Closed now

Esport Center Cafe

Note 3.5 / 5

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hyvä salaatti! Ravintolaksi tila mielestäni kolkko.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 21.05.2013
Note 0

Maistuva salaatti. Palvelu ystävällistä. Hieman kallista verrattuna muihin samanlaisiin paikkoihin. Tilat siistit ja valoisa. Ruoka terveellistä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 18.04.2013
Note 0

Söin paistettua siikaa tillikastikkeella ja perunamuussia. Alkuruokana oli Ceasar salaatti. Uskomattoman hyvää lounas/noutopöydäksi. Tavallisesti vältän kalaa noutopöydästä, koska sitä on helkkarin vaikeata saada onnistumaan isolle joukolle tai säilymään hyvänä. Esportissa oli pakko kokeilla, koska heillä on selvästi tavoitteet korkeammalla, kuin lounasravintoloissa yleensä. Eikä tullut pettymystä. En ole näin hyvää siika-annosta syönyt piitkään aikaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 04.10.2010
Note 2

Ajatuksella valmistettua, monipuolista ja hyvää ruokaa, uskomaton laatu lounasravintolaksi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 13.04.2009
Note 0

Mun ei ehkä pitäisi kertoa tätä. Hirvee ryysis tän jälkeen Esportiin.

Parinkymmenen vuoden lounassetelilounastustuskokemuksella voin todeta Esport Centerin kahvilan olevan eteläisen Espoon parhaiten säilynyt salaisusuus. Enpä tosin linjalla Kamppi-Ruoholahtikaan saanut säännöllisesti parempaa ruokaa. Olen lounaspaikoissa pitänyt hyvän aterian rajana sitä, että siellä saa parempaa ruokaa kuin mihin itse kohtuuponnistuksella pystyn (olen parikymmentä vuotta vastannut perheen muonituksesta. Teen perusraaka-
aineista ruokia, joista itse pidän, mutta kyllä nuo ovat yleensä maistuneet niin omalla väelle kuin vieraillekin). Esport ylitää sen lounaallaansa lähes aina.

Ruoka on yksinkertaisesti maukasta, oikein ja pieteetillä tehty (milloin muuten olet syönyt blinejä ja mätikastiketta 9 euron lounassetelillä) tehty, hyvännäköistä, vaihtelevaa, Noutopöydässä on valinnan varaa.

Miinuksia löydän kaksi. Ruokasali on kalseahko ja talvella helvetin kylmä. Eikä noutopöydän lämpölamput jaksa pitää ruokaa niin lämpimänä kuin haluaisin sen parhaimmillaan syödä.

Kannattaa mennä ennen puoltapäivää ja jos ensivierailusta on kyse, niin toistekin. Laatu vaihtelee jonkun verran, mutta sen huomaa vain koska siellä vierailu on niin monesti pieni fiesta. Jos harmaahiuksinen vanhempi patu on kokkaamassa, on tiedosssa päivän kohokohta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 10.04.2009
Note 1

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Koivu-Mankkaan tie 3, 02200 Espoo - Route
(09) 5024 7025
http://www.esportcenter.fi/center/kahvilaravintola/

Options