Keittiö auki

Siltakebab

kebab grilli
Arvosana 1.5 / 5

Pieni kebab grilli sillan kupeessa.
kebabi on100% naudanliha(suomi) ja mausteet
hotwings + auradipi
hamburger


Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilasin tästä ravintolasta illalla rullakebabin, käyttävät kaupasta ostettuja tortillapohjia ns "rullakebabbina" eivätkä siis tee erikseen taikinaa vaan lyövät tortillapohjalle kebabbia ja salaattia. Näin ainakin myöhään illalla ja varsinkin pilkun jälkeen yöllä.
Muuten kebab oli kyllä syötävää mutta voi luoja...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 26.01.2016
Arvosana: -1

IHa hyvää safkaa, kännissä helvetin hyvää

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 13.10.2012
Arvosana: 0

Aina ollut ja on nykyäänkin koskin paras kebabpaikka. Dennisit yms. Papachit eivät pärjää lihan laadussa (näissä paikoissa liha jotenkin kumista??!!). Nopea ja perusystävällinen palvelu ja mielestäni hintansa väärti. Olen tuolla käynyt v. 1990 lähtien enkä koskaan ole saanut väärää annosta tai väärin rahasta takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 25.11.2011
Arvosana: 0

koskin paras kebab liha! !!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.04.2011
Arvosana: -2

Kebabliha on rakenteeltaan ja maultaan erinomaista. Palvelu on suhteellisen nopeaa ja sujuvaa sekä onnistuu suomen kielellä, mistä ehdottomasti annan plussaa. Ranskalaiset perunat ovat huolellisesti valmistettuja ja salaatti on ollut tuoretta. Hampurilaiset ovat ihan syötäviä, eivät tosin koolla eivätkä maulla pilattuja, mutta pahimpaan suolaisen nälkään ihan sopivia. Hinnat ovat mielestäni kuitenkin liian korkeita kilpailijoihin nähden. Laadussa on vielä parannettavaa siinäkin. Liha on kuitenkin erinomaista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 05.03.2011
Arvosana: 0

Valkeakosken paras kebabkastike! Liha todella hyvää! Omistaja on hyvin ystävällinen ja mukava, jos annosta joutuu odottelemaan juttelee niitänäitä niin että aika ei tule pitkäksi. Hinnat ovat kohtuullisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.03.2011
Arvosana: 0

Aivan älytöntä! Tapana on kusettaa asiakkaita varsinkin viikonloppuisin nälkäisiä baarissa nuokkujia. Ruokaa kyllä saa, mutta ei sitä mitä on tilannut, annosten hinnatkin heittelee ihmeellisesti, mitä lista seinässä antaa ymmärtää! En suosittele ja en varsinkaan baari-illan jälkeen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.01.2011
Arvosana: -1

myyjä ei edes tiennyt minkä näköinen on hodari hän tarjosi lihapiirakan sämpylän nakin kanssa ja sitten hän tarjosi hamparin nakin kanssa siten kun tilattin ne nakkisämpylät hän sanoi hinnaksi 3,50 oikea hinta olisi ollut 2,50 ja tilauksen jälkeen hän alkoi veistämään kebablihaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.12.2010 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -4

Ok ruoka, hinnat ovat kohdallaan ja ystävällinen myyjä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 03.04.2010
Arvosana: 0

Suuri pettymys omistaja vaihdoksen jälkeen. Hampurilaisen sämpylät käyvät mikron kautta, joten ne yliaikaa ollessa koppuroituvat syömäkelvottomiksi. Omistaja ei välttämättä aina kuuntele, mitä asiakas haluaa, jos poikkeavat normi annoksesta eli "kaikki mausteet". Joskus ottavat ylihintaa, jos ei itse huomaa vaihtorahoja huomata. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.12.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Sääksmäentie 1, 37600 Valkeakoski - Reitti
03 - 584 7156

Vaihtoehtoisia ravintoloita