Avautuu 11:00

The Grill

pihviravintola
Arvosana 2.8 / 5

Ainutlaatuisella paikalla Frenckellin aukiolla toimii ruoka- ja seurusteluravintola The Grill, joka käyttää ruoan valmistuksessa aitoja Weber-hiiligrillejä.

Sijaintinsa, ruoan valmistustavan, sisustuksen ja kuvataiteilija Teemu Saukkosen taideteosten ansiosta The Grill on Tampereella yksi niistä paikoista, jossa jokaisen on käytävä. Kesäisin ravintolan edessä on upea amffikesäterassi.


Arvostelut (99)

Käytiin rouvan kanssa syömässä maanantai-iltana kun oli vapaata. Terassi oli melkein täynnä, mutta sisälle mahtui hyvin ja sinne mieluummin mentiinkin. Palvelu oli lähdöstä maaliin ystävällistä ja tuntui että asiakas otetiin hienosti huomioon, kysyttiin maistuuko ruoka ja onko juomaa riittävästi. Alkupalat oli todella hyvät, itsellä jättikatkaravut ja vaimolla iberico-juustosalaatti. Pääruokana Bife de lomo ja Asado gaucho. Ulkofilee oli ehkä aavistuksen kypsä, mutta makua oli riittävästi, ja bataattiranskikset maistui. Pääruuissa meni n. tunti joka ei meistä ollut mitenkään erityisen kauan koska paikka oli aika täynnä, mutta tarjoilija hienosti pahoitteli viivästystä..

Palvelu ihan viimeisen päälle, ja ruoka totutun laadukasta. Mennään varmasti uudelleenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 26.07.2016
Arvosana: 0

Sama ongelma oli kuin aiemmissa kommenteissa, eli pihvi ei ollut pyydetty medium vaan ehkä juuri ja juuri medium+ ja kypsän välillä.
Muuten ruoka oli kuitenkin erittäin maittavaa, jota söisi mielellään toistekin.
Palvelu oli perus ystävällistä, tosin hieman persoonatonta. Välikäyntejä ei tehty ruokailun aikana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.01.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sisäfilepihvi oli jänteistä ja liian kypsä (mediumin tilasin). Toisessa yrityksessä liha oli jo parempaa, mutta silti liian kypsä. Tätä en kuitenkaan lähtenyt palauttamaan. Ylihintainen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 06.01.2016
Arvosana: 0

Keittiömestarin suosittelema entrecotee, 200g, lohkoperunoilla.
Liha maukasta, pyysin mediumina. Pihvi valutti ikävästi nesteet lautaselle.
Annoskoko hiukan pienehkö minulle...
Ei liene tarvetta mennä toiste..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 11.12.2015
Arvosana: 0

Monen vuoden kokemuksella täytyy sanoa että aina vakitasainen ravintola, josta tietää saavansa hinta/laatusuhteeltaan hyvää ravintolaruokaa. Ei mitenkään superihmeellinen ravintola, mutta ruoka toimii.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: -3

Olemme käyneet ravintolassa ennen usein ja se olikin yksi suosikeistamme Tampereella. Viimeisimmästä käynnistämme oli aikaa yli vuoden verran ja ajattelimmekin nyt pitkästä aikaa valita kyseisen ravintolan, mutta ero edellisiin käynteihimme verrattuna olikin huomattava, liekö omistaja vaihtunut tms.. Ennen vesi tuotiin pöytään pyytämättä ja kaadettiin Iittalan laseihin, samoin lisukkeet tarjoiltiin tyylikkäästi(ja runsaammin) posliinisissa astioissa. Nyt lasit olivat halpaa tusinatavaraa ja lisukkeetkin muovikupeista tarjoiltuna, myös lista on supistunut ja kanaruokien valikoima eritoten kutistunut hyvin pieneksi. Tarjoilijat olivat kyllä oikein ystävällisiä ja palvelu oli ripeää. Harmittaa kovasti, että paikan taso on laskenut, sillä se kuului suosikkeihimme ja oli hienoa, kun ravintola ennen suosi kotimaista designia kattauksissaan eikä tyytynyt samaan halppiskrääsään kuin monet muut ravintolat..mutta se oli ennen se..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 26.09.2015
Arvosana: 3

Erinomainen ja ystävällinen palvelu, josta täydet pisteet.
Omituinen tapa pahoinpidellä härän sisäfilettä, joka oli ensin lätätty jollain aseella ja sitten grillattu jollain hampurilaisprässillä. Ilmeisesti kokki on saanut koulutuksensa McDonaldsilla.
Salaatti oli kirveellä pilkottu sekasotku, joka tarjoiltiin jonkinlaisesta potasta. Kahvi ja konjakki olivat kelvollisia.. Aikoinaan 70-luvulla kävimme junalla Helsingistä syömässä pihvit Tampereella, koska ne olivat parempia. Nyt näyttää siltä, että junalippujen hinnat säästyvät, kun ajat ovat muuttuneet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2015
Arvosana: -2

Olimme varanneet pöydän kahdelle hekilölle. Rami ohjasi meidät pitkän pöydän päähän vaikka kaikki pikkupöydät oli tyhjiä. Emme halunneet jäädä siihen, hän hyvin nihkeästi siirsi sitten pikkupöytään. Ruoka oli hyvää ja tarjoilijat ystävällisiä,MUTTA Ramin käytös oli pitkä miinus The Grillille. Hänen käytös oli todella töykeää, paikka on sentään meidän työpaikkasopimusravintola !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 01.08.2015
Arvosana: -1

Pöydällä olevat "tabletit" olivat likaiset, ei kukkia pöydässä. Ravintolan lamppujen päällä paksu.Ruoka-annosten lohkoperunat olivat puristemuusia samoin choritso perunat. Pihvit olivat hyvät ja samoin tiramisu jälkiruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 26.07.2015
Arvosana: -1

Kävimme ruokailemassa sunnuntai-iltana, rauhalliseen aikaan. Olimme varanneet pöydän. Saavuimme ravintolaan, sää oli kaunis joten toivomme saavamme pöydän sittenkin terassilta. Tämä sopi tarjoilijalle, mutta haimme itse vedet sekä menut, sillä niitä meille ei toimitettu. Istuimme likaiseen pöytään. Tilasimme juomat ja alkupalat ja jäimme miettimään pääruokia. Juomat saapui tovin odottelun päästä. Alkupalat tulivat pöytään, jota ennen meille annettiin likaiset astiat. Aterimet hommasimme itse itsellemme.

Seurueessamme oli kuusi henkilöä, eikä kukaan ollut tyytyväinen omaan annokseen. Pihvit, jotka tilasimme mediumina, palautimme, sillä ne olivat täysin kypsiä. Tarjoilija pahoitteli ja otti annoksemme takaisin. Saimme uudet annokset hetken kuluttua, osa porukasta oli jo syönyt, kun osa sai vasta annokset pöytään.

Kokemuksemme paikasta oli todella negatiivinen. Sekä tarjoilijat että keittiöhenkilökunta eivät onnistuneet tänä päivänä. Tarjoilijat olivst todella völinpitämättömiä, emmekä kokeneet saavamme henkilökohtaista palvelua. Parantamisen varaa on paljon molemmilla osa-alueilla. Toivottavasti paikka paranee, sillä sijainniltaan The Grill tarjoaa palan Tampereen kaunista keskustaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 28.06.2015
Arvosana: 1


Sijainti

Frenckellin aukio, 33210 Tampere - Reitti
0300870494
http://www.grill.fi