Suljettu nyt

Pyynikin näkötornin kahvila

Arvosana 4.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (33)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tunnelmallinen ja sympaattinen paikka! Gluteenittomat munkit olivat erittäin hyvä positiivinen yllätys, maku ja rakenne olivat kohdallaan. Usein gluteenittomat versiot perusleivonnaisista ovat jotain sinnepäin, mutta näitä voi ehdottomasti suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.12.2015
Arvosana: 0

Kahvilan munkit ovat vertaansa vailla, parempia ei ole missään vastaan tullut! En tiedä missä öljyssä munkkinsa paistavat, mutta ei ole sellaista tyypillistä lihapiirakan makuvivahdetta. Munkkien koostumus- ja makutuntumat ovat kohdillaan, pinnasta ihanan rapeita, sisältä suussasulavan pehmeitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.07.2015
Arvosana: 0

Suomen paras munkkirinkilä kera maitolasin, ah autuutta! Aina ystävällinen palvelu kiireestä huolimatta. Tulen aina ohikulkumatkalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 21.04.2015
Arvosana: -1

Harmi, että maine on kiirinyt jo Mansesta muuallekin, kun mekin tungemme autoinemme ja läskiperseinemme täältä länsirannikolta pari kertaa vuodessa munkkikahville... Mutta kyllä se vaan niin hyvältä maistuu! Munkki on makoisa, sopivan sitkeä ja maukas, kahvi hyvää, henkilökunta sopivasti nuorta ja opiskelijamaista, ja paikka hauskan pikkuruinen. Mukava pysähdyspaikka, helppo tulla läpikulkumatkallakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.02.2015
Arvosana: 0

Hyvät munkit :D ja kiva miljöö. Usein jonoa, joten kannattaa käydä muulloin kuin sunnuntaina klo 16.

Torniin ei ehkä kannata mennä, jos on korkeanpaikankammoinen :) ylemmät portaat ovat kiikkerät ja ylhäällä taivasalla on ampiaisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 24.10.2014
Arvosana: -1

Pyynikin näkötornin seutu on aiemmin ollut rauhallinen idylli. SIellä ei ole ollut juurikaan autoja. Se on ollut kävelijöiden ja muiden liikkujien suosiossa.
Nyt siitä on tullut typerä turistirysä. Jokainen tulee omalla autolla. Tien varren polutkin on täytetty autoilla. Ja tämä luonnonkaunis, ainutlaatuinen miljöö on pilattu vain, jotta läskiperseautoilijat voivat nauttia munkkirinkiläkahviaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2014
Arvosana: 0

Edulliset hinnat, ystävällinen ja reipas palvelu, hieno sijainti, tänne tullaan toistekin :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.08.2014
Arvosana: -1

Alle viidellä eurolla kahvi ja tuore munkki, upeassa paikassa olevassa kahvilassa. Koirankin voi ottaa terassille jakamaan herkkuja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.02.2014
Arvosana: -1

Hyvät tuoreet pehmeät munkit. Upealla paikalla Pyynikin harjulla. Voin suositella kaikille Tampereella käyville turisteille. Ruuhka aikaan kannattaa varautua jonottamaan. Kahvilan sisätilat pienet ja huokuvat nostalgista tunnelmaa. Ulkoa löytyy terassi. Palvelu ystävällisen rentoa.
Kahvi ja munkki.. sekä jotain pientä purtavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.12.2013
Arvosana: 3

Maine on todellisuutta parempi. Miljöö on ihana, munkit tuoreita ja tavallinen kahvi ja tee ihan normaaleja. Mutta palvelu on liukuhihnamaista ja koskapa paikka on pieni, tulisi henkilökunnan huolehtia pöytien siivouksesta ja astioiden poisviemisestä koko ajan, muuten ei riitä tilaa uusille tulijoille. Puoli-ilmainen koululaistyövoima vaikka hommiin jos ei muuhun voi investoida.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.12.2013
Arvosana: 1


Sijainti

Näkötornintie 20, 33230 Tampere - Reitti
(03) 212 3247
http://www.munkkikahvila.net/

Vaihtoehtoisia ravintoloita