Keittiö auki

C

ruokaravintola
Arvosana 4.7 / 5

Osana hyvää ruokaa on viini


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (81)

Erinomainen illallinen, mainio palvelu.

Fine dining ravintoloissa käy helposti niin, että alkupalat ja jälkiruoat ovat ihania, mutta itse pihvi, tarinan pääosan esittäjä, jää vaisuksi. C:ssä näin ei käynyt. Kolmen ruokalajin erikoistarjoukseen kuului lukematon määrä keittiön yllätyksiä ja pääruokana tarjoiltu vasikka ja ragu oli vallan mainiota.

Viinipaketin viinit olivat vähän vaisuja. Jos pidät viinistä, pyydä ehdotusta parmmasta paketista, sillä meille ehdotettu paketti oli todella halpa, muttei päässyt keittiön tasolle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 19.08.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Henkilökunta erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Vaikka tarjoilijamme oli vasta harjoittelemassa työtänsä, hoiti hän sen paremmin kuin moni pitkään alalla työskennellyt. Odotukseni ruoan laadun suhteen olivat korkeat mutta jokainen annos onnistui silti yllättämään positiivisesti. Kokille siis täydet pisteet. Sommelieeri kärsivällisesti ja iloisesti esitteli useita eri vaihtoehtoja ja osasi vastata ja antaa neuvoa jokaiseen kysymykseeni. Viihtyisä ravintola on sisustettu tyylikkääksi puhtaita värejä käyttäen. Pientä ylellisyyden tunnetta toi moni asia, esim kattaus ei ollut yleistä Ikeaa vaan upeaa Iittala Taika sarjaa. Asiakaspaikat sijoitettu siten että ahtauden tunnetta ei koe vaikka täysi varaus paikassa olisikin. Asioimme varmasti vielä uudestaankin. Pisteet 6/5 :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.10.2017
Arvosana: 0

Ennakkoon sovitut viinivalinnat eivät päätyneet tarjoilijan tietoon. Harmi kun piti seurueen aikana niistä muistuttaa. Muuten kaunista, hyvää ruokaa ja erinomaisia viinejä. Mukava rento palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 69€ Lisätty: 20.09.2017
Arvosana: 0

Kuuden ruokalajin menu + neljä keittiön tervehdystä. Kokonaisuus toimi loistavasti. Ruoveden villisorsa, Vesilahden peura ja Pyhäjärven made, Ylöjärven tryffelillä höystettynä aivan taivaallista. Mainioita uusia tuttavuuksia kaurajuuri ja valkojuuri, maukkaita. Palvelu oli ystävällistä, asiantuntevaa ja luontevaa, viihtyisä ja miellyttävä ilmapiiri.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 68€ Lisätty: 14.01.2017
Arvosana: 1

Ruoka erinomaista, valitettavasti miljöö ei vastaa sen tasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.05.2016
Arvosana: -2

Suomalaisen fine diningin kärkeä.
Kahdentoista ruokalajin ateria ei pettänyt kertaakaan. Palvelu erinomaisen ystävällistä olematta imelää. Viinipaketti oli todella laadukas ja paritukset onnistuneita. Taso on pysynyt erittäin korkeana ja vuosia. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 108€ Lisätty: 23.02.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Käyn C:ssä pari kertaa vuodessa vieraillessani Tampereella. Ateria on ollut heikoimmillaankin aina hyvä ja parhaimmillaan oikea elämys - kuten tällä kertaa. Ruoka on huolellisesti ja luovasti valmistettua lähialueen raaka-aineista. Palvelu ystävällistä ja huomaavaista. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 01.02.2016
Arvosana: 4

Odotin ehkä vähän enemmän. Kyllä tätä pidän silti kokemuksena. Söimme kolmen ruokalajin illallisen, joka piti kyllä sisällään lisäksi paljon paljon muuta kuin pelkästään kolme ruokalajia. Tarjoilijat toivat pöytään aina vain erikoisempia ja erikoisempia pikkuruokia. En täällä nyt usein viitsisi käydä, mutta kokemuksena esim. hääpäiväksi sopii mainiosti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: -1

Olin aikuisten lasteni kanssa lauantai-iltana illallisella. Tunnelma oli lämmin, tyylikäs, huolehtivainen, jopa vitsikäs. Annokset olivat mukavia maisteluannoksia ja viineiksi oli haettu erikoisuuksiakin. Olin enemmän kuin tyytyväinen, hienoa, että Tampereella on näin erinomaisia illallispaikkoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.10.2015
Arvosana: 0

Söimme kahdestaan mieheni kanssa viinimestarin menut. Minusta erinomainen karista ja savustettu hauki sekä jälkiruoka. Mieheni arvion mukaan tavanomaisuudesta myönteisesti poikkeavia erikoisuuksia. Tällä kertaa mielestämme myös sopivan rivakka palvelu. Musiikki oli hyvää niin kuin edelliselläkin kerralla! Vähän pimeä tunnelma tosin. Suosittelemme ja olimme tyytyväisiä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 100€ Lisätty: 03.04.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Rautatienkatu 20, 33100 Tampere - Reitti
010 617 9760
http://www.ravintola-c.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita