Avautuu 12:00

C

ruokaravintola
Arvosana 4.6 / 5

Osana hyvää ruokaa on viini


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (79)

Ennakkoon sovitut viinivalinnat eivät päätyneet tarjoilijan tietoon. Harmi kun piti seurueen aikana niistä muistuttaa. Muuten kaunista, hyvää ruokaa ja erinomaisia viinejä. Mukava rento palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 69€ Lisätty: 20.09.2017
Arvosana: 0

Kuuden ruokalajin menu + neljä keittiön tervehdystä. Kokonaisuus toimi loistavasti. Ruoveden villisorsa, Vesilahden peura ja Pyhäjärven made, Ylöjärven tryffelillä höystettynä aivan taivaallista. Mainioita uusia tuttavuuksia kaurajuuri ja valkojuuri, maukkaita. Palvelu oli ystävällistä, asiantuntevaa ja luontevaa, viihtyisä ja miellyttävä ilmapiiri.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 68€ Lisätty: 14.01.2017
Arvosana: 0

Ruoka erinomaista, valitettavasti miljöö ei vastaa sen tasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.05.2016
Arvosana: -1

Suomalaisen fine diningin kärkeä.
Kahdentoista ruokalajin ateria ei pettänyt kertaakaan. Palvelu erinomaisen ystävällistä olematta imelää. Viinipaketti oli todella laadukas ja paritukset onnistuneita. Taso on pysynyt erittäin korkeana ja vuosia. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 108€ Lisätty: 23.02.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Käyn C:ssä pari kertaa vuodessa vieraillessani Tampereella. Ateria on ollut heikoimmillaankin aina hyvä ja parhaimmillaan oikea elämys - kuten tällä kertaa. Ruoka on huolellisesti ja luovasti valmistettua lähialueen raaka-aineista. Palvelu ystävällistä ja huomaavaista. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 01.02.2016
Arvosana: 3

Odotin ehkä vähän enemmän. Kyllä tätä pidän silti kokemuksena. Söimme kolmen ruokalajin illallisen, joka piti kyllä sisällään lisäksi paljon paljon muuta kuin pelkästään kolme ruokalajia. Tarjoilijat toivat pöytään aina vain erikoisempia ja erikoisempia pikkuruokia. En täällä nyt usein viitsisi käydä, mutta kokemuksena esim. hääpäiväksi sopii mainiosti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: 0

Olin aikuisten lasteni kanssa lauantai-iltana illallisella. Tunnelma oli lämmin, tyylikäs, huolehtivainen, jopa vitsikäs. Annokset olivat mukavia maisteluannoksia ja viineiksi oli haettu erikoisuuksiakin. Olin enemmän kuin tyytyväinen, hienoa, että Tampereella on näin erinomaisia illallispaikkoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.10.2015
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Söimme kahdestaan mieheni kanssa viinimestarin menut. Minusta erinomainen karista ja savustettu hauki sekä jälkiruoka. Mieheni arvion mukaan tavanomaisuudesta myönteisesti poikkeavia erikoisuuksia. Tällä kertaa mielestämme myös sopivan rivakka palvelu. Musiikki oli hyvää niin kuin edelliselläkin kerralla! Vähän pimeä tunnelma tosin. Suosittelemme ja olimme tyytyväisiä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 100€ Lisätty: 03.04.2015
Arvosana: 0

Hyvää kotimaistakin ruokaa arvostavalle hieno Fine dining kokemus! Hyvät viinitkin ,voin suositella!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 12.03.2015
Arvosana: 0

Söimme täällä pitkän juhlaillallisen joulukuussa 2014. Erikoisruokavaliot ja allergiat huomioitiin menuussa muun seurueen syödessä "normaalilta" listalta. Ruokien välissä tervehdykset keittiöstä olivat mukava lisä, yhteensä ruokalajeja tuli noin kymmenkunta. Ruuissa oli paljon kauden sieniä ja erikoisia makuja. Leppoisa ilta hyvän ruuan parissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.12.2014
Arvosana: 1


Sijainti

Rautatienkatu 20, 33100 Tampere - Reitti
010 617 9760
http://www.ravintola-c.fi