Köket är öppet

Ravintola Pyy

Betyg 4.2 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (8)

Ruoka maistuvaa jokaisella seurueen jäsenellä, palvelu pienistä hapuiluista huolimatta ystävällistä. Kokemuksen kokonaisarvosanaa kuitenkin laskee yrittäjän käytös: saapui ravintolaan selvästi hieman juopuneena, oli häiritsevän kovaääninen ja kohteli tarjoiluhenkilökuntaa kyseenalaisesti. Käynnistä jäi hämmentynyt fiilis.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 08.04.2017
Betyg: 0

Pyytä pivossa oli kypsyysasteeltaan ja maultaan lähellä täydellisyyttä. Kastike kruunasi kokonaisuuden. Hyvä viinilista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 12.03.2017
Betyg: 0

Hauska ja erittäin viihtyisä pikkuravintola. Ehkä hiukan ahdas, jos täynnä asiakkaita, mutta sehän vain lisää tunnelmaa. Aikaisemmat kokemukset ruoan suhteen ovat olleet positiivisia, nyt viimeisellä kerralla olimme vain jälkiruoalla. Ruokalista oli juuri uusiutunut ja sisälsi monia kiinnostavia vaihtoehtoja. Lisäksi vanhaa suosikkijälkiruokaakin tehtiin pyynnöstä, joten palvelulle täydet pisteet.
Sympaattisen oloinen paikka kaikenkaikkiaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 12.10.2016
Betyg: 0

Tervetullut kortteliravintola. Keskustan näkökulmasta ruokapaikkateknisesti hyvin hiljaiselle alueelle avautunut ravintola on miellyttävästi sisustettu mutta aavistuksen ahdas. Kesällä kapea terassi. Taustamusiikki miellyttävää ja yllättävänkin vaihtelevaa.

Valitsin pääruoaksi kasvislasagnea, joka osoittautui verraten raskaaksi mutta maultaan oikein hyväksi kokonaisuudeksi. Seuralaisen ahvenruukusta varastettu haarukallinen myös toimiva. Jälkkäriksi nautitut lätyt yllätyksetön joskin varma suoritus. Suositusviini meni pääruoan kanssa kohtalaisesti, viinilista yleisesti suppeahko.

Tarjoilu puheliasta ja miellyttävää, keittiön toiminta nopeaa joskaan asiakkaitakaan ei ollut liiaksi. Terassilla miellyttävää lämpimänä kesäiltana. Hinnat edulliset, tällaisia paikkoja ei kaupungissa ole liiemmälti nähty Kaakinmaasta puhumattakaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 29.08.2016
Betyg: 1

Heti ovella ilmoitettiin, että rapua ei ole saatavilla. Rapuvaihtoehtojen takia Pyy valikoitui ruokapaikaksi, joten asiointi alkoi jo hieman ikävästi. Tarjoilija sitten kävi listan läpi kertoen mitä ON saatavilla ja lopulta edes sitä ravintolan nimikkolintua eli pyytä ei halukkaat saaneet. Ruoka oli perushyvää, vaikka ei aivan ehkä hintansa arvoista. Suurin pettymys oli vesilasissa tarjoiltu jälkiruokapannacotta, jossa taisi olla kaikkineen 3 lusikallista pannacottaa lasin pohjalla. Oliko 6,5 euron arvoista? Ei.

Ravintola on kivasti sisustettu, mutta keittiön läheisyys ja huono äänieristys toi todella ikävän melun mukanaan. Lihan nuijiminen vei välillä kaiken huomion kun koko ravintola raikasi siitä.

Kokonaisvaikutelma oli hieman keskeneräinen ja epäammattimainen. Henkilökunta oli ihan mukavaa, mutta ei jäänyt silti mikään kovin positiivinen kuva.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 25.04.2016
Betyg: 1

Omalla kohdalla pyytä pivossa ja uppopaistettu rosamunda-kiekko oli kaikkea muuta kuin makuelämys. Pyy ei maistunut miltään hyvästä kypsyydestä huolimatta, eikä kastikekaan valitettavasti pelastanut kokonaisuutta. Juuresten kypsyys oli kyllä kohdallaan. Rosamunda-kiekkoviipaleet olivat raakoja, eivätkä maistuneet oikein miltään. Muun seurueen lautasilta maistettuna porsaanposki sensijaan oli maukasta, samoin poronvasan maksa ja auraperunat.

Sisustus oli mielettömän hieno ja suunniteltu aivan vimpan päälle astioita myöten. Valitettavasti vaikka ravintola oli tyhjä, oli palvelu keskinkertaista. Tarjoilija vaikutti todella etäiseltä ja kylmältä, vaikken ravintolakokemukselta mitään överiä nuoleskelua kaipaakaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 27.03.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Pyytä pivossa! Aivan loistava makuelämys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.03.2016
Betyg: -2

Ruokavalinta osui voissa paistettuun kuhaan lakka-voikastikkeella ja en joutunut pettymään. Kuha oli maustettu sopivan suolaiseksi, voin ja lakan aromit sekä uunijuurekset kruunasivat makukokonaisuuden.

Plussaa ravintolalle myös siitä, että kuhafileet olivat reippaan kokoisia, joten nälkä ei jäänyt. Viihtyisä tunnelma sekä iloinen ja asiantunteva palvelu täydensivät kokemuksen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.03.2016
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Papinkatu 20, 33200 Tampere - Route
0503032080
http://ravintolapyy.fi