Ei tietoa

Galata Kebab House

laadukas kebab-paikka
Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (38)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tampereen keskustasta saa EHDOTTOMASTI parempaa kebabia lähes mistä vaan muualta. Palvelu on kyllä erinomaista, mutta ruoan takia ei tule enään paikkaan mentyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: -4

Jaahas jaahas,kebabbia kebabbia. Muuta en ole heiltä ostanutkaan, kuin kebabbia ja täytyy kyllä sanoa ettei ole huono kebab tässä paikassa. Tietysti makuasiat on makuasioita mutta minulle toimii tämän paikan eväät. En ole edes muuta ottanutkaan kun pitakebabin,kebabin salaatilla tai kebabin jollain perunoilla ja muuta ei tarvita :) Annokset on isoja, kebab on maukasta,kastikkeet hyviä,salaatit raikkaita ja tuoreita ja leivät/perunalisurit on ollu hyviä aina. Olen kuitenkin melkein kuukausittain tai jopa viikoittain tästä hakenut mässyä ja aina on ollu hyvää tuotetta. Kertooko se siitä,että olen sattunut oikeaan aikaan paikalle vai siitä,että paikassa tehdään asiat hyvin? Jokainen päättäkööt itse mutta mulle on tullut aina hyvät setit kebabbia ja jatkossakin toivottavasti. Kebabin puolesta suosittelen pitaa & salaatilla - muista en osaa kertoa enempää. Käy tsekkaa ite!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.05.2015
Arvosana: -1

Iloinen palvelu, huono "ruoka". Iskender oli todella vetistä, valkoinen kastikse ehkä pahentunutta kun oli pieniä konttejä täynnä ja haisi pahalle. Julkisivuremontin vuoksi ehkä väki vähentynyt ja ainekset eivät enää ole tuoreita. Palvelu ystävällistä, mutta ei se auta jos on illalla maha sekaisin. Piti käydä ostamassa maitohappobakteerit apteekista heti perään ja annos jäi enimmäkseen syömättä. Sisällä haisee vahva tupakan savu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 12.05.2015
Arvosana: 0

Tampereen paras. Dönerissä kokonaisuus on hyvä, ei mitään liikaa eikä liian vähän, kaiken kruunaa vielä se kun pyytää annokseen chiliä. Tämä on lähimpänä sitä kebabia mitä ulkomaillakin saa, ei sitä samaa perushöttöä mitä lähes jokaisessa muussa kebab-ravintolassa saa. Myös aitoudesta kertoo se, että sieltä ei saa pizzaa.... Suosittelen Döneriä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 03.05.2015
Arvosana: -1

Erittäin maukkaat kebabit ja loistava asiakaspalvelu

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.12.2014
Arvosana: -1

syötyäni kebabin, jäin tohkeissani miettiämään elänkö enään seuraavaan päivään. kokemus oli täysi paska floppi. en suosittele

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 13.12.2014
Arvosana: -5

Rullakebabia en suosittele, eivät edes tee itsetehdyn taikinan sisään vaan kaupasta ostettavien isojen vehnälättyjen sisään. Paljon kebabi ja liian vähän muita lisukkeita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.09.2014
Arvosana: -1

very nice people and good food.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

Maukkaat ja riittävän kokoiset kebabit. Laatu on luotettavaa ja henkilökunta ystävällistä. Yksi niistä kebabpaikoista joihin haluaa tulla toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: -1

Palvelu on erittäin asiallista ja mukavaa, hymyssä suin tullaan kysymään mitä voisi olla.

Annokset ihan ok kokoisia, mutta kebussa voisi olla kunnon salaatti sisällä. Vetistä kaalia jonka maku hallitsee koko rullakebabia, kastiketta laitetaan liikaa, jos ei muista pyytää vähempää.
Lopputuloksena kaalin makuinen märkä ja viileä rulla. Jos hinta olisi 5 € niin menisi vielä, mutta Galata ei ole halvimpia paikkoja joissa kebabia olen syönyt.

Muutaman kerran olen käynyt, mutta taidan nyt suosia muita kebab paikkoja jatkossa, vaikka omistajat ovatkin loistotyyppejä.

Iso Iskender ihan ok tasoa, pari kertaa kokeillut ja on nälkä lähtenyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 08.04.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Näsilinnankatu 31, 33100 Tampere - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita