Letzte Bewertungen: Espoo

1 Bewertung

Hyvä ruoka, parempi mieli!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 15.02.2020
Note 0
1 Bewertung

Karu ravintola tarjoaa autenttiset italialaiset pizzat korkealuokkaisista raaka-aineista. Valitsin perheelle 4 kpl take away pizzaa, Kaikki todella hyviä. Yhden italialaismiehen pitämä paikka, Kannattaa tulla kauempaakin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 22.01.2020
Note 0
1 Bewertung

En ole ravintolassa muita ruokia kun pizzaa syönyt, mutta siihen on syynsä. Ehdottomasti ainakin espoon paras pizza. Vuosia käynyt eikä taso eikä hinta ole muuttunut. Täältä saa myös oikein tehdyn pizzan, eli täytteet juuston päälle niin kun kuuluu. Veloituksetta chiliä ja smetanakastiketta saa halutessa pizzan päälle. Omistaja on super ystävällinen ja aito. Aina hymyilee, tervehtii ja kysyy kuulumiset.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 6€ Hinzugefügt: 20.01.2020
Note 0
2 Bewertungen

Maksettiin pizza etukäteen, toimitus luvatusta 20 min myöhässä. Pizzat ja kebabit kylmiä, eikä rahoja takaisin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.01.2020
Note 0
1 Bewertung

Erittäin hyvä kebabliha, yksi parhaista. Annos on runsas ja salaattia reilusti. Ruoka tuli nopeasti.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 27.12.2019
Note 0
28 Bewertungen

Kokeiltiin kaverin kanssa kolmea ruokalajia (kasvis, liha, kana). Kaikki kolme maittavia. Palvelu erinomaista, tosin oli rauhallinen ilta, eikä kovin montaa asiakasta illastamassa. Paikan sisutus ja nimi kivasti synkassa ;-)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 18.12.2019
Note 0
1 Bewertung

Kaksi kokemusta tästä kyseisestä paikasta. . Viime viikolla tilasimme ruokaa kotiin ja kun tulivat ruokien kanssa niin maksaessani käteisellä ilmoitti että ei vaihtorahaa että ens tilauksesta hän hyvittää tämän summan. Kyse ei ollut kun parista eurosta.

Tänään päätimme tilaa ruokaa kyseisestä paikasta koska viime kerralla ruuat olivat hyvät.

Tilasimme ruuat joita sitten odottelimmekin semmoiset 2,5 tuntia. 2 tunnin kohdalla soitimme ja sanottiin että toinen autoista oli ollut kolarissa että siksi kestänyt. Sanoi menevän 15min vielä.

Vihdoin puhelin soi ja ruuat tuotiin vihdoin.

No mutta sitten olikin maksamisen vuoro.. Kaks lounassetelii ja niiden jälkeen jäi maksettavaa 5e.

Sanoin että tämän 2.5h odotuksen ja se hyvitys viime tilauksesta joista en saanut loppu rahaa ni korvaa sen että maksa kun lounareilla 21e. Tämähän ei kuskille käynyt vaan Alko repiä Juomia takas että ei tarvitse ostaa yms. Yritin selittää että te olette velkaa meille edellis kerrasta ja tästä odotuksen kestosta sais luvan hyvittää jotain.

No ei suostunut tähän vaan repi ruuay väkisin kädestämme mutts yhden ruuan sain pidettyä ja nappasin lounarit kädestä ja kävelin kotiin. Hetken päästä kuski käveli ovelle perässä ja Alko sopia asiaa. No asia hoidettiin ja maksoin vain lounareilla. Kuski poistui paikalta niin heti puhelin soi ja paikan omistaja soitti ja suunnilleen haukkui ja uhkasi tulla ovelle huomenna. No selitin miten asia meni edellis kerralla ja tällä kerralla niin johan ääni muuttui ja jälleen luvattiin alennusta ensi kerralla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 30.11.2019
Note 0
1 Bewertung

Tilasin 2 pizzaa ja kebabpastan. Toiseen pizzaan pyysin tomaatin tilalle aurajuuston. Sain pizzat ja kyseisessä pizzassa oli tuoretta tomaattia. Soitin ja kerroin olevani allerginen tuoreelle tomaatille, että tarvitsee saada pizza ilman tomaattia, kuten olin sen tilannut. Puheluun vastannut henkilö väitti, ettei ole tomaattia, mutta lupasi lähettää uuden pizzan. Sain pizzan, jossa ei ollut tomaattia, eikä melkein muitakaan täytteitä. Eikä varsinkaan aurajuustoa, mikä piti olla tomaatin tilalla. Käskivät myös palauttamaan väärän pizzan, jonka kyllä mielelläni palautin. Tilatessani mainitsin vielä edellisen kerran heikosta laadusta asiallisesti. Kerroin tämän episodin jälkeen, etten käytä enään heidän palveluitaan ja vastaus oli, että "Hyvä! Ihan sama!" Toinen pizza olisi ollut hyvä, jos olisi ollut täytteitä. Pasta oli syömäkelvotonta ja hirveä juustokuori päällä, joka vaan venyi. En suosittele.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 29.11.2019
Note 0
2 Bewertungen

Kyllä on paras lounaspaikka Espoossa jos arvostat makuja, ravintoa, värikkyyttä silmänruokaa. Ruoka on heti saatavilla, maksat siitä mitä otat. Maut, raaka-aineet ja valikoima on huippua. Vahva suositus!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 05.11.2019
Note 0
2 Bewertungen

Olemme käyneet lasten kanssa useasti syömässä lähinnä nopeuden ja leikkipaikan läheisyyden takia. Paikka on aina mielestäni ollut ylihinnoiteltu mutta nyt annosten laatu oli heikentynyt entisestään, joten hinnoittelu siihen nähden oli kyllä reilusti yli. Listalta oli poistunut annoksia, ja ainoa kanahamppari oli enää eineksellä täytetty. Lasten kanakorista oli myös kanaa vähennetty. Kiva että Tapiolaan tuli nyt reilusti kilpailua, toivottavasti pysytte kisassa mukana.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.11.2019
Note 0