Uusimmat arvostelut: Mikkeli

maruna
1 arvostelu

Saavuttiin iloisin ja toiveikkain mielin juhlistamaan suvun teini-ikäistä ruokailijaa. Vaikka palvelu muuten asianmukaista, kokki-tarjoilijan vuodatukset energiajuomien haitoista ja ärhäkkä puuttuminen juhlakalun matkapuhelimen käyttöön (mikä sekin liittyi vain seuraavan päivän ohjelman aikatauluttamiseen) eivät olleet omiaan pitämään yllä juhlatunnelmaa. Tarjoilijan mukaan aikuisten matkapuhelimen käyttöön vastaavasti ei puututa. Vaikka nepalilainen rapea voilla siveltu leipä voisikin houkutella palaamaan ravintolaan, ei em. asiakaspalvelu siinä onnistunut. Vaihdoimme lisäksi keskenämme jättikatkarapu- ja tikka masala kana -annoksia luullen tarjoilijan erehtyneen annosten jaossa, sillä suutuntuman suhteen katkaravussa ja kanassa ei huomattavaa eroa. Toivonkin ravintolan henkilöstöltä tarkkuutta katkaravun valmistamisen suhteen sekä sarvettomampaa suhtautumista nuoriin asiakkaisiin, sillä tämän vierailukokemuksen perusteella hieman ylihinnoitellulle minimalistiselle aasialaisaterialle tuskin palataan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.01.2018
Arvosana: 0
Juhana
9 arvostelua

Hieman ylihinnoitellut, todella maittavat purilaiset. Illalla nautittu, hieman arvokas hamppari maistui vaativampaankin nälkään. Maittavat ranskalaiset ja tasapainoiset maut jättivät kylläiset ja hyvän mielen.

Paikka on viihtyisä ja hyvällä sijainnilla. Ikkunoista on mielenkiintoista katsella torin meininkiä ja ihmisiä. Tarjoilu on ajoittain hieman sekavan oloista, mutta lopulta asiat sutviintui.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 31.10.2017
Arvosana: 0
Sarika66
2 arvostelua

Noutopöytälounaalla on hyvä hinta-laatusuhde. Maustamisessa on usein joku tavallisesta poikkeava juttu, mutta ruoka ei silti ole liian yllättävää. Salaatit ovat aina raikkaita ja tuoreita.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.09.2017
Arvosana: 0