista. Tarjolla on ilmeisesti vain kasvisruokaa, mutta kaltaiseni sekaruokailijakin oli lounaan jälkeen tyydyttynyt.

Palvelu oli ystävällistä ja erikoisruokavalioni huomioitiin annoksessa ilman mitään ongelmia tai seremonioita. Ravintolan sisustus oli viiihtyisä. Erittäin laadukasta "pikaruokaa".

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 16.07.2015
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Borneo

Aivan uskomattoman hyvä lounas. Olin kuullut paljon hyvää, mutta kokemus ylitti vielä odotuksenikin. Hienoja makuja laadukkaasti valmistettuina. Palvelu oli myös ystävällistä, mutta muuten kokemus oli kuitenkin kovin peruslounasmainen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 31.05.2014
Betyg: 2

Restaurant: Restaurant Ceyhelaya

Lounas oli hyvänmakuinen ja mukavaa vaihtelua muihin intialaisiin. Sisustuskin oli omaperäinen ja muista erottuva. Myyjä oli kuitenkin koko ajan keittiössä ja musiikki oli aika kamalaa. Hieman liian kallis muihin vastaaviin verrattuna.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 25.03.2014
Betyg: 1


Bilder


Followers