Avautuu 16:00

Ravinteli Huber

biffiravinteli
Arvosana 2.5 / 5

Huberin ravintolakulttuuri perustuu kokemuslähtöisyyteen. Ruuan tekemiseen voidaan hyvällä omalla tunnolla käyttää aikaa ja vaivaa. Huberin joukkio on asettautunut asiakkaiden asemaan suunnittelemalla ravintolan, jossa ravintoloitsijat itse haluaisivat käydä.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (108)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olimme ainoat asiakkaat ja saimme harjoittelijan hoitamaan pöytäämme. Viinien suosittelu oli epävarmaa ja suositukset eivät kovin toimivia. Kukaan ei auttanut harjoittelijaa. Ihana idea savutusuuni ravintolassa, mutta vaatteet haisivat ihan hirveälle sieltä lähdettäessä. Annokset sopivat ehkä paremmin miehille kuin naisille...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 20.09.2017
Arvosana: 0

Odotukset oli korkealla mutta liha oli todella keskinkertaista, jälkiruoka oli niin pieni ettei tiennyt itkeä vai nauraa ja viinilasillinen oli todella hintava. Huono kokemus pilasi illan fiilikset koko seurueelta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.03.2017
Arvosana: 0

11 hengen tilausmenu oli pettymys. Alkuruoka simpukoista oli aivan liian suolainen. Pääruokana oli lihavalikoima, joista savustetut kylki oli pidetty, mutta erittäin rasvainen, naudan poski myöskin rasvainen, pidempi kypsennys olisi auttanut ja naudan ulkofilee hyvä mutta paikoin todella sitkeää. Jälkiruoka nutellabrownie oli onneksi herkullinen. Talon viini hyvää mutta kallista. Jälkiviisaus: Olisi kannattanut uskoa muita arvosteluita!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 27.10.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Saavuimme ravintolaan perjantaina 6 aikaan ilman pöytävarausta. Meidät ohjattiin ravintolan yläkertaan ikkunapöytään, josta oli näkymä kerrostalon sisäpihalle. Näköalaan sisältyi roskasäiliöt, saunasta vilvoittelemaan tulleet kaljamahaiset miehet ja röökimuijat.

Tilasimme hevosen lihaa, kolmesti kypsennetyt ranskalaiset, katkarapuja ja kastiketta. Ruokaa odottaessa ravintolan yläkertaan leijaili voimakas savun haju, joka pysyi koko ruokailumme ajan.

Liha oli hyvin kypsennettyä ja maukasta. Rankalaiset olivat hieman kärventyneen oloisia. Jouduimme lisäämään tilaukseemme tomaattisalaatin keskenruokailun, koska ruoka oli juuri se mitä olimme tilanneet, ei mitään ylimääräistä, ei edes salaatin lehteä.

Elämyksestä jäi täysin puuttumaan visuaalinen puoli. Annoksen ulkonäkö oli täysin asiakkaan vastuulla ja myös ravintolan sisustus oli erittäin niukka ja industrial tyylinen.

Pääruoan jälkeen olin edelleen nälkäinen ja päätimme tilata vielä jälkiruoat. Valitsin listalta ruusu parfaitin. Annos oli kaunis ja herkullisen näköinen. Maistoin parfaitia ensimmäistä kertaa ja tajusin, ettei sekään tule tyydyttämään nälkääni, koostumus oli täydellisen suuhun sulava (katoava) ja maku oli hajuvesimäinen.

Illan päätteeksi poistuin ravintolasta nälissäni ja savulta haisevana, ja mieheni kukkaro 100 euroa kevyempänä.

En todennäköisesti tule syömään huberissa toistamiseen, on vielä paljon hyväksi kehuttuja ravintoloita kokeilematta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.07.2016
Arvosana: 0

Erinomainen vastaanotto kun tulimme ravintolaan la 18. 6. 2016 iltapäivällä (ilman pöytävarausta). Kaikki ruuat olivat erinomaisia - erityisesti kotimaisen pihvikarjan liha "hiiligrillissä". Tarjoilija tiesi lihan tuottajatilan ja luonnehti ottamamme punaviinin ammattimaisesti - hienoa! Yksi parhaista ravintolakokemuksistamme Tampereella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 18.06.2016
Arvosana: 0

Ruoka oli keskinkertaista, eli siihen nähden aika kallista. Pihvi hieman sitkeähkö, parempaakin olen syönyt ja vieläpä halvemmalla.

Tarjoilija oli ystävällinen ja mukava, palvelu nopeaa. Ravintolassa oli liian savuista, sisään astuessa silmiä kirvelee ja haju tarttuu vaatteisiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.05.2016
Arvosana: 1

Ruoka ja palvelu oikein hyvää. Paljon arvostelua saanut savuisuus kuului mielestämme asiaan ja loi tilanteeseen sopivan tunnelman jo sisään tullessa. Syömämme mixed grill oli lisukkeiden kanssa sopiva kahdelle, kun tavoite oli maistella uusia makuja eikä niinkään tyydyttää suurta nälkää. Lihat yllättivät suurimmalti osin positiivisesti, kun esim. kieltä ja sydäntä ei oltu aikaisemmin maistettu. Hienoa, kun on tarjonta on monipuolista ja voi kokeilla jotain mitä ei ole aikaisemmin maistanut. Palvelu toimi hyvin ja selvästi vähemmän kokemusta omaava nuori työntekijä pärjäsi todella hyvin ja ongelmatilanteet hoidettiin erittäin hyvin. Hinta ei mielestämme ollut liian korkea palveluun ja ruokaan nähden. Kenties paikka soveltuu paremmin porukoille, jolloin voi kokeilla monenlaista ilman, että hinta nousee liian kovaksi. Kahdellekin kuitenkin löytyi elämyksellinen kokemus, joka sopi lompakolle. Hintaa kuuluu myös kaksi jälkiruokaa. Lisäksi otettiin pullo viiniä, joka oli hintaan (68€) nähden oikein hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 29.04.2016
Arvosana: -1

Loistavaa ruokaa, hyvää palvelua, hieno paikka. Korkeahkolle hinnalle saa vastinettta. Erityisesti jäi mieleen mahtavat grillatut maa-artisokat viime kesältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: -1

Tampereen visiitillä piti koittaa löytää Tampereen paras burgeri. Suositusten perusteella päädyimmekin Huberiin viikonloppuna lounasaikaan. Saimme kivan pöydän ikkunan vierestä, ja listalta nappasimmekin Purilaiset sekä yhdet ranskalaiset jakoon.
Burgeri oli kyllä suuri pettymys. Sämpylä oli vanhaa, liha ylikypsää ja maustamatonta majoneesia annoksessa todella runsaasti. Maut olivat todella latteita hampurilaiseksi. Pientä pelastusta toi ERITTÄIN suuret ranskalaiset jotka olivat myös hyvin maukkaita, sopivan crunchy mutta vielä pehmeitä sisältä.
Ehkä lihat täällä ovat parempia mutta säästäkää rahat burgerin osalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 07.12.2015
Arvosana: 0

Kivannäköinen paikka, muttei kovin viimeistelty, pöytä heilui ja 3 pöytää vierekkäin kaikki eri tasoissa. Henkilökunta oli ystävällinen, palvelu nopea.
Lihavalinta ei ollut kovin helppoa, erityisesti jos haluaisi syödä ns. normaalikokoisen annoksen (150-200g), esim. Entrecote lihaa oli tarjolla erikoisleikkuuna vain 900g palanen... yksittäisannos taas 450g... Lihan laatu melko keskitasoa, lisukkeet yleisesti melko epäonnistuneita, ranskalaiset palanneen makuisia ja nihkeitä. Tartarpihvin pikkelöidyt sipulit kitkeriä. Kaprismajoneesi oli hyvä. Muuten harmonia puuttui kokonaan, kaikki maistui etikalle. Jälkiruoat voi myös hyvin jättää väliin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 05.12.2015
Arvosana: 1


Sijainti

Aleksis Kiven katu 13, 33200 Tampere - Reitti
0400 354997
http://www.ravintelihuber.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita