Opens at 11:00

Papito

Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (7)

Hyvää ja kotoisaa meksikolaistyylistä papuruokaa, mutta vegaaniannoksessa oli hapankaalia. En ymmärrä miksi. Ei sopinut siihen ollenkaan. Muuten hyvä annos, mutta 8,5 euron hintaan nähden aivan liian pieni. Otin vielä euron extra nachotkin. Sympaattinen mesta, kannattaa käydä katsomassa, mutta ei sudennälässä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 07.05.2017
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 05.01.2017
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 25.08.2016
Betyg: 0

Otin mamacitan vegenä ja oli oikein maukasta! Huomattavasti esimerkiksi Tortilla Housea maukkaampaa.

Hintaan voisi mielestäni kuitenkin kuulua runsaammin taco-sipsejä (saisiko Suomeenkin suolattomia?!), koska nyt annos jäi kaipaamaan jotain.

Käyn kyllä hakemassa toistekin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.06.2016
Betyg: 0

Á la carte - lista ja lounas lista on samat - ei erillisiä listoja. Se oli ok, koska annokset (6 erilaista vierailuhetkellä) ovat edullisia, kaikki alle 10e ja veget alle 9e. Todella mukava ja avulias henkilökunta!

Ruoka oli maukasta, toiveideni mukaan sopivan tulista ja annoskoko oli passeli - nälkä lähti!

Otin ruuan mukaan, ja plussaa myös siitä, että se säilyi rasiassaan jopa yllätttävän lämpimänä/kuumana, vaikka kuskasin annoksen 30min päähän.

Kiva, että kerrankin on suorastaan runsaudenpulaa kasvisvaihtoehdoista, ja ruoka vei kielen mennessään! Plussaa tuoreista raaka-aineista ja yrteistä!

Ehdottomasti pistäydyn toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 18.05.2016
Betyg: 0

Superjees, tykkäsin! Pieni annos täyttää lounasruokailijan vatsan ja pavut tosiaan ovat vatsaystävällisiä. Papusoosi lienee kaikille sama ja sitä tuunataan toiveiden mukaan tulisemmaksi Santa Marian chilirouheella. Itselle ei todella tulinen ollut tulista eli omat chilisoosit mukaan. Tästä tulee varmasti vakkari kesällä, toivottavasti pysyy pystyssä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 25.04.2016
Betyg: 0

Hienoa kun on lisää kasvisruokavaihtoehtoja street foodina. Ruoka oli todella hyvää, ja annos oli sopivan kokoinen. Odotin kyllä vähän tulisempaa, kun on kerran chilibaari. Tulisesta pitävälle, tulinenkin on aika mieto. Lisää chiliä sai tietty.

Tunnelmaa on vaikea arvioida, sillä olin ainoa asiakas pienessä paikassa, mutta paikka oli tosi kiva ja plussaa myyjälle kun piti seuraa ja rupatteli.

Plussaa annan vielä sille että he idättävät pavut. Pieni keittiö valtavine keittopatoineen on aika liikuttavan näköinen.

Alle kahdeksalla eurolla ei saa Helsingistä kolmen aikaan yöllä parempaa kasvisruokaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 06.04.2016
Betyg: -1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Salomonkatu 3, 00100 Helsingfors - Route
http://www.papito.fi