Avautuu 11:30

KuuKuu

suomalainen ravintola
Arvosana 4.4 / 5

KuuKuu on välitön ja rento ravintola, jossa on nykyisin sekä ruokaosasto että baari. Uudistetussa ravintolassa on 36 paikkaa ruokailijoille ja 18 baariasiakkaille. Baarissa voi myös ruokailla kuin myös 40-paikkaisella kesäterassillammekin.

Ruokalistalla on reiluja klassikkoannoksia, jokaiseen makuun. Emme kategorioidu mihinkään tiettyyn sektoriin vaan suosimme kotimaista laatua, eurooppalaista ruokakulttuuria kumartaen.

"Ruokaa, jota äitisi tarjoaisi, jos hän olisi todella hyvä kokki"


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (120)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Alusta asti loistava palvelu, minkä kruunasi maistuva ruoka. 2 tunnin kokemuksen perusteella asiakkaat otetaan hienosti vastaan ja myös lapset huomioidaan. Suosittelen tutustumaan, mikäli paikka ei ole vielä tuttu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 22.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola, jossa erikoisuuden tavoittelu menee ruoan maun edelle. Kaikki ruoat olivat maultaan hyvin keskinkertaisia, ja makuyhdistelmät olivat moneen muuhun fine dining tyylisen paikkaan verrattuna aika epäonnistuneita. Siksi mielestäni ylihinnoiteltu. Miljöössä ja palvelussa ei valittamista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 13.02.2016
Arvosana: 0

Mukavat tarjoilijat! Iloinen ympäristö. Liha ja viini erinomaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 31.12.2015
Arvosana: 0

Erittäin onnistunut isänpäivädinner. Sekä alkuruokakeitto, seurueen liha- ja kalaruoat, että jälkiruoat olivat maukkaita ja hintansa arvoisia. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 26.12.2015
Arvosana: -3

Todella erikoinen palvelu. KuuKuun kannattaisi todellakin ohjeistaa salihenkilökuntaa sillä perusasiat ovat täysin hukassa. Tilaukset otettiin nopeasti mutta tämän jälkeen meidät unohdettiin täysin. Lisäksi meitä palvellut naistarjoilija oli oikeastaan aika veemäinen asenteeltaan. Tästä syystä en suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 16.11.2015
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa ja surkeaa palvelua. Olimme syömässä suuremmalla seurueella ravintolan kabinetissä. Osa seurueesta söi Helsinki-menun osa 25-juhlamenun. Ruoka oli kohtuullisen hyvää samoin suositusviinit. Palvelu sen sijaan ala-arvoista. Naispuolinen tarjoilija ei toivottanut seuruettamme tervetulleeksi. Puhetyyli oli töksäyttelevää ja epäkohteliasta, kertaakaan hän en illallisen aikan kuullut minkäänlaisia kohteliaisuuksia. Annokset lätkäistiin eteen ilman olehyvää, edes silloin kun itse sanoimme kiitos, ei vastausta kuulunut. Vaikka meillä oli lapsia seurueessa, kesti ruokien tuleminen kohtuuttoman kauan. Vesikannuja ei täytetty kertaakaan 4 ruokalajin menun aikana eikä viinilaseja täydennetty, ei myöskään kysytty olisimmeko halunneet tilata lisää juotavaa. Vaikka kyseessä oli todennäköisesti kyse yhdestä ammattitaidottomasta henkilöstä, toivoisi ravintolaa kiinnostavan millaista palvelua he tarjoavat. Ravintolan sijainti ja miljöö ovat kuitenkin hyvät.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 24.08.2015
Arvosana: 0

Kiva miljöö ja tunnelma voittavat ruoan tason. Tänne voisi tulla uudelleen vaikka lasilliselle tai pikkupurtavalle!

Isohko pääruoka oli ihan kohtalaisen maukas jokiravuista koottu toast skagen. Hieman vetistyneen annoksen kokonaisvaikutelma oli kuitenkin tylsähkö. Myös jälkiruoasta puuttui innovatiivisuus ja rohkeat maut; oli marjaista sorbettia, kovin miedon makuista vanukasta (luvatun valkosuklaan sijaan maistui lähinnä maidolle) ja melko mautonta vohvelia. Laatu on itsessään varsin hyvä, mutta lisää makua kaipaisin hintoihin nähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 09.07.2015
Arvosana: 0

Had a dinner there yesterday with a friend. The Only got the main course and it was actually quite tasty, but the SIDE dish of potato cake or smth like that was terribly oversalted. I mean somebody must have spilled a kilo over it while cooking. Upon very reserved and polite comment about this fact to the waiter, she had a frown that basically said you dont like it, you dont eat it! Jeezus this was preposterous. When the bill was brought, she didnt even look at me, OR say a single word... everything was done in comlete silence. Amazing. What a way to lose customers. It was so bad it was even funny!!! Oh, and besides our table, only 2 others were occupied. Good luck with the attitude guys!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 13.03.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.02.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ruoka erittäin hyvää kaikki toimi hienosti. Tarjoilija oli kohtelias ja kertoi kaikista ruuista mitä ne on.Tästä ravintolasta tulee yksi suosikeistani.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 31.01.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Museokatu 17, 00100 Helsinki - Reitti
(09) 2709 0974
http://www.kuukuu.info/

Vaihtoehtoisia ravintoloita