Ei tietoa

Bodega Salud

espanjalaista
Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (131)

Sisään tullessa tarjoilija oli valpas ja ystävällinen sekä ohjasi mutkattomasti miellyttävään loosiin. Palvelu oli moitteetonta ja kysymyksiin vastattiin kärsivällisesti ja ammattotaitoisesti. Viinisuositukset osuivat nappiin ja niiden esittely seikkaperäinen mielenkiintoisella tavalla. Otimme pääruoka-annokset joihin kuului loistava salaattipöytä sekä juustomaistelu piste joka sopi hyvin jälkiruuaksi. Ruoka oli (kala sekä kasvis) erinomaista ja makuvivahteet jäivät suuhun viipyilemään niin kivasti että oli melkein sääli ottaa jälkiruokaa. Sitten seurasi upea yllätys, ystäväni jälkiruokaa varten tarjoilija toi körryn jossa liekitettiin hänen tarjoilema fantastinen mansikkajälkiruoka.
Kaikin puolin miellyttävä kokemus, suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.01.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

33 euron pihvit kaikilla haaleita ! Jälkiruoka keskiarvoinen. Ei pääse lähellekään muita tampereen hyviä ravintoloita

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.11.2016
Arvosana: 0

Oltiin isohkolla polttariporukalla syömässä. Tarjoilija oli pääasiassa ihan asiallinen, mutta vinoili useaan otteeseen että pöytä olisi kannattanut varata etukäteen. Tämä siis sen jälkeen kun ruuat oli jo tilattu.. Iberico porsas oli kuivaa ja mautonta, lisäkkeet oli hyviä. Palvelua sai odottaa ja vettäkin piti käydä pyytämässä monta kertaa vaikka ravintolassa oli aika hiljaista.

Koko keikasta tuli sellainen tunne että on asiakkaan vika jos tarjoilijat ei saa omia hommiaan hoidettua. Ei tule varmasti mentyä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 26.07.2016
Arvosana: 0

Ruuan taso ei ollut enää sama kuin muutama vuosi sitten. Ruoka melko kallista laatuun nähden; liha hieman sitkasta ja jänteistä, täytyi osa sylkeä paperiin. Kyse siis kuitenkin sisäfileestä. Annokset olisivat saaneet olla myös lämpimämpiä. Salaattipöytä yllätyksetön.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 14.01.2016
Arvosana: 0

Tarjoilija synnytti ihan itse kiusallisen tilanteen toivottaessaan molemmat ruokailijat iloisesti salaattipöytään. Kun sitten nautimme salaatista, hän palasi kiihtyneen oloisena ilmoittamaan, että toiselle ruokailijalle ei sitten kuulu hintaan salaattipöytä (kun oli tilannut vain alkuruuan ja viiniä), vaan siitä sitten laskutetaan erikseen.

Olisihan tuon voinut sanoa samalla kun toivottaa asiakkaat tervemenneeksi salaattipöytään, tai jättää sanomatta kokonaan ja kaikessa hiljaisuudessa pistää laskulle, sillä normaalikäytäntöhän tuo on. Nyt tuollainen latisti tunnelmaa, varsinkin kun tyyli oli kireä aivan kuin asiakas olisi jotenkin yrittänyt huijata taloa. Noloa laskusta puhuminen kesken syönnin oli varsinkin siksi, että toinen asiakkaista tarjosi toiselle ja romanttisesta tapaamisesta piti olla kyse. Onnistuimme lopulta tarjoilijasta huolimatta.

Ruoka oli ihan ok, paitsi patatas bravas. Talon viinikin on varsin kelvollista. Taikaa ei kuitenkaan ole, ei ruuassa eikä palvelussa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.12.2015
Arvosana: 1

Ei ole Salud entisensä. Ystävättären kanssa 27.10.2015 illallisella. Aluksi söimme Gazpachoa - hyvää. Seuraavaksi vierailimme salaattipöydässä - suppea valikoima vakiokamaa kaukana entisajan herkuista. Pääruoaksi otimme Black Angus Josper-steakit - kaverin lihapala niin jänteistä, ettei voinut syödä, ranskalaiset perunat huonoa grillitasoa. Juustoja ja jälkkäriä emme tässä tilanteessa enää halunneet. Valitettavasti todettava, että aiempien vuosien suosikkipaikka menee boikottiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 43€ Lisätty: 04.12.2015
Arvosana: 0

Kesäisen Särkänniemipäivän jälkeen tarkoitis oli nälkäisten lasten kanssa käydä Rossossa syömässä ennen kotimatkaa. Kello oli lähempänä kahdeksaa ja ruokaa olisi hyvä saada mieluummin heti. Rosso mietittiin ruokapaikaksi, josta lapset varmimmin löytäisivät syömistä. No, Rosso ilmoitti, että ruokaa joutuisi odottamaan puolitoista tuntia, joten käännyimme kannoillamme. Mutta mihin sitten? Eipä tullut ulkopaikkakuntalaiselle muuta mieleen, kuin Salud. Sinne mahtui ja sinne menimme. Ja Salud kyllä kruunasi illan! Salaattipöytä alkuun, josa eteenkin juustot olivat herkkua. Kaksi lapsista tilasi lasten listalta ja olivat tyytyväisiä annoksiinsa. Nuorison edustaja uskaltautui ottamaan aikuisten listalta lammasta. Keittiö sössi tilauksen ja toikin ribsejä. Sen verran nälkä oli, et nuori suostui annokseen ja kehui sen olevan loistavaa. Ei olisi ikinä itse annosta valinnut, mutta tyytyväisenä söi. Kasvissyöjäaikuiset ottivat listan kasvisannokset eivätkä pettyneet. Saimme syödä hyvin!! Palvelu oli asiallusta ja ystävällistä. Keittiön moka huomioitiin niin, että ribs-annosta ei veloitettu ollenkaan ja niinpä söimme samaan hintaan kuin Rossossakin. Todellakin kannatti!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 11.10.2015
Arvosana: 0

Olen syönyt kobe-härkää Salud-ravintolassa useita kertoja. Olen myös suositellut yritysyhteistyökumppaneilleni ravintolaa Suomen parhaana pihviravintolana. Uuden omistajan/liikkeenharjoittajan astuessa remmiin hinnat ovat nousseet huimasti ja annoksen taso laskenut kuin lehmän häntä. En suosittele ravintolaa enää kenellekään, suosittelen kiertämään kaukaa. Suuri pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 89€ Lisätty: 19.08.2015
Arvosana: 3

Tilasimme kobe-härkää. Lisukkeet olivat ala-arvoiset, paahdettu peruna raakaa ja jättikatkaravunpyrstöt täysin mauttomia. Liha oli hyvää, mutta annos täysin ylihinnoiteltu. Kyllä menee paikka boikottiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 89€ Lisätty: 19.08.2015
Arvosana: 3

Ei voi Saludia verrata entiseen. Miten voi iso ketju torpedoida laadukkaan ja tunnetun paikan?

Ensinnäkään kukaan ei ottanut asiakkaita vastaan. Hovimestaria sai huhuilla tarjoilijoiden väistellessä asiakkaan katsekontaktia.

Ennen asiakas huomioitiin välittömästi, mutta nyt palvelu on muuttunut harjoittelijatasoiseksi.Missä on rempseä Saludiin vuosikausia kuulunut erinomainen asiakaspalvelu ja asiakkaan huomiointi?

Salaattipöytä oli siivoton jossa tarjolla valmiita raasteita ja einestasoista pöperöä. Kaksi juustoa josta niistäkin kantapalat jäljellä.

Pihvi maistui pelkältä natriumglutamaatilta ja koko annos oli kylmä jo pöytään tullessa. Ketään ei kiinnostanut maistuuko annos ja hyvitystäkään siitä ei tullut asiasta mainitessa.
Pelkät pahoittelut.

Eipä tarvitse käydä enää jatkossa. Nim entinen kanta-asiakas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 23.06.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Tuomiokirkonkatu 19, 33100 Tampere - Reitti
020 741 2121
http://www.salud.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita