Cruzan

60 arvostelua

Ravintolakokemus on silloin hyvä kun vatsassa on hyvä olo, kaikilla ruokailijoilla hyvä mieli aterian jälkeen ja kukkaroon jää vielä rahaa seuravaa kertaa varten.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Sankari: Päivittänyt valtavasti tietoja

Blogi

Arvostelut (60)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Nanda Devi intialaista

Erittäin hyvä intialaisbuffet, hinta 8,5 €, eri vahvuusasteisia ruokia tarjolla joka makuun ja todella hyviä lisämausteitakin (mm. tulinen vihreä chili) tarjolla. Tosin edelleen olen sitä mieltä että Tampereen intialaisista Star and Moonlight on ehdottomasti paras, vaikka pikkuinen paikka onkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.03.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Golden Source kiinalaista

Erittäin hyvä "peruskiinalainen" jossa maukasta ruokaa ja pitkä lista mistä valita. Palvelu on ystävällistä mutta miinus siitä etteivät suostuneet laskemaan ruoan hintaa ALV-muutoksen yhteydessä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.03.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Kahvisalonki Cafe Maritza kahvila

Täältä saa Tampereen parhaan jääteen. Eikä mitään teollista jääteetä vaan täysin itsetehtyä, kauniisti puna-, musta- ja valkoviinimarjoilla koristeltuna. Eikä muissakaan tarjottavissa ole meillä koskaan ollut mitään valittamista, kaikki ovat olleet erinomaisia! Palvelu on ykkösluokkaa ja tänne tulemme aina vaan uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 07.08.2009
Arvosana: 3

Tampereen paras kääg! Muista annoksista ei kokemusta, kääg on niin hyvää että sitä tulee tilattua aina....

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.07.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Elsa suomalainen

Hyvä lounaspaikka, tosin ehkä liiankin suosittu, isolla porukalla vaikeuksia löytää paikkoja. Ruoka monipuolista ja maukasta, suomalaiseen makuun tehtyä. Sisustus oli mielestäni hieman tylsä, mutta kuitenkin siisti ja palvelu hyvää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.03.2011
Arvosana: -1

Ravintola: Kotipizza Valkeakoski pizzaa

Berlusconi on loistava pizza! Koko perhe piti siitä, ei ihme että se valittiin maailman parhaaksi pizzaksi. Henkilökunta oli myös erittäin ystävällistä ja palvelu toimi hyvin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 12.07.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Savariini kotiruokaa

Erittäin ystävällinen palvelu. Kahvila-ravintola on hyvin siisti, ehkä jopa hieman kliininen, miltei laitosruokalan tyyppinen. Lounasruoka oli hyvää, itse otin "Smetanaista uunilohta" joka oli itseasiassa kirjolohta. Smetanakastike oli hieman liian suolainen minun makuuni, se pudotti hieman pisteitä minun silmissäni. Pojista toinen otti "Lihapullat juustokastikkeella" ja toinen "Pinaattikeiton sämpylällä ja munalla". Kumpikin piti kovasti annoksistaan. Paikka on muuten hyvin lapsiystävällinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 17.07.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Viidennumero eurooppalaista

"Moni kakku päältä kaunis" sopii Viidennumeroon. Eikä mitään niin pahaa, ettei jotain hyvääkin; tarjoilija oli hyvin ystävällinen ja ottaa hyvin huomioon lapsetkin. Järvimaisema on upea. Mutta siihen ne hyvät asiat sitten loppuvatkin. Tulimme Viidennumerolle isoin odotuksin vaimon syntymäpäivän kunniaksi. Paikan nettisivut ja alla oleva arvostelu antavat liian hyvän kuvan paikasta. Aloitetaanpa salaattipöydästä: kärpäset kävelivät salaateissa ja pörräsivät pöydän ympärillä, eikä ihme kun paikassa on jatkuva läpiveto; etuovi ja terassin ovi sepposet selällään. Kurkun viipalet olivat kuivahtaneita, selvästi edellisenä päivänä leikattuja, samoin tomaatin viipaleet olivat nahkeita, edellispäivänä leikattuja nekin...
Olimme varanneet pöydän jo edellispäivänä, pyytäneet ikkunapöytää järvinäköalalla. Tarjoilija kuitenkin sanoi että voimme valita minkä pöydän tahansa, eli varauksesta ei oltu välitetty. No, istahdimme parhaan oloiseen ikkunapöytään, jonka pöytäliina oli täynnä ruoan murusia. Tarjoilija toi hetken päästä meille ruokalistat ja pyyteli hieman anteeksi että pöydässä oli vielä edellisillan(!) jäljiltä murusia ja pyyhki ne kädellään lattialle. Kello oli kuitenkin jo 12:00 päivällä...
Tilasimme ruoat, 2 annosta "Sinisimpukoita valkoviiniliemessä ja patonkia", "Paneroitua lohta, katkarapukastiketta sekä lohkoperunoita" sekä "Katkarapupastan" ja jäimme odottelemaan annoksia kärpästen seurassa. Hetken päästä tarjoilija palasi takaisin ja kertoi että sinisimpukoita riittää vain yhteen annokseen "kun niitä tilataan niin harvoin". No, tilasimme sen sijasta sitten "Pekoniahvenia
valkoviini-kermakastiketta sekä tilliperunoita". Jäimme vain hieman ihmettelemään miksi sinisimpukat sitten yleensä ovat koko menussa, jos niitä riittää vain yhteen annokseen...
Salaattipöytä oli siis pettymys ja odotimme edes pääruoan olevan kunnollista. Totuus oli karu, Gordon Ramseyllä olisi todella töitä tämän ravintolan keittiössä. Sinisimpukoiden valkoviiniliemi oli todella vetinen, siinä oli vain heikko aavistus valkoviinin mausta. Mukana tullut patonki oli miltei korppua ja sitä olisi ollut mukava kastella valkoviiniliemessä, mutta ei missään vesilitkussa. Katkarapupastassa ei ollut juuri lainkaan katkaravun makua. Sen sijaan annosta dominoi tilli ja ruokakerma. Lyhyesti sanottuna siis mauton annos. Pekoniahvenissakin olisi pitänyt valkoviini maistua, vaan eipä maistunut ja muutenkin koko annos maistui keskivertoa heikommalle työmaalounaalle. Paneroitu lohi ja sen katkarapukastike oli onnistunut ehkä parhaiten, mutta mukana olleet lohkoperunat olivat vetisiä ja maistuivat lähinnä paistorasvalle.
Koko kattaus kustansi 64 euroa josta sain tingattua pois 4 euroa. Aivan ylihinta, olisin tästä surkeudesta maksanut enintään 4 kertaa normaalin työpaikkaruoan hinnan eli noin 24 euroa...
Emme siis tule Viidennumerolle enää koskaan, ellei sen taso parane selkeästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 20.07.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Mallas lounasruokaa

Taisi olla kokilla huono päivä? Kanan rintapaloista oli suuri osa palaneita, mutta onneksi seasta löytyi kunnollisiakin, joiden maku oli ihan hyvä. Pieni miinus myös siitä, ettei kanan kanssa ollut mitään kastiketta, kuten possunlihan kanssa oli. Salaatti oli hyvistä aineksista tehty. Palvelusta puolestaan iso plussa, 10-vuotias juniori sai pyytämättä lounaansa puoleen hintaan ja kumpikin poika jälkiruoaksi jäätelöä, joka ei kuulunut vakiolounaaseen. Vanhasta Nesteen huoltoasemakahviosta on tehty ihan mukava lounaskahvila, seinällä olevat wanhat mustavalkokuvat Valkeakoskesta piristävät ainakin paikkakuntalaisia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 07.08.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Ståhlberg kahvila-konditoria

Mukava kahvilakonditoria hyvällä paikalla, erittäin hyvät leivokset. Cafe Latte tosin oli surkean makuista, niinkuin muuallakin täällä Valkeakoskella. Omistaja voisi tosiaan hieman ottaa oppia alaistensa palvelualttiudesta ja ystävällisyydestä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.03.2011
Arvosana: 1


Seuraajat