Closed now

Tampereen suomalainen klubi

Note 1 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (7)

ei mitään erikoista

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 25.12.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Lauantainen shoppailubrunssi. Kadulta hankala mieltää ravintolaksi, opasteet ja julkisivu eivät kutsuvia/informatiivisia. Portaat noustaan ylös ravintolasaliin, joka on sisustukseltaan ehtaa 70-lukua - taustamusiikin puuttuminen ja vähäinen vierailijamäärä korostivat pysähtynyttä vaikutelmaa. Marskin sali sinällään vaikuttava juhlatila. Opastus nopeata ja asiallista.

Brunssi tarjolla noutopöydässä. Antimet vaikuttavat melko vähäisiltä ja vaatimattomilta mutta lähempi tutustuminen paljastaa tasaisen korkean laadun ja valikoimakin lopulta enemmän kuin riittävä. Tällä kertaa tarjolla oli mm. pintxoja, erinomaista lohipiirakkaa ja sinihomejuustovaahtoa. Salaattiosioon olisin kaivannut hiukan lisää rakennuspalikoita tai yhden valmiin kokonaisuuden. Jälkiruoissa sopivasti valinnanvaraa, lämmin pannari meni hyvin jogurtin seuralaisiksi tarkoitettujen hillojen kera. Juomissa mehuja ja paria yllättävää jääteetä, kahvi/tee tarjoiltiin pöytään.

Tarjoilu persoonallista ja miellyttävää. Tampereen semiväsähtäneen brunssiskenen parhaita vaihtoehtoja mitä ruokiin tulee, makuja ja laatua piisaa. Tunnelma hyvin omintakeinen.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 27€ Hinzugefügt: 29.08.2016
Note 0
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 06.02.2016
Note 0

Ravintolan nimi ja ulkoinen ensivaikutelma pettivät pahasti ja lauantain brunssi osoittautui todelliseksi helmeksi! Kaikki seurueestamme ovat käyneet paljon brunsseilla Hleisngissä, ja olimme yksimielisiä siitä, että tämä oli ehdottomasti paras kokemistamme.

Ruoka oli todella laadukasta ja kaikki oli itse tehtyä. Erityisesti pisteet erityisruokavalioiden huomioimisesta, sain paikan päällä tehtyä gluteenitonta leipää ja minulle tehtiin erikseen oma salaatti ilman krutonkeja. Henkilökunta oli ystävällistä ja keittiömestari jopa esitteli meille brunssitarjoilut itse. Kaikin puolin 5/5!

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 20€ Hinzugefügt: 02.12.2015
Note 1

Aivan älyttömän hyvä brunssi! Ollaan käyty 2 kertaa ja varmasti tullaan vielä monesti uudestaan. Kaikki ruuat laadukkaista raaka-aineista ja erittäin maistuvia, vaihtoehtoja runsaasti. Henkilökunta todella mukavaa. Tästä vois moni muukin ravintola ottaa mallia. Nam ja kiitos!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 11.09.2015
Note 0

Kävimme tänään brunssilla. Ruoka oli erittäin monipuolista, tuoretta ja herkullista. Laatuunsa nähden hinta 20 € on varsin edullinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.08.2015
Note -1

Vierailimme ensikertaa lauantaibrunssilla ja olimme todella positiivisesti yllättyneitä. Ravintolan sijainti on keskeinen, mutta se on hieman vaikea löytää, koska se ei sijaitse katutasossa eikä edessä ole kovin huomiota kiinnittävää mainontaa. Rakennuksessa on hissi ja muutenkin esteetön pääsy. Hissi on todella pikkuruinen, joten esimerkiksi lastenrattaat eivät välttämättä sinne mahdu. Olimme lapsiperheseurueella, ja syöttötuolit ja lasten ruokailuvälineet järjestyivät mukavasti pyytämättä. Muutenkin palvelu oli ystävällistä, sujuvaa ja miellyttävä. Klo 12 jälkeen on mahdollista nauttia myös elävästä musiikista.

Brunssi tarjotaan buffee-pöydästä. Kuohuvaa tai muita alkoholijuomia on mahdollista ostaa erikseen baaritiskiltä.

Brunssin antimista huomaa, että se on rakennettu vahvalla ammattitaidolla ja herkkusuita ajatellen. Keittiöstä vastaa nykyään ravintola C:n ja Armaksen väki, ja sen kyllä huomaa! Tarjolla on niin luomua kuin lähiruokaakin, ja kaikki raaka-aineet ovat täydellisen raikkaita, tuoreita ja herkullisia. Tästä kattauksesta ei löydy niitä iänikuisia nakkeja, lihapullia eikä vetelää munakokkelia! Sen sijaan tarjolla oli herkullista naudanpaistia, ilmakuivattua kinkkua, täytettyä munakasta, kalaa eri tavoin valmistettuna, raikkaita salaatteja ja kasviksia sekä tietenkin tuoretta leipää, croissareita ja paistolämpimiä karjalanpiirakoita. Tarjonta on niin monipuolinen, että kattaus toimii takuuvarmasti myös isompaan nälkään.

Erityismaininnan ansaitsee jälkiruokapöytä, jossa on mahtavan runsas valikoima leivonnaisia, kakkuja, marenkeja, pannukakkua, juustoja ja tuoreita hedelmiä. Myös kahvia on useampaa laatua, samoin mehuja.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 20€ Hinzugefügt: 11.04.2015
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Puutarhakatu 13, Tampere - Route
http://suomalaisenklubinravintola.fi/

Options