Avautuu 09:00

Kahvila Runo

Arvosana 4 / 5

Arvostelut (24)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paikan sitruunamarenkipiiras on taivaallista. Kahvilan "akvaariomaisuus" hieman häiritsee, ei ole makuuni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 25.07.2015
Arvosana: -1

Laaja teevalikoima. Cacao oli tosi hyvää. Isot kupit, joissa vesi pysyy aika kauan kuumana. Kaverin Cafe Au Lait oli mielettömän iso ja hintaakin huimat 5 euroa. Miljöö ei ole omaan makuuni, eikä sijaintikaan kovin idyllinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 20.03.2015
Arvosana: 0

Ihana kahvila kaupungin sydämmessä, hyvä teevalikoima, maistuvat tuotteet ja hyvä palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.03.2014
Arvosana: -2

Kahvilalla on ihana sisustus ja tunnelma sekä tee valikoima on oiva. Kävin puolisoni kanssa, otin itse haudutettua teetä ja brownien kermavaahdolla, puolisoni kaakaon kermavaahdolla ja palan fetapiirakkaa. Osasin valita omaan makuuni oikein hyvän teen, ja brownie oli herkullinen mutta todella makea. Ei siis sovi kuin överiherkuttelijalle. Täällä teevesi ei ollut liian kuumaa, kuten liian usein kahviloissa! Puoliso oli sitä mieltä piirakasta että se oli ihan perus ja vähän valju. Kahvila on hieman ahdas, en tosin käynyt katsomassa yläkertaa. palvelu oli hyvää, kassalla oli palvelualtis ja ystävällinen myyjä. Tosin kaakaota pöytään tuodessa hän läikytti juomaa pitkin mukia eikä pahotellut tai tuonut paperia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.02.2014
Arvosana: 0

Ihana paikka, yksi suosikeistani!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.12.2013
Arvosana: -1

Muuten aivan ihana tunnelmallinen paikka, mutta hinnat ovat turhan korkeat. Muuten tulisi käytyä varmasti useamminkin. Sijainti kauniilla Ojakadulla on hyvä ja kahvilan sisustus hivelee silmää. Erityisesti vessan kauniit mietelausein koristellut seinät ilahduttivat. Runoja ja lehtiä on myös nautinnollista lukea teekupin äärellä, mutta ruokavalikoima on melko vaatimaton (vaikka esimekiksi mutakakku on taivaallisen hyvää). Harvinaista herkkua näin sympaattinen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.08.2013
Arvosana: 0

Lempikahvilani Tampereella. Ihana sisustus ja tunnelma. Järkyttävän hyvää gluteenitonta mutakakkua. Montaa eri teelaatua, erikoiskahveja. Kesäisin myös ulkona paikkoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.09.2012 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Brunssia napaan. Runo on yksi Tampereen ehkäpä mukavimman kadunpätkän suosikkikohteista. Ahdasta mutta korkeaa tilaa kompensoivat tupakoijillekin sopivat ulkopöydät. Yläkerrassa usein yksityistapahtumia. Lehtiä ja kirjojakin piisaa luettaviksi, ikkunoilla vaihtuvaa taidetta/käsityötä.

Sunnuntaibrunssi aika vaatimaton ja esillepano koruton. Lämpimiä ruokia ei tarjolla, itseleivotut leivät nostivat ruoan laadun kahdesta palkista kolmeen. Tee/kahvi sisältyy hintaan, kuumaa vettä sai santsata ilmaiseksi.

Palvelu tällä kertaa ihan hymyileväistä, hieno tila mutta hiukan kallista kautta linjan (ei pelkästään brunssi).

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 12€ Lisätty: 10.06.2012
Arvosana: 2

Törkykallis hipsterimesta pieneen nälkään. Kaveri valitsi tapaamispaikan, ja joutui itsekin toteamaan, että valinta ei ollut hyvä suoraan töiden jälkeen. Kahvilasta ei nimittäin saa kunnon syötävää ollenkaan, vaan ainoastaan pikkuruista naposteltavaa - nekin lähinnä makeita. Pala suolaista piirakkaa oli pieni, ja maksoi silti vitosen luokkaa. Täydensin sitä vielä croissantilla, makealla piiraalla ja teekupposella, ja loppulasku päätyi kahdenkympin kieppeille.

Leipomuspuoli oli maultaan ok, teevalikoimaa ovat muutkin mainostaneet ja se on tosiaan kiitettävä. Palvelu tuntui varsin kalsealta. Sisustus on mielenkiintoinen, ja kahvila on tilana kiva mutta ahdas. Akustiikka ei hivele korvia. Voin kuvitella, että paikka on hyvinkin pop opiskelijaneitosten keskuudessa, ja täynnähän tuo tupa vaikutti käyntipäivänäkin olevan. Omalta osaltani joudun sanomaan näillä hinnoilla "ei kiitos".

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 30.03.2012
Arvosana: 4

Käy tässä kahvilassa hyvän palvelun ja maukkaiden leivosten vuoksi. Romanttista tästä paikasta ei saa kyllä millään. Kahvilan sisusta on enemmänkin: mitä nyt kirpparilta on jäänyt käteen. Paikasta saisi pienellä tekemisellä oikein viihtyisän, nyt sen yleisfiilis on enemmän sekava ja mieltä hämmentävä. Mutta palvelu on loistavaa, kahvit ovat hyviä ja leivokset maukkaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.03.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Ojakatu 3, 33100 Tampere - Reitti
(03) 2133 931
http://www.kahvilaruno.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita