MinnaK

27 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (27)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Katmandu Satakunnankatu nepalilainen

Mielettömän hyvää nepalilaista! Lounaalla suosittelen annosta, jossa on muutamaa erilaista ruokaa. Annokset tosi isoja. Naan-leipä taivaallisen hyvää.

Tunnelma ja palvelu kohdillaan. Hintataso myös hyvä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 01.11.2014
Arvosana: -4

Ravintola: Ravintola Purebite salaattia, aasialaista

Lounaslistalta söin lohisalaattia. Annos oli iso ja lohta oli oikeasti runsaasti. Lisäksi annos sisälsi ainakin avokadoa ja kananmunaa. Kastike maistui itse tehdyltä (tosi hyvä!) ja sitä oli sopivasti. Palvelu oli oikein iloista ja mielestäni sisustus on tyylikäs. Suosittelen ainakin lounaspaikkana.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.01.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Borneo malesialaista

Lounaalla tarjolla oli kanaa, lihaa, kasvisruoka, pieniä munakkaita, kahdenlaista riisiä, katkarapuleipäsiä ja vihreää salaattia. Ruuat olivat oikein maistuvia. Kanaruoka oli melko tulista, mutta pidin tästä kovasti. Samoin liharuoka oli suussasulavan maukasta. Ainoa kehityskohde olisi salaattipuoli. Pelkän vihreä salaatin lisäksi toivoisin muutamaa erilaista salaattia tai edes tomaattia/kurkkua. Jälkiruokasi oli tarjolla automaattikahvia ja keksi. Klo 11 paikka oli ihan täynnä ja yksittäin istuvat joutuivat vieraiden ihmisten kanssa samaan pöytään. Kannattaa siis mennä ruuhkaisimman lounasajan ulkopuolella. Palvelu oli oikein ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.01.2015
Arvosana: 3

Ravintola: Pikku-Nepal nepalilaista

Lauantai-iltapäivänä ravintola oli lähes täynnä, mutta palvelu oli silti ripeää. Ovessa ollut Oiva-arvostelu (korjattavaa) melkein sai meidät karkotettua, mutta annoimme paikalle mahdollisuuden. Ja kannatti. Ruoka oli oikein maukasta ja naan-leipä herkullista. Tosin salaatin seassa oli pieni muovin palanen.. Tuliset ruuat oli oikeasti tosi tulisia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 20.03.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Fafa's Kamppi lähi-itä

Otin salaattiannoksen ja odotin reilua annosta, koska hintaa on enemmän kuin perusannoksessa. Lautasella oli viisi falafelpyörykkää, hieman salaattia, leipää ja erilaisia tahnoja/kastikkeita. Juuri ja juuri sai nälän pois, mutta ei tämä mikään gourmet-annos ollut. Falafel sinänsä hyvää, mutta salaattilisuke oli pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.03.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kahvila Runo

Laaja teevalikoima. Cacao oli tosi hyvää. Isot kupit, joissa vesi pysyy aika kauan kuumana. Kaverin Cafe Au Lait oli mielettömän iso ja hintaakin huimat 5 euroa. Miljöö ei ole omaan makuuni, eikä sijaintikaan kovin idyllinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 20.03.2015
Arvosana: 0

Ravintola: The Grill pihviravintola

Alkupalaksi söin chili-katkarapuja. Ihan hyvä alkupala, mutta suu paloi chilistä. Pääruokana halloumisalaatti oli maukas ja sopivan kokoinen. Kokonaisuus oli positiivinen yllätys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 20.03.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Maruseki japanilaista, sushi

Olimme ensimmäistä kertaa japanilaisessa ravintolassa illallisella. Ensimmäinen yllätys oli se, että haarukoita ja veitsiä ei ollut, joten opettelimme syömään puikoilla. Listalta on vaikea valita sopiva kokonaisuus, jolla vatsa täyttyisi, joten kannattaa kysyä tarjoilijan neuvoja. Noin 30 eurolla sain pääruuaksi ankkaa sekä jaetut lisukkeet sushivalikoimasta, riisistä, keitosta ja kasviksista. Annokset olivat pieniä, mutta maukkaita. Ihmettelimme, miten keittoa kuuluisi syödä, joten joimme sitä suoraan kiposta. Tarjoilija voisi kysyä aluksi, oletteko ensimmäistä kertaa ja opastaa vähän tarkemmin. Sisustus on tyylikäs ja tunnelma on rento. Perjantai-iltana ruokia jouduimme odottamaan aika kauan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 02.02.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Tampereenpaahtimo - Taikapapu kahvila , paahtimo

Kahvinjuojille varmasti yksi Tampereen parhaimmista paikoista. Tunnelma on kotoisa, mutta tila saattaa käydä ahtaaksi, jos on paljon väkeä liikkeellä. Palvelussa ei moitittavaa. Olen itse teenjuoja, mutta täällä oli pakko kokeilla Cafe Au Lait ja tykkäsin. Pullakin oli tuoretta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 28.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Tsaari venäläistä

Positiivinen yllätys! Maukas ruoka ja ystävällinen, nopea palvelu. Borssikeitto alkuruokana oli erityisen maukas: ei liian raskas, vaan sopivan mausteinen ja kevyt alkupala. Alkuruuan leipä olisi voinut olla parempi, mutta onneksi keitto oli niin hyvää, ettei leipää juurikaan kaivannut.

Pääruuaksi tilasin kuhaa sieni/juustokuorrutuksella. Kuha olisi voinut olla maukkaampaa, mutta kokonaisuutena ihan hyvä pääruoka. Kaalisalaatti oli parasta pääruuassa + kala-annos oli sopivan iso.

Jälkiruokana pienet paksut lätyt (rahkaisat syrnikit) olivat todella hyviä. Ihanan pehmoisia ja täyteläisiä. Ei liian makeita, vaan sopiva lopetus aterialle. Suosittelen!

Sisustus ei ole mielestäni kovin viihtyisä, mutta iloinen asiakaspalvelu pelasti tunnelman.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 30.12.2014
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit