Opens at 10:45

Jörn's Döner

Betyg 4.2 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (10)

Mielestäni Jörn´s on ehdottomasti kaupungin paras kebabpaikka. Se ei ole ehkä niiden mieleen, jotka kaipaavat valtavaa lihakasaa ja sotkuista kastikelätäkköä. Laadukkaan leivän, kasvisten, kanan, juuston ja yrttien ystävälle se on kuitenkin taivas.

Jörn´sin listalle kesällä 2016 tullut rullakebab on niin iso, etten jaksanut syödä sitä yksin kokonaan lounaaksi. Hinta-laatusuhde on siis erinomainen, kun pötkö maksaa alle kympin.

Lisukkeena tarjotut bataattiranut olivat todella hyvät. Ne eivät olleet vetelät, kuten bataattiranskalaiset usein. Kiitokset myös siitä, että kasvisdönereissä on nyt pelkkien vihannesten lisäksi falafelia.

Falafel oli todella hyvin maustettu, pehmoinen ja kuoreltaan rapea. Palvelu nopeaa ja perusiloista, vaikka juomat meinattiinkin unohtaa.

Koko arvostelu kuvineen blogissani:

http://www.savusuolaa.fi/ravintola_arvostelut/arvostelu-jorns-doner-on-tampereen-kebabkuningas/

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 27.09.2016
Betyg: 1

Vegedöner mukaan. Hämeenkadulle siirtynyt ruokavaunu on helposti tavoitettavissa, muutamia istumapaikkojakin löytyy.

Pitaan tehty vegepläjäys sopivan kokoinen ja maut erinomaisesti tasapainossa - verraten runsaalla kädellä annosteltu sriracha-kastikekaan ei ollut liian hallitseva. Falafeleissä olisi saanut olla inasen enemmän mehukkuutta mutta muutoin taistelee Fafa'sin tuotosten kanssa kaupungin parhaan kasviskebabin tittelistä - ainekset tuoreita, kastikkeet hyviä ja ulkonäkökin kohdillaan.

Palvelu iloista ja tuote valmistui nopeasti. Lisää tällaisia kojuja Hämeenkadulle!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 18.05.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Upeat maut, jotka vuorottelivat. Miten niin yksinkertainen ruoka voi maistua niin hyvälle. Kanaa olisi saanut olla hieman enemmän. Jos paikka olisi vielä auki, menisin ehdottomasti uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 09.10.2015
Betyg: 0

Kasvisdöner on aivan uskomattoman herkullinen, hinta-laatusuhde on upea ja vaikka ruoassa ei ole kasvisten lisäksi falafelia tai muuta ruokaisaa, ei minulle jäänyt annoksesta nälkä. Tuoreet kasvikset, tuorepuristettu sitruuna ja mausteet tekivät tästä aivan uskomattoman makuelämyksen tällaiseksi torigrilliksi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 21.09.2015
Betyg: 1

erittäin hyvät dönerit sekä kasvis että kana maistuu! Suosittelen! Pitkälle jonolle ei Jörn mitään voi. Kertoopahan sekin kuinka hyvästä street food kärrystä on kyse!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 25.08.2015
Betyg: 0

Kanadöner oli maukasta ja hyvää, muttei puolen tunnin odottelun arvoista. Onneksi oli upea ja lämmin sää.
Koko on toimistotyöntekijän lounaaksi riittävä ja hiinta/laatu kohdillaan. Leipä rapea ja normi kebabista poikkeava toteutus täytteiden osalta on plussaa. Tällaista sen pitäisi ollakin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 18.08.2015
Betyg: 0

Jonotuksen jälkeen. . ruokaa! Hyvä maku, tuoreet raikkaat ainekset. Kanaa olisi saanut olla enemmän. Hinta/laatu kohdallaan... koko ehkä hieman pieni! ...ostaisin uudelleen, mutta ilman puolen tunnin jonotusta! Suosittelen kyllä maistamaan. Parhaita streetfoodeja Tampereella!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.08.2015
Betyg: 0

Parasta katuruokaa mitä olen koskaan syönyt! Todellinen tienraivaaja suomalaisessa katuruokakulttuurissa. Hintalaatusuhde on erinomainen. Döner on sopivan kokoinen ja raikas kokonaisuus. Sisältää kanan lisäksi herkullisia lämpimiä vihanneksia sekä tuoretta salaattia. Annoksen kruunaa päälle ripoteltavat feta ja sitruunamehu. Leipä on sopivan rapeaa, mutta samalla pehmeää. Omia pikku makunystyröitäni hiveli toiveesta laitettava tulinen kastike. Suosittelen tätä paikkaa lämpimästi. Terkkuja tyylikkääseen koppiin loistavaa duunia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 09.08.2015
Betyg: 1

Kanadöner toimi oikein hyvin. Kuten edellinen sanoi, ei mikään ihan jättiannos. Kyllä tämä nuo perinteiset kebabputkat pieksee mennen ja tullen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 01.08.2015
Betyg: 0

Varsin maukas kanadöner. Koko oli ehkä hieman pieni, mutta kuitenkin ihan riittävä lounaaksikin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 29.07.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Hämeenkatu 10, 33100 Tampere - Route
http://www.jornsdoner.com