Keittiö auki

American Diner Lielahti

amerikkalaista
Arvosana 2.2 / 5

Amerikkalaistyyppinen ruokaravintola. Listalta löytyvät Burgerit, Wingsit sekä reilut pihvit salaatteja unohtamatta. 250 asiakaspaikkaa, paljon pienoismalleja "jenkkivehkeistä". Runsaasti pysäköintitilaa ravintolan edustalla. Myös Take Away mahdollista. Terassi auki ravintolan aukioloaikojen mukaan. Lastenhoitohuone!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (44)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

tilasin alkuun mozarellatikkuja ja cilikastiketta. ihan ok muuten ,mutta kuiva jäävuorisalaatti lisukkeena jäi syömättä.varsinainen ateria kanasalaatti oli tosi surkea.muutama hassu kanasuikale pinnalla ja 3 appelsiinin lohkoa ja pari meloonisiivua sekä iso kasa salaattia (oisko ollu kokonainien jäävuorisalaattikerä?).otin kastikkeeksi balsamicokastikkeen joka teillä on näköjään pelkkää etikkaa(.ei öljyä sokeria suolaa pippuria). sitä olikin sitten niin runsaasti ,että salaatti ui etikassa. EI MAISTUNUT!!! valitin tarjoilijalle ja tarjoilija vaan pahoitteli josko otat kastikkeen ensi kerralla erikseen. ensi kertaa ei tule hinta laatusuhde on surkea..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 23.11.2015
Arvosana: 0

American Dinerissa sunnuntai-iltana Halloween burgerilla. Kuten ennenkin, maku oli hyvä, sopivasti potkua. Paikkahan ei ole erityisen viihtyisä, amerikkalaista 50-luvun dekoreerausta yllin kyllin. Mutta - rentoa meininkiä ja ystävälliset tarjoilijat. Voi hyvin käydä aina silloin tällöin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 02.11.2015
Arvosana: 0

Mitä tämän paikan hampurilaispihveille on tapahtunut? Tiivis einespihvi, varmasti pakasteesta, aivan järkyttävän näköinenkin. Kanafilehampparissa sentään oikea rintafile, mutta jauhelihapihvi on ala-arvoinen. Guacamole oli mautonta, coleslavia olisi saanut olla enemmän, koska hamppari melko kuiva. Ranskalaiset perustavaraa, kivan rapsakoita. Hampurilaisen pulla jäi syömättä, koska oli käsittelemätön (kylmä). Pikkasella fikasuksella jees, koska paikka ja tila kiva, ja tarjoilijoita oli paljon. Ruoka tuli tosi nopeasti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.05.2015
Arvosana: 0

Mautonta pakastasteesta revittyä einestä :/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 13.12.2014
Arvosana: -3

Angus pihvillä juustopurilainen. .

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 18.11.2014
Arvosana: -1

Ihan ok hampurilaispaikka, 100x mielummin tänne kuin mäkkäriin. Hampurilaiset ovat hyviä. Välillä palvelu on aika hidasta. Sisustus on superkitch, mutta kuuluu paikan imagoon.

Harmillista, että aiemmin ateriaan normihinnalla saatu "vaihtaisin puolet ranskalaisista salaattiin" on nyt hinnoiteltu ranut + salaatti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.10.2014
Arvosana: -1

Yritin pitkästä aikaa käydä dinerissa lounaalla. Istuin kymmenen minuuttia pöydässä liki tyhjässä salissa, ilman, että kukaan noteerasi. Sama vaiva ollut paikassa ennenkin. Kävin tiskillä ilmoittamassa tarjoilijalle, etten jaksa varrota. Ei ollut kuulemma huomannut pissis asiakasta. Ei tuollaisella lounasravintolala ole mitään virkaa, kun ruokatunti on rajallinen käsite. Jos tarjoilee lounasta, tulisi tämäkin asia ottaa huomioon. Sapuskan laatu on varjo entisestään, hintaa eivät ole vielä kehdanneet tarkistaa ylöspäin. Kun niin tapahtuu, toivon asiakaskadon olevan terminaalinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.06.2014
Arvosana: -1

Tilasin Classic Giant burgerin ja petyin. Pihvi ei pysynyt kasassa eikä maistunut juuri millekään. Purilaisen Cheddar Melt oli juustokastiketta (maun perusteella jauheesta tehtyä).

Toisen juoman saaminen oli haastavaa, muuten palvelu toimi ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 08.04.2014
Arvosana: -1

Ruoka muuten todella hyvää mutta perus pihveihin pitäisi santsata, nyt pihvinä toimivat mauttomat pahviset kiekot ellet halua maksaa ylihinnoitellusta oikeasta lihasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.02.2014
Arvosana: -2

alati huononeviin hampurilaisiin kyllästyneenä erehdyin ottamaan pihviaterian ja ensimmäistä kertaa annoin palautetta tarjoilijalle... Annos koostui sitkeästä lihasta ,palaneesta kastikkeesta ja pannulla ainoastaan lämmitetyistä raaoista vihanneksista. ensimmäistä kertaa elämässäni jätin "pihvin" syömättä kokonaan... ja surullista oli se että pöydässä oli kolme samaa annosta ja niistä jokainen jäi syömättä loppuun. Ala arvoista sapuskaa. en enää käy kyseisessä ikipäivänä...paikka on tosin hieno ja henkilökunta oli ystävällistä... mutta ideana pitäisi olla se hyvän ruoan tarjoaminen asiakkaille eikä pelkkä palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.09.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Taninkatu 2, 33400 Tampere - Reitti
0102294030
http://www.diner.fi