vehvis

56 arvostelua

Hyvä ruoka yhdistettynä sopivaan miljööseen, seuraan ja tunnelmaan toimii (ja kelpaa) aina. Parhaita ruokakokemuksia on mukavan paljon myös ravintoloiden ulkopuolelta, osaavien kotikokkien ja picnikkien merkitys on suuri!

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (54)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Hima & Sali ruokaravintola

Lounasaikaan varsin täysi ja vähän sekavan oloinen paikka, mutta ruoka on hyvää lounasruokaa. Tai no, enpä ole tuolla koskaan syönyt muuta kuin wokkia. ;-) Wokin raaka-aine valikoimassa olisi saanut olla vähän enemmän vaihtoehtoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.10.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Stone's beer & burgers gastropub, burgers, beer

Paikan tunnelma viihtyisä ja palvelu mutkatonta, mutta lounas oli pettymys. Alkukeitto oli vielä OK, mutta pääruokana ollut kana ja lisukkeet olivat viileitä ja mauttomia, jäi kovin laitosmainen fiilis. Tänne ei syömään uudestaan tulla, mutta joskus töiden jälkeen voisi hyvinkin pistäytyä parilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Mummola Kotiruokaa

Maukasta lounasruokaa buffasta ja taatusti erilaisessa miljöössä. Lisää tälläisiä persoonallisia ravintoloita tylsien ketjujen sijaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Korson Aada kotimainen ruokaravintola

Ilman eat. fi:tä en olisi koskaan löytänyt Korsosta näin hyvää ruokaa tarjoilevaa ravintolaa! Ruoka oli erinomaista ja palvelu hyvää. Myös lapset otetaan paikassa hyvin huomioon. Pojan kanssa söin lohta, lasten lohiannos oli todella suuri ja molemmat kalat erinomaisesti kypsennettyjä. Vaimo valitsi porsaan sisäfilenoisetit ja kyllä nekin veivät kielen mennessään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.06.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Ateljé Finne ruokaravintola

Lokakuisena auantaina sali oli käytännössä täysi, onneksi pöydän sai varattua vielä pari päivää ennen iltaa.

Ensimmäinen asia jonka haluan nostaa esiin on palvelun vaihtelevuus. Meitä palveli nuori herra ja hänen otteista oli luettavissa että hän oli harjoittelija tai vasta aloittanut ko. paikassa. Ravintolan menussa ei ollut netissä ollutta ”pitkää menua”, ja kun kysyin onko se ylipäätään saatavilla ja monenko ruokalajin meni se on, kävi hän hakemassa tulosteen jossa menu ja siihen kuuluvat viinisuosituksen jne oli esitetty sisäisine hintoineen. Se siitä yllätyksestä.

Ensimmäiset annokset saimme eteemme noin 50 minuuttia ravintolaan saapumisen jälkeen eikä tarjoilija mitenkään esitellyt mitä hän eteemme toi. Seuraavat ruokalajit tulivat sitten huomattavasti nopeammin. Mitään keittiön tervehdyksiä ei ollut ja pöydässä ollut kynttiläkin muistettiin sytyttää vasta menun loppupuolella. Menun loppupuolella meitä palveli naishenkilö ja hänen asiakaspalvelutaitonsa oli sitten erinomaista.

Ruoka oli kyllä hyvää, mutta mikään annos ei tuottanut erityistä ihastusta tai vienyt jalkoja alta. Hyvää, mutta parin kuukauden päästä ei ruuasta muista kuin ne pari annosta joihin kehittelin parannuksia. Annoskoko oli ehkä hieman iso, pienemmät määrät olisi riittäneet.

Olen iloinen että tuli mentyä ko. ravintolaan, nyt tiedän jatkossa mennä muualle jos haluan ”täydellisen” illallisen. Rennompaan illanistumiseen tuonne voi kyllä mennä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 67€ Lisätty: 09.10.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Baobab afrikkalaista ruokaa

Kodikas paikka joka vie ajatukset kauaksi. ..

Sunnuntaina heti aukeamisen jälkeen listalla oli vain Domodaa, joten otimme kanan, naudan sekä kasviksen.

Hyvää ruokaa ja ystävälliset ihmiset, tälläisestä paikasta on vaikea lähteä hymyilemättä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.10.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Théhuone AINOA teehuone ja -kauppa

Eriomainen teekauppa/kahvila. Ruokaa en täällä ole tilannut, mutta kyseisessä paikassa on mukava pistäytyä maistelemaan uusia makuja ja tekemään ostokset. Henkilökunnata osaa asiansa erinomasesti ja heidän suositukset kannattaa kokeilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.10.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Näsinneula fine dining

Keskellä viikkoa ravintolassa oli tyhjää joten henkilökuntaa oli riittävästä palvelemaan seuruettamme. Finlandia ja Tampere menut olivat kuulemma juuri vaihtuneet joten tarjoilijat vielä hapuilivat menujen ja annosten esittelyiden kanssa. Tarjoilijat osasivat ottaa takertelut huumorilla ja käänsivät muistikatkonsa edukseen. Hieno suoritus!

Ruoka oli hyvää, fenkolilohi ja poronvasa olivat erimomaisia annoksia. Kaikista annoksista jäi mieleen kaunis esillepano.

Hyvän ruuan lisäksi erinomaiset maisemat, Näsinneulaan tulen taas uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 09.10.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Sunn skandinaavinen

Upealla näköalalla varustettu SUNN herätti kiinnostuksen käydä brunssilla useamminkin. Itse brunssipöydän tarjonta oli jotenkin niukka ja loistavaa lohta lukuunottamatta aika keskinkertainen, mutta leipäpöydän tarjonta ja erikseen tilattava pannukakku paikkasi tilanteen loistavasti.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 14€ Lisätty: 24.10.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Darshan intialaista

Himali-Nepalin paikalle tullut ravintola ei pystynyt täyttämään paikaan muodostuneita kovia odotuksia. Avajaispäivänä lounaslistalta syöty chicken kadhai oli maultaan ihan OK, mutta ruoka ei ollut lämmintä ja riisi oli valjua. Pork masala ja lammas eivät saaneet nekään kehuja pöytäseurueessamme. Kun lounassalaatti oli osin jäätynyt ja tandooriuuni ei toiminut, on vaikea kuvitella palaavansa ravintolaan ihan lähiaikoina. Toivottavasti alkukankeuksista kuitenkin selvitään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 26.04.2011
Arvosana: 0


Seuraajat