Tursula

11 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (11)

Ravintola: Ravintola Näsinneula fine dining

Olimme kaksin syömässä lauantai-iltana. Otimme Finlandia menun. Ruuat olivat maistuvia ja tulivat nopeasti. Erityisesti pääruokana ollut poron vasa, oli todella herkullista. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa, vaikka tarjoilijoita oli useampia. Hinnat ovat hieman korkeat ja menu aika suppea, mutta kokemuksena ravintola näsinneulaa voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 66€ Lisätty: 29.06.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Lakeus Matador Lakeuden makuja

Olimme 9-hengen porukalla syömässä. Ruoka oli kaikkien mielestä hyvää tai todella hyvää. Erityisesti annoksien perunat saivat ylistystä, mutta osan porukasta pihvit olivat liian kypsiä, vaikka mediumina tilattiin. Asiakaspalvelu oli loistavaa ja erityisesti seurueemme pienin huomioitiin erityisen hyvin. Tarjoilija esimerkiksi kertoi, että voi lapsen kanssa käydä katsomassa leikkipaikkaa, että vanhemmat saavat syödä rauhassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 30.03.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Kievari Kahdet Kasvot laadukas olutravintola

Olimme kolmistaan syömässä lauantaina iltapäivällä. Kievari oli rauhallinen, tilaamamme Kapsalonit maistuvat ja palvelu oikein hyvää. Isoon nälkään en annosta suosittelisi, mutta muutoin annoskoko oli sopiva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 10.03.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Amarillo tex mex

Olimme kaksin syömässä ja otimme puoliksi Amarillo Samplerin. Tarjoilija kertoi ruuassa menevän liki tunnin, koska asiakkaita ja tilauksia oli paljon. Tämä oli meille ihan ok. Ruoka oli hyvää, mutta asiakaspalvelussa on parantamisen varaa. Tarjoilija oli kireä, meiltä ei tultu kysymään miltä ruoka maistuu ja laskua oli vaikea saada.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 10.02.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Pyy pikkuravintola, lounas

Tunnelmallinen paikka, ruoka oikein hyvää ja annoskoko kohdillaan. Tarjoilija hieman sähelsi, mutta oli ystävällinen. Otin tarjoilijan suosituksesta pvän ruuan, valittavana oli iso ja pieni vaihtoehto ja pienestäkin tuli vatsa täyteen, myöskin pvänruoan hinta oli edullinen. Alkuruoat, pääruoat ja jaettu jälkiruoka kahdelta ihmiseltä yht.55e.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.01.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Golden Unicorn kiinalaista

Ruoka on aikaisemmin ollut oikein hyvää, varsinkin friteeratut kanapallerot ovat olleet todella hyviä. Tänään otimme take awayna kanapalleroita ja kanaa, herkkusieniä ja bambua ja ruoka ei ollut hyvää. Kanapallerot olivat melkein jopa syömäkelvottomia, täysin kuivia ja haisivat oudolta, liha oli huonoa. Hinta oli edullinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.01.2018
Arvosana: 0

Pizza oli mehukas ja siinä oli paljon täytteitä, sekä syömistä, jopa niin paljon, että loput täytyi ottaa kotiin mukaan. Söimme paikan päällä, ihan ok tunnelma, peruspizzeria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.11.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Bar Bronco

Tilasimme pizzat, jotka olivat maultaan hyvät, myös erityistoiveet oli huomioitu. Täytteitä ajatellen hinta oli ok (paljon täytteitä/"erikoisia" täytteitä), mutta annoskoko oli todella pieni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 05.11.2017
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pizzeria Napoli italialaista

Kehujen perusteella odotin ravintolalta päräyttävämpää kokemusta. Ruoka oli hyvää ja odotusaika maltillinen, vaikka ravintola oli täynnä. Salaattipöytä oli suppea ja palvelu olematonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 24.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Grill It! pihviä

Ruoka oli hyvää ja palvelu sujuvaa. Söimme pääruoaksi pihvit puuhiiligrillistä, kypsyys juuri oikea ja maku kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 02.07.2017
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit