pirla

4 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (4)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola Purebite

Söimme seuralaisen kanssa molemmat PREMIUM-salaatin (18e). Se oli kyllä maukas, mutta salaatiksi kalliiseen hintaan nähden lehtisalaatin ja kurkun osuus oli aivan naurettavan iso verrattuna ruokaisampiin (kalliimpiin) raaka-aineisiin. Lisäksi erikseen pyydettäessä sain gluteenitonta leipää yhden siivun, joka oli niin ohut kuin suinkin mahdollista.

Sunnutain brunssi-tarjous olisi ollut varmaan parempi vaihtoehto hinta-määräsuhteeltaan, mutta meidän osalta tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta ko. ravintolassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 25.10.2015
Note 2

Ravintolan nimi ja ulkoinen ensivaikutelma pettivät pahasti ja lauantain brunssi osoittautui todelliseksi helmeksi! Kaikki seurueestamme ovat käyneet paljon brunsseilla Hleisngissä, ja olimme yksimielisiä siitä, että tämä oli ehdottomasti paras kokemistamme.

Ruoka oli todella laadukasta ja kaikki oli itse tehtyä. Erityisesti pisteet erityisruokavalioiden huomioimisesta, sain paikan päällä tehtyä gluteenitonta leipää ja minulle tehtiin erikseen oma salaatti ilman krutonkeja. Henkilökunta oli ystävällistä ja keittiömestari jopa esitteli meille brunssitarjoilut itse. Kaikin puolin 5/5!

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 20€ Hinzugefügt: 02.12.2015
Note 1

Tunnelmallinen ja sympaattinen paikka! Gluteenittomat munkit olivat erittäin hyvä positiivinen yllätys, maku ja rakenne olivat kohdallaan. Usein gluteenittomat versiot perusleivonnaisista ovat jotain sinnepäin, mutta näitä voi ehdottomasti suositella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.12.2015
Note 0

Restaurant: Faasai Ravintola

Pariin kertaan hyväksi havaittu ja hinta-laatusuhteeltaan sopiva thaikku. Erityisesti take away tosi hyvissä hinnoissa (-30%). Henkilökunta pienestä kielimuurista huolimatta ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 25.10.2015
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites