Foodisgood

33 Recensionen

Ruoka on tärkeintä. Jos ruoka on hyvää, se antaa paljon anteeksi. Palvelu on täydellistä, kun ei pingoteta. Kaipaisin nykyistä enemmän kasvis- ja erikoisruokavalioita ravintoloihin (muuallekin kuin Helsinkiin).

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (33)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Bodega Salud

Olin muutama vuosi sitten todella innoissani käytyäni Saludissa ja olen pitänyt sitä yhtenä parhaimmista ravintoloista Tampereella. Menin nyt uudestaan, kun kuulin, että Bodega Salud on valittu Suomen parhaaksi espanjalaiseksi ravintolaksi. Mielestäni uuden listan hinnat ovat kyllä hieman ylikalliita. Ruoka oli kyllä edelleen hyvää, alkuruokasalaatit maistuivat, varsinkin oliivit ja perunasalaatti. Pääruokakin (Härkää - el queso de cabrales) oli maukas, pihvi oli mureaa, mutta se ei vastannut listan kuvausta, koska lisäkkeenä ei ollut paistettuja herkkusieniä, vaan fenkolia tomaattipyreen kera. Lisäkeperunoita oli liian pieni annos kahdelle hengelle. Tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 08.11.2011
Betyg: 1

Restaurant: Trattoria Tammerin Puisto italiensk

Erittäin ystävällinen tarjoilija ja kaunis miljöö. Alkuruokapöytänä oli herkullinen ja runsas lounaspöytä, se sisälsi mm. pastasalaattia, oliiveja ja herkullista tomaattikeittoa. Pääruokana oli naudan ulkofileetä, rucolaa, parmesaania ja ranskalaisia. Ainoastaan pieni miinus, rucolasalaattiin oli pieni hiekanjyvä jäänyt huuhtelun jälkeen. Muuten erittäin onnistunut annos ja siinä oli tarpeeksi syötävää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 03.01.2012
Betyg: 0

Restaurant: Bodega Salud

Aivan mahtava tarjoilu, jälkiruoka liekitettiin pöydässä. Sisustus hyvä, tosin ruokalista olisi voinut olla jotain muuta kuin pöytään "liimattu" paperi. Paras Tampereella syömäni ruoka, hyvä hinta-laatusuhde.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.04.2010
Betyg: 2

Restaurant: Coussicca finskt

Lounaalla alkuruokakeitto oli hieman mautonta, muuten ruoka oli ok. Palvelu toimi ihan sujuvasti. Erikoisruokavaliotkin oli huomioitu. Hinta oli sopiva.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.04.2010
Betyg: 2

Restaurant: Tillikka

Menin Tillikkaan, kun olin kuullut hyviä arvosteluja isoista pyttipannuannoksista.

Olin aiemmin käynyt syömässä, jolloin ruoka oli ihan hyvää. Olikin suuri pettymys, kun kävin tällä kertaa lounaalla. Lounastajia oli jonottamassa lounaspöydän ympärillä. Kysyin, voisiko à la carte -listalta tilata, kun minulla oli kova nälkä. Luulin, että siten saisin ruokaa nopeammin. Tilattuani odottelin puoli tuntia ja kysyttyäni tarjoilija sanoi, että heillä on suuri tilaus menossa, joten keittiöllä kestää. Lounaspöydästä ei kuulemma saanut ottaa salaattia, jos tilaa à la cartesta.

Yli puoli tuntia tilauksesta sain annoksen (BBQ broileri). Lautasella oli viisi perunan lohkoa, pienehkö broilerin rintaleike ja muutama ylikypsä pakasteparsakaalin nuppu ja pari porkkanaviipaletta. Lisänä oli kastiketta, joka oli aivan maukasta. Rintaleike oli lähes palanut, melkein musta pinnalta. Perunat olivat ihan hyviä, pakastevihannekset olivat.. no pakastevihanneksia. Suurimmaksi osaksi broilerin sisus oli ihan syötävää, mutta leikkeen toiseen päähän päästyäni huomasin, että se oli jäänyt sisältä raa'aksi. Valitin kyllä asiasta ja sain hyvitykseksi jälkiruuan (pienen väittelyn jälkeen).

Lounasaikaan ei varmaankaan siis kannata tilata à la cartesta Tillikassa. En tiedä, oliko tämä yksittäistapaus kiireisenä päivänä. Harmittaa kylläkin, kun maksoin 17,90 tuollaisesta annoksesta. Mielestäni à la cartessa pitäisi olla jotain parempaa. Ilmeisesti jotain on tapahtunut Tillikalle, kun se on siirtynyt S-ryhmän omistukseen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 11.06.2010
Betyg: 2

Restaurant: The Grill

Olen muutaman kerran käynyt. Ruoka on aina hyvää, palvelu joskus kankeahkoa. Voisi olla enemmän laktoosittomia annoksia, erikoisruokavaliot on kylläkin merkitty kunnolla listaan. Valkosipuliranskalaiset ovat ihania. Hinta on ok. Siisti ja mukava sisustus. Tampereen parhaita paikkoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.04.2010
Betyg: 3

Restaurant: Maruseki

Ruoka oli hyvää ja suhteellisen edullista, suosittelen tätä paikkaa. Palvelu ok. Ainoa miinus tulee sisustuksesta, ehkä tyyli kuuluu japanilaiseen ravintolaan, mutta minusta looshin paljaat, tummat seinät olivat liiankin karut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.04.2010
Betyg: 1

Restaurant: Hotelli Savonsolmu

Hinta-laatusuhde oli todellakin kohdallaan tässä paikassa. Ruoka oli mukavalla tavalla retroa, mikä sopi hyvin 60-lukulaiseen sisustukseen. Tarjoilu oli ystävällistä ja ripeää. Ainoa miinus tulee suppeasta juomavalikoimasta, esim. portviiniä ei löytynyt. Lehtipihvi ja ranskalaiset perunat olivat maittavia. Jälkiruuaksi syömäni tervajäätelö vadelmakastikkeella oli herkullinen päätös aterialle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 10.06.2010
Betyg: 0

Restaurant: Ristorante Como

Alkupalaleivät olivat ok, mutta pääruuaksi tilaamani simpukat "Vongole alla Pomodori" oli mielestäni epäonnistunut. Simpukoiden liemi ei ollut tarpeeksi kuumaa ja se oli liian suolaista, myöskään valkoviini ei liemessä maistunut. Ruokalistassa luki, että annokseen kuuluu myös tomaattia ja sipulia, mutta niitä oli aivan liian vähän. Lisäksi tarjoilija kertoi, että listalla oleva tomaattikeitto tehdään purkkitomaateista, mikä on mielestäni outoa, koska ravintola mainostaa käyttävänsä tuoreita raaka-aineita. Tarjoilija oli kyllä ystävällinen ja hinta ok. Sisustus on todella tyylikäs.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.04.2010
Betyg: 0

Restaurant: Star & Moonlight
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.04.2010
Betyg: 0


Bilder


Followers

Following (1)