4rska

47 arvostelua

Erinomainen ravintolakokemus tapahtuu rauhallisessa ja rennossa miljöössä. Rennosti keskusteleva tarjoilija joka todellakin palvelee ja kertoo automaattisesti talon ruuista, osaa tarjota ja ehdottaa. Ruoka jonka raaka-aineet ovat ensiluokkaisia, toivottavasti myös mahdollisimman ekologisia ja parhaimmassa tapauksessa lähituotettua/luomua.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (47)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Sitko Pizza & Bar pizza & bar

Tampereelta saa mielestäni parempaakin pizzaa ja ehdottomasti paremmalla palvelulla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Ohranjyvä olutravintola

Varsinkin lounaalla mielestäni erinomaisia ruokia! Palvelu juuri sellaista kun sen odottaakin olevan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: -3

Ravintola: Itamae Sushi sushia

Kun tuli Tampereelle niin ei ollut kovin kaksinen sushimesta. Nykyään oma vakipaikka. Erinomainen lounas ja myös listalta halpa/hintalaatusuhde!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravinteli Huber biffiravinteli

Törkeän hintainen paikka kaikinpuolin siihen nähden mitä hintaa siitä revittiin. Ei huvita ees kirjottaa tähän enempää tekstiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: -5

Ravintola: Fabric Bistro & Bar bistro

Alkuruuaksi simppelisti talon omat parmesaanipersiljaranskalaiset ja talon leipä omalla levitteellä. Molemmat maistuivat hintaansa (3€/kpl) nähden erinomaisilta. Pääruuaksi pöydässämme käytiin lävitse Pippuripihvi (23,7€), ylikypsä porsaankylki (19,8€), caesarsalaatti (14,8€) ja tuore päivän kala (21,7€), joka silloin oli nieriää. Kaikkia ruokia maistaneena täytyy sanoa että ehdottomasti Tampereen ravintoloiden kärkeä hinta/laatu/määräsuhteessa. Annoskoot todellakin riittäviä ja hinta mielestäni todella halpa nähden ruuan laatuun! Pippuripihvi annoksessa erinomaista calvados-kermakastiketta joka toi hyvin esiin täydellisesti valmistetun naudan ulkofileen. Annoksessa myös mukana talon omatyyliset krokettiperunat, jotka olivat villin näköiset, mutta maultaan aivan fantastiset! Mukana myös erittäin makoisat kasvikset, jotka kruunasi kaiken. Ainakaan pippuripihviannoksesta en muuttaisi mitään! Kaiken kruununa erinomainen, huolehtiva ja iloinen palvelu, joka ei ole aina itsestäänselvyys Tampereella valitettavasti! Tämä menee ehdottomasti Tampereen ravintoloiden kärkikastiin mielestäni kaikilla osa-alueilla!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 24.10.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Mashawi etnistä

Tähän mennessä parhaimmat Shish-ruuat mitä elämässäni kerennyt vetämään kotimaassa tai ulkomailla. Itselläni oli lammasvarras lisukkeineen ja seuralaisella kanavarras lisukkeineen. Ruuan taso -ja laatu ehdottoman ykkösluokkaista. Alkusalaattipöytä ja talon oma keitto sisältyy hintaan. Tuolloin tarjolla oli talon omaa mausteista perunakeittoa. Alkusalaatit otettuamme pöytään tuodaan iso vadillinen talossa tehtyä leipää, joiden mukana kahta erilaista kastiketta. Toinen jogurttipohjainen maustettu dippi ja toinen "talon oma salsa". Molemmat erinomaisia ja pyydettäessä sai molempia kastikkeita lisää ilman lisäkustannuksia. Maittavan ja suuren alkuruokamäärän jälkeen tuotiin pääannokset jotka myös kokoluokkaa mielestäni isoja. Vartaat molemmilla erinomaisesti maustettuja, mutta sillai että laadukkaat raaka-aineet erottuivat hyvin selkeästi. Erinomainen maku jäi paikasta kaikin puolin. Halpa hinta ruokamäärään nähden! Täältä ei todellakaan tarvinnut poistua nälkäisenä! Palvelu täydellistä, iloista ja suomenkielistä, vaikka ei kielisyydellä mitään väliä pitäisi ollakaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.10.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Galata Kebab House laadukas kebab-paikka

Tampereen keskustasta saa EHDOTTOMASTI parempaa kebabia lähes mistä vaan muualta. Palvelu on kyllä erinomaista, mutta ruoan takia ei tule enään paikkaan mentyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: -4

Ravintola: Jack The Rooster

Kokemusta ravintolasta on vuosien perusteella. Esimerkkinä 14.5€-16€ burgeriateriasta on Tampereen alueella yläkanttia. Ruoka itsessään välillä erinomaista välillä keskivertoa. Laatu mielestäni heittelee liikaa, samoin kuten annoskoko. Menua vaihdettu 1000 kertaa, vaikka jo vuosia sitten menu/ruoka oli täydellistä ja omalaatuista. Vuosien saatossa tultu ainoastaan alaspäin siitä mistä lähettiin. Hinta/laatusuhde on mielestäni hieman enemmän kalliihkon puolella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: 1

Ravintola: The Grill pihviravintola

Monen vuoden kokemuksella täytyy sanoa että aina vakitasainen ravintola, josta tietää saavansa hinta/laatusuhteeltaan hyvää ravintolaruokaa. Ei mitenkään superihmeellinen ravintola, mutta ruoka toimii.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: -3

Ravintola: Kerho pub & kitchen

Tuli syötyä Kerhon HotDog tai joku vastaava ja ainakin se oli erinomaista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: 1


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit