Stängd

Ravintola Näsinneula

Betyg 3.2 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (53)

5 aikuista 4 lasta 6 -11v. .halusin tarjota lähimmilleni parasta mitä Tampereella saa. Näsinneula oli valintani, lapsillekin kokemus korkealla.
nälkäisina, totta kai, tulemme syömään. ruuan saaminen kesti ja kesti, lapset nälissään levottomia. sitten tulee lastenannoksen keitto, parsaa... jää syömättä.
isoimmille sormustimen kokoinen annos samaa keittoa. auttaako tuo nälkään, sitä paitsi kummallisen makuista lasten suussa. onneksi tarjotaan leipää. varsinaisia pääruoka-annoksia odotamme ja odotamme. ravintola on suurin piirtein tyhjä, ihmettelen miksi viipyy. 50 minuuttia!!!! tulee pääruoka. valinnanvaraa oli ollut lapsille tasan kaksi: kuha ja poronvasa. isoille valittavissa lisäksi kasvismenu. sanoisin että aikasen niukat valinnanvarat. poronvasan sisäfilepihvi on täysin raaka!!! kuha on hyvää, sitäkin lautasella minimaalisesti, lisukkeina pieniä nappeja liian montaa makua. lasten lautasella tosi outoja kummallisia makuja. syömättä jää. tässä vaiheessa lupaan nälkäisimmille pizzerian kautta kotiin.
parsatangot alkupalana herkullisia.
leipää onneksi tarjottiin toisenkin kerran, saimme vatsoihimme täytettä. jälkkäreitä tilatessamme me kaikki välttelimme kummallisuuksia ja valitsimme jäätelöt.
loppusaldona:
- upeat maisemat
- ruuan odottelu repi jo hermoja
- lapsille ei kelpo syötävää
- aikuisille 20% syötävistä herkullisia
- annokset minimaalisia (onhan tämä courmetravintola)
- lasku hipoi pilviä (olimmehan yli 100m korkeudessa)
- en tule näsinneulaan toista kertaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 05.06.2017 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Upeat maisemat, mutta kokonaisuus ei vastannut odotuksiamme. Valitsimme 9 ruokalajin maistelumenut viinipaketteineen. Raaka-aineet olivat ensiluokkaiset ja annoksissa oli monia herkullisia makuyhdistelmiä kauniisti esille tuotuina. Makuja oli ympätty annokseen jopa liikaa. Suurimmaksi ongelmaksi koimme sen, että valitut laadukkaat viinit eivät täydentäneet toivotulla tavalla ruoan makua. Kokonaisuus ei ollut hintansa väärti. Vierailu: 9.12.2016

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 85€ Tillagt: 31.01.2017
Betyg: 0

Jos ei ole vielä käynyt, niin kannattaa käydä, ihan nälöalojenkin takia. Hyvää ruokaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.03.2016
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Merkille pantavaa, että kukaan neljän hengen seurueestamme ei ollut varauksettoman tyytyväinen pääruokaannokseensa. Liikaa makuja, liikaa yritystä - hyvät raaka-aineet (kalaa, vasikkaa, poroa) melkein pilattu liioilla lisukkeilla. Alkuruuissa sama ongelma, maistoimme hauki-jokirapu- ja sorsa-alkuruoat. Aivan alkuun saamamme keittiön tervehdys oli pieni porkkana-inkiväärikeitto, siinä oli maut kohdillaan kuin myös leipävalikoimassa. Palvelu oli oikein mukavaa ja huomioivaa siihen asti, kun tuli laskun maksun aika. Sitä sai taas odotella...mikä siinä on, että tässä vaiheessa asiakas unohtuu?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 27.09.2015
Betyg: 0

Täällä kannattaa käydä jo miljöön ja näköalojen suhteen, hinnasta ei väliä. Mutta kun se ruokakin on loistavaa. Ja palvelu on laadukasta, ammattimaista. Erityiset plussa siitä että tarjoilijat tuntevat annosten taustat. (Erikoista että se on Suomessa niin harvinaista.) Ehkä ainoa heikkous on se että paikka on hieman sivussa keskustasta. Sinne/sieltä kyllä kävelee mutta hintaan kannattaa lisätä 1-2x taksi. Tämä oli toinen kerta 3 vuoden sisään ja laatuvaikutelma oli sama edelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.09.2015
Betyg: 0

Kävin juhlistamassa syntymäpäivääni Näsinneulassa. Tilasin vegaaniseksi räätälöidyin kasvismenun, joka oli suunniteltu etukäteen. Maut olivat hyvin maanläheisiä ja miltei syksyisiä, mikä teki kaikista ruokalajeista hyvin saman makuisia keskenään. Olisin ehkä kaivannut enemmän vaihtelua niin suuntuntumaan kuin makuunkin. Jälkiruoat olivat kuitenkin herkullisia ja illan kohokohta oli mausteinen tomaattikeitto. Pelkästään keiton takia voisin tulla uudestaan, eikä muustakaan fine diningista ole pahaa sanottavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.05.2015
Betyg: 0

We're celebrating my friend's 30th bday. We had the lunch menu and it was amazing (once again)! The Staff was very professional and really warm.

This was my second time in Näsinneula Restaurant.

Definitely my favorite fine dining place in Tampere (and in Finland).

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 55€ Tillagt: 02.02.2015
Betyg: 0

+todella hyvää ruokaa ja palvelu loustavaa!
-pienet annokset.ehkä liian kallis annoksen koon suhteen.
kyllä menisin uudestaan joskus merkkipäivänä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.11.2014
Betyg: -1

Käytiin keväällä Näsinneulassa juhlistamassa vuosipäiväämme. Maisemat ja miljöö on tietenkin omaa luokkaansa. Palvelu oli hyvää ja toimivaa ja varsin asiantuntevaa. Ruoka oli mieleeni, varsin maistuvaa, mutta ehkä hieman yllätyksetöntä. Tämä ei ole kyllä minulle huono asia sillä pidän ruoasta sellaisenaan. :) Suosittelen kovasti ja tulen varmasti uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 20.09.2014
Betyg: 0

huippu ravintolakokemus kokeneemmallekkin. kannatti tulla ystävien kanssa pääkaupunkiseudulta viettämään vkonloppua tampereelle. ruoka oli kaikkien mielestä erittäin kaunista, hyvää ja oivaltavaa. "normaaleihin" makuihin oli aina lisätty jotain ekstraa ja hyvin toimivia erikoisia makuyhdistelmiä! esim. jälkkäri oli taidetta (harmi kun en saanut kuvaa ladattua!) .
pieni miinus osasta tarjoilijoista jotka tuntui olevan vähän sekasin.
ehdottomasti suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 13.09.2014
Betyg: 0


Läge

Särkänniemi, 33210 Tampere - Route
http://www.sarkanniemi.fi/nasinneula/