Opens at 12:00

Zinnkeller

Betyg 3.2 / 5

Recensioner (61)

Vein 80-vuotiaan äitini tänne lounaalle. Hänen muistinsa ei ole enää niitä parhaita. Ennen kuin huomasin, hän oli ehtinyt pyytää laskun ja antaa tarjoilijalle 100 euron setelin maksamista varten. Heti havaittuani tämän kutsuin tarjoilijan luokseni ja sanoin, ettei tarkoitus ollut, että vanha äitini maksaisi laskun pienestä eläkkeestään, vaan että minä maksaisin laskun. Hämmästyksekseni tarjoilija kieltäytyi tästä ohjeistuksesta ja lähti kohti baaria maksun suorittamiseksi. Menin hänen peräänsä ja toistin, että äitini ei laskua maksa, vaan minä teen sen.

Hämmästyttävästi tarjoilija kieltäytyi noudattamasta minun, asiakkaan suoraa ohjeistusta ja kuittasi maksun vanhan ja pienellä eläkkeellä elävän äitini rahalla.

En jäänyt asiasta riitelemään, sillä en halunnut äitiäni nolata. Mutta tällaista palvelukokemusta minulla ei ole aikaisemmin ollut, ja voi olla, että tässä tuli lakiakin rikottua. Ei liene lakien mukaista, että liikeyritys ottaa maksun vanhukselta, vaikka sitä on suoraan kielletty näin tekemästä ja ohjeistettu, että maksun suorittaa toinen henkilö.

Toivottavasti mahdollisimman moni lukee tämän palautteen ja ottaa sen huomioon ravintolaa valitessaan.

Ai niin. Odotimme tilattua ruokaa 45 minuuttia, vaikka ravintolassa ei ollut kiire. Ruoka sinänsä oli keskinkertaista. Miljöö ei ollut kehuttava. Meitä "palvellut" tarjoilija oli töykeä ja, sanotaanko nyt näin, ei kovin siististi pukeutunut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 95€ Tillagt: 07.08.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ensimmäinen kerta täällä, mutta ei viimeinen. Mukava paikka. Miljöö oli jo vähän vanha, mutta se oli vain plussaa. Virkistävä poikkeus muodikkaiden trendiravintoloiden jälkeen.

Kaksi meistä söi wieninleikkeen ja yksi pekonissa paistetun kampelafileen. Pidin wieninleikkeestä. Perinteiset paistetut perunat olivat hyviä. Voittaa ranskalaiset mennen-tullen. Maistoin vähän myös kampela-annoksen perunasalaattia, mutta se ei ollut minun makuuni. Annoksen tilannut kyllä piti siitä.
Huuhtelin wieninleikkeen kurkusta alas saksalaisella savuoluella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 16.12.2017
Betyg: 0

Saksalaistyyppinen miljöö ihastuttaa ja ruokakin maistuu. Kasvisruokaa täältä tosin on turha odottaa, itselleni löysin listalta vain yhden flammkuchenin, ehkä jokin toinenkin vegevaihtoehto listalla kellui. Noh, onhan saksalaistyyppinen perinteisesti lihaa, mutta esim. jokin raikas perunasalaattiannos olisi ihana löytyä.
Palvelu on ihanasti saksalaisaksenttista ja tarjoilijoiden vaatetuskin osittain kulkee samaa kaavaa. Ravintola on viihtyisä ja kovin perinteisen näköinen, sisustuksessa on ehkä germaanisia elementtejä.
Ruokaa ei tarvitse kovin kauan odottaa ja flaami täyttää kyllä mainiosti. Mitään erikoisen ihmeellistähän tämä ruokalaji ei ole, mutta oikein maistuvaa ja hinnaltaankin mielestäni kohtuullista.
Hyvä kokemus varmasti lihansyöjille, mutta meille rajoitteisille soisi löytyvän hieman enemmän vaihtoehtoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 08.12.2016
Betyg: 0

Erittäin viihtyisä paikka.
Pekonissa paistettu kampela oli muuten hyvää, mutta omaan makuuni hieman liikaa suolattu.

Ravintola oli aivan täynnä ja tarjoilijoilla tuntui olevan kova kiire eivätkä he usein seuranneet onko pöydissä kaikki ok.Tarjoilijan saaminen pöytään lisäjuomien tilausta varten kesti tovin, mutta sitten palvelu oli kyllä hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 18.11.2016
Betyg: 0

Omituisia makuelämyksiä jokaisella käyntikerralla. En tiedä mistä johtuu. Paikka on muuten viiihtyisä ja palvelu pelaa, mutta kokki voisi kirjekurssittaa itsensä uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.10.2016
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.07.2016
Betyg: 0

Olimme ravintolassa isolla, n. 12 hengen porukalla. Talolla oli hyvä systeemi, jossa jokaiselle vieraalle tai pariskunnalle annettiin numeroitu lasinalunen. Ruoat ja juomat kirjattiin tuolla numerolla, ja maksettiin lähtiessä. Tämä toimi hyvin ja laskut olivat oikein.

Tilattuja tuotteita ei aina tuotu: ainakin pari kaljaa ja kaksi jälkiruokaa jäi tulematta (ei laskutettu). Muiden saatua jo lämpimat ruoat, sai kasvissyöjä odottaa kasvispihvejään pitkään.

Söin Hessen-annoksen, jossa oli possun niskaa ja kylkeä. Siihen sisältyi myös "maksajuustoa" eli eräänlaista pateeta, joka kuitenkin jätettiin omasta annoksestani pois allergioitteni vuoksi. Tarjoilija ei osannut selittää, mikä raaka-aine pois jätön aiheutti. Tämän komponentin tilalle ei saanut mitään. Hapankaalia oli ihan jäätävä kasa. Persiljaperunat olivat käytännössä mauttomia, suolattomia keitettyjä perunoita, joissa oli persiljaa päällä. Liha oli pelkkää kinkkua: kaksi paksua palaa ja yksi vielä paksumpi lohko. Kuin olisi syönyt 250g keittokinkkua lämmitettynä. Muutoin palvelu oli sydämellistä ja ammattitaitoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 31.08.2014
Betyg: 0

Parin vuoden takaisen surkean ruokaelämyksen takia olen vältellyt tätä paikkaa, mutta nyt päätin antaa uuden mahdollisuuden. Tilasin lounaslistalta paneroitua kanaa lankkuperunoilla. Palvelu oli aivan hyvää ja ruokaakaan ei tarvinnut pitkään odotella. Kanan rintapala oli sinänsä ok, mutta sen päälläoleva mauton kastike ei, osa lankkuperunoista oli raakoja ja kaiken kruunasi täysin mauttomat pakastepussivihannekset. Lounaskaverin mantelikala näytti lähinnä puurolta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.05.2014
Betyg: 0

Erehdyttiin miehen kanssa paikalle kansallisena juhlapäivänä. Paikka täyteen ammuttu. Tarjoilija tuli tervehtimään meitä vartin odottelun jälkeen. Juomia sai odottaa saman verran. Naistarjoilja ei suostunut myymään minulle (naiselle) normaalituoppia olutta, vaan vain puoli pinttiä. Varsinaiseen ruoan tuloon meni vielä yksi tunti. Otettiin napostelulautanen kahdelle, koska olimme tulleet paikan päälle vatsat kiljuen ja halusimme vain äkkiä jotain. "Napostelulautanen" oli v a l t a v a ja maukas.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 25.04.2014
Betyg: 0

Yllätyin, että tämä lounasruokala valikoi asiakkaita naamavärkin mukaan. Muutakin avointa, syrjinnän puolelle menevää kielenkäyttöä oli henkilökunnan osalta havaittavissa. Harvoin myös näkee, että henkilökunta haukkuu asiakkaitaan julkisesti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 22.02.2014
Betyg: -1


Läge

Meritullinkatu 25, 00170 Helsingfors - Route
(09) 135 4148
http://www.kolumbus.fi/zinnkeller

Options