Closed now

Pyynikintorin kiinalainen grilli (Tu Huong Grillikioski)

Betyg 3.5 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (12)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olen muutaman kerran käynyt lounasaikaan syömässä grillissä. Ruoka on aina ollut hyvää.Ainoa asia mikä paikassa harmittaa on se että muutaman kerran olen käynyt "aukioloaikaan" turhaan oven takana toteamassa, että paikka on kiinni. Ilmeisesti kyseisen firman ovessa lukeva aukioloaika on (kiinalaiseen tapaan?) ehkä aukioloaika. Paikka siis on auki jos omistajaa huvittaa. Harmi ettei koskaan voi olla varma sinänsä hyvän ruuan saatavuudesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 17.12.2014
Betyg: 0

Hyvää ruokaa, todella pieni tila, normaalikokoiset ja maltillisesti hinnoitellut annokset. Annoskoko ei tosin ole erityisen suuri, toisin kuin joissain aiemmissa arvioissa on kerrottu (yleensä kiinalaista mukaan tilatessa saa 1 rasian riisiä ja 1 tilattua annosta, täältä vain 1 rasian johon on mahdutettu molemmat). Myös ruoan valmistusajat ovat viime aikoina pidentyneet selvästi, liekö lisääntyneen suosion syytä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 29.07.2013
Betyg: 1

Olen syönyt toistakymmentä vuotta tämän kiinalaisen grillin ruokia ja tulen myös syömään. Liikaa ei kannata ajatella, onko keittiö kiinalaisen vai suomalaisen hygieniamääräysten mukaiset, sillä muutamat annokset ovat ehdottomasti parhaita mitä mistään muusta kiinalaisesta saa. Listalta löytyy perusmautontakin kiinalaista mutta tietyt annokset ovat varmoja; kääg, penääg nyo, tam, mustapapukastike, chilikastike esimerkkeinä. Pidän siitä, että ruoat ovat itse valmistetun makuisia, sillä eri kertoina maut ovat voimakkaampia. Oeln vuosien varrella ehkä 100 annosta ostanut ja pienen pettymyksen kokenut korkeintaan 5 kertaa. Annokset ovat lisäksi isoja miehellekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 08.06.2013
Betyg: 1

Tämä on hyvä paikka, jos on kiire tai haluaa mukaan. Sisällä ei tosin ole kovin viihtyisää syödä. Kioskissa noin 3 pöytää... Eli siis perus grillikioski, mutta kiinalaista ruokaa. Ihan kiva oli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 13.10.2012
Betyg: 0

Vanhan ja karun näköinen pieni Grilli kioski pyynikintorin laidalla. Tunnettu myös nimellä "Pyynikintorin kiinalainen grilli". Oikea nimi on näköjään Tu Huong Grillikioski sitä ei tosin missään itse paikan päällä lukenut, en ainakaan itse huomannut kuin vasta kuitista :)
Yllätyin positiivisesti kun astui ovesta sisään, paikka olikin ihan siistin oloinen sisältä, ei lainkaan niin paha mitä kuvittelin.
Ruuat tilattiin pienestä grilli luukusta, palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Söin Kanaa ja pähkinöitä sekä Naudanlihaa chilikastikkeessa molemmat annokset olivat hyvän makuisin ja reilun kokoisia. Ei kuitenkaan mitään jättiannoksia, ainakaan minun mielestäni. Varmasti tulen käymään täällä uudestaankin.
Grillin sisätilat ovat todella pienet, kolme todella pientä pöytää ja muutama tuoli, eli paikan päällä ei moni kyllä pysty syömään. Luultavasti täältä enemmän haetaankin vain mukaan. Annoksien hinta n. 6 - 12e

Suosittelen rohkeasti kokeilemaan!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 19.06.2012
Betyg: 2

Pyynikintorin pika-aasialainen on aina varma vaihtoehto,kun haluaa nopeaa ruokaa. Ruoka tulee lähes aina lähes yhtä nopeasti kuin Mäkissä.Hajusta ei kannata välittää.Ruoka melko maukasta,itse tullut syötyä lähinnä currykanaa ja voin suositella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 12.02.2011
Betyg: 2

Todellakin Tampereen parasta Käägiä (6,50€)! Paikka on pieni ja joskus vähän sottaisen oloinen, joten aina tulee otettua ruoka mukaan. Annokset ovat jättimäisiä ja yhdestä annoksesta syö pari kertaa, siihen nähden hinta/laatu-suhde on loistava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 26.07.2010
Betyg: 1

Paistettu riisi ja curry kana (6,50e). Erittäin hyvää, toki tämä on takeaway ja aika halpa paikka, mutta se on hyvä ettei ole jonoja ja ruuat valmistuva ~5 minuutissa, joten ehtii vaikka lukea lehteä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 19.07.2010
Betyg: 1

Lista hommattu kotiin joten pikku hiljaa, pikku hiljaa tarttee maistella kaikkea. Ja paikassa vierailen 1-2 kertaa kuukaudessa hakien ruuan 5 henkiselle perheelle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.02.2010
Betyg: 2

Pyynikintorin pika-aasialainen jossa käyn pari kertaa kuussa. Lähinnä takeaway, muutama nuhruinen pöytä ei innosta jäämään syömään paikan päälle. Ulkonäöstään huolimatta ihan kelpo ruoka ja isot annokset. Kääg on suosikkini.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.11.2009
Betyg: 2

Gemenskap

Bilder

Fans (3)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Puutarhakatu 39, 33230 Tampere - Route
040 5924052

Options