Öffnet um 13:00

Ravintola Purebite

Note 4 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (31)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Todella maittava annos kasvissyöjälle ja sopivasti tulisuutta. Ystävällinen palvelu. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.08.2016
Note -1

Ihan ok wokkkia. Tulisuutta löytyy hoteimmasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 09.01.2016
Note -2

Lounassalaatti mukaan. Toimistolla totesin, että salaatti on nahistunutta ja tummunutta. Pahan makuista eikä 11,50 euron arvoista. Sinisilmäinen herra tiskin takana näyttää aina siltä, ettei haluaisi asiakkaaksi. Ei hymyä eikä mitään palveluintoa. Kolme kertaa aiemmin salaatti ollut kuitenkin ok, mutta tällä kertaa ei 'purea' nähnytkään. Joten selvä, ei sitten käydä lounaalla täällä. Olisinpa älynnyt ottaa kuvia...

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 18.12.2015
Note 0

Parempaa wokkia ei ole teen tullut. Niin tuoretta ja raikasta.Ihana suklaakakku vie kielen mennessään.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 01.11.2015
Note -3

Söimme seuralaisen kanssa molemmat PREMIUM-salaatin (18e). Se oli kyllä maukas, mutta salaatiksi kalliiseen hintaan nähden lehtisalaatin ja kurkun osuus oli aivan naurettavan iso verrattuna ruokaisampiin (kalliimpiin) raaka-aineisiin. Lisäksi erikseen pyydettäessä sain gluteenitonta leipää yhden siivun, joka oli niin ohut kuin suinkin mahdollista.

Sunnutain brunssi-tarjous olisi ollut varmaan parempi vaihtoehto hinta-määräsuhteeltaan, mutta meidän osalta tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta ko. ravintolassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 25.10.2015
Note 2

Thai papaya- salaatti, jossa oli lisäksi vetisiä pakastepapuja ja kirsikkatomaatteja, ei maistunut muulle kuin etikalle. Kana oli halpaa paistipalaa ja se oli koostumukseltaan ja maultaan niin hirveää, ettei sitä pystynyt syömään. Lisäksi lautasella oli kaksi siivua raakaa kaalia, täysin maustamattomana. En muista, että näin olisi ikinä aiemmin missään käynyt, mutta ruoka jäi kerta kaikkiaan lautaselle. Raaka-aineet olivat todella halpoja, mutta annoksen hinta oli 19 euroa. En ole ikinä valittanut ruuasta, mutta tällä kertaa ilmaisin tyytymättömyyteni. Aina ei voi voittaa ruuan maun suhteen, senhän vielä kestää. Mutta omistajan suhtautuminen asiaan oli kerta kaikkiaan käsittämätöntä. Hän kuittasi asian sanomalla, että annos ei voi olla kaikkien makuun ja että he ovat päivän aikana myyneet näin ja näin monta annosta. Hän siis syytti asiakkaan makunystyröitä ja saoi, ettei sillä perusteella voi antaa annoksesta alennusta, jos se ei maistu. Ikään kuin asiakas tässä tilanteessa olisi hakenut alennusta hinnasta. Kun ruoka jäi lautaselle, oli joka tapauksessa mentävä hakemaan ruokaa muualta. Sen sijaan, että omistaja olsii korjannut tilanteen, hän jatkoi jankkaamista. En ole missään kohdannut näin huonoa asiakaspalvelua ja arvostuksen puutetta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 17.10.2015
Note 1

Hyvää ruokaa ja loistava palvelu. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.09.2015
Note -3

Ystävällinen palvelu. Sisustuksen puolesta ihan virkistävän ja siistin näköinen paikka. Tulisessa wokissa oli oikeasti tulisuutta, eikä vain vähän sinne päin kuten usein Suomessa. "Saaristolaissushilla" ei kyllä oikeastaan ollut mitään yhteistä sushin kanssa mausteena käytettyä wasabia lukuunottamatta, mutta maussa sinänsä ei ollut mitään vikaa. Voisin käydä uudelleen ja suositella muillekin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.08.2015
Note 1

Ihanan raikasta salaattia. Jäi hyvä fiilis nopeasta palvelusta ja niin herkullisesta ruoasta. Voisin mennä uudestaankin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 20.08.2015
Note -2

Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen paikka. Toistaiseksi olen testannut vain salaattiannoksia sekä kevätrullia, joista ainoastaan tofusalaatti oli hienoinen pettymys. Tofu oli huonosti maustettua eli käytännössä täysin mautonta. Muut annokset aina lämpimistä salaateista kylmiin ovat olleet onnistuneita ja todella maukkaita. Hyvät raaka-aineet ja salaatitkin sen verran proteiinipitoisia ja runsaita, että niitä syö ruuaksi varsin mielellään!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 31.07.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Hatanpään valtatie 4, 33100 Tampere - Route
040-9609388
http://purebite.fi

Options