Uusimmat arvostelut: Espoo

Stromberg
1 arvostelu

Hanko-Sushi tuntui huipputasoiselta verrattuna tähän Yuzu Sushi Bowl & Burrito -paikkaan. Palvelu oli huonoa (nyrpeällä naamalla rahastamisesta ruoan tuontiin) ja ennenkaikkea ruoan laatu oli huonoa. Riisi kovaa ja kokkeroista, nigirit maistuivat eltaantuneilta ja makit kovin keskinkertaisia. Kun hinnatkin kovahkot laadukkaampiin sushi-ravintoloihin verrattuna, niin valitettavasti tätä en voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 13.10.2018
Arvosana: 0
DeeDee
30 arvostelua

Garlic Burger oli OK mutta en tätä vielä gourmet burgeriksi luokittelisi muuten kuin hinnan puolesta (17e). Lisukkeina ranskalaiset (vaatimatonta perustasoa) sekä coleslaw ja puolikas suolakurkku.

Kori on erittäin epäkäytännöllinen alusta burgerin syömiseen. Todella ahdasta leikata burgeria ja kun kaataa ketsuppia paperin päälle niin se imee sen samantien ja paperi on rikki.

Sinänsä paikka on viihtyisä ja oikein sopiva illanviettoon tai urheilun seuraamiseen isoilta TV-ruuduilta. Palvelu oli nopeaa ja OK.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 13.10.2018
Arvosana: 0
DeeDee
30 arvostelua

Todella viihtyisä ravintola ja iloinen henkilökunta. Syysuutuus Pumpkin Spicy Latte oli pieni pettymys. Nimen perusteella olisin odottanut voimakkaampia makuja. Muuten miellyttävä kokemus, pitää tulla joskus uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.10.2018
Arvosana: 0
DeeDee
30 arvostelua

Caramel Latte oli oikein hyvää. Kakut näyttivät myös todella herkullisilta mutta niin oli hintakin (yli 6e). Paikka ja palvelu muuten perustasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 13.10.2018
Arvosana: 0
DeeDee
30 arvostelua

Lasagne Bolognaise (14,5e) oli kohtuullinen esitys. Hyvä rakenne ja kaunis annos mutta makua olisi saanut olla reilummin. Suoraan uunista tuotuna se oli myös aivan liian kuuma syötäväksi seuraavaan 20 minuuttiin. Annoksen koko olisi voinut olla myös hieman isompi (matala lautanen hämää). Tyylikäs sisustus, palvelu perustasoa huonolla suomenkielellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 13.10.2018
Arvosana: 0
DeeDee
30 arvostelua

Ihan OK lounaskokemus. Tarjolla joka päivä samat annokset, jotka tuodaan tilauksesta pöytään. Buffaa ei siis ole eikä santsaaminen onnistu, jos jää nälkä. Kahvi/tee ei kuulu hintaan mutta sen saa 1,70 eurolla lounaan yhteydessä.

Ruoka oli ihan hyvää mutta olisin kaivannut vähän lisämausteita. Niitä ei ollut tarjolla. Leipälautaset oli loppu, samoin kuin kipot balsamicolle. Tarjoilija toi pyytäessäni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.10.2018
Arvosana: 0
DeeDee
60 arvostelua

Olipa pettymys. Tilasin Kukhura Chhoilan mutta en jälkeen päin ajateltuna tiedä yhtään mitä loppujen lopuksi sain.

Annoksessa olisi menun mukaan pitänyt olla paljon mausteita ja tulisuus kaksi chiliä. Makua eikä tulisuutta ei ollut edes nimeksi - ei siis lainkaan. Annokseen kuuluvia papuja ei myöskään ollut mutta tajusin sen vasta jälkeen päin. Annos koostui riisistä ja kulhollisesta kanaviipaleita, jotka ei maistuneet miltään. Vihreö kastike oli kyllä maukas ja raitakin OK. Harvinaisen mitään sanomaton annos, mikä se sitten ikänä olikaan. Naanleipä oli kylmää. Papadam vihreän kastikeen kera ja mangolassi olivat kuitenkin OK.

Tarjoilija, joka ei osannut suomea, kävi jossain vaiheessa kysymässä maistuuko ruoka. Tarjoilija taisi ymmärtää etten ollut tyytyväinen koska kiikutti kohta pöytään ylimääräisen oranssin värisen kanakastikkeen, joka olikin erinomainen mutta ei kuulunut annokseen. Tarjoilija kehoitti myös ottamaan lopuksi nepalilaista teetä talon piikkiin. Pisteet tarjoilijalle, joka yritti pelastaa sen mikä pelastettavissa oli.

Kyseessä oli toinen käyntini. Ensimmäinen oli 2-3 vuotta sitten, pian jälkeen kun ravintola oli avattu. Ensimmäinen kerta ei oikein vakuuttanut koska todella hyviä nepalilais/intialaisravintoloita on Espoossakin jo niin paljon. Toinen kerta oli suurempi pettymys kuin osasin odottaa. Selvästi täällä osataan tehdä hyvääkin ruokaa mutta ehkä valitsin tai sain vain väärän annoksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 05.10.2018
Arvosana: 0
Timo8758778
1 arvostelu

Väärä annoskoko jo maksettuun annokseen. Todella luokattoman huono, kuiva ja nahistunut kebabliha. Meni heti vatsa sekaisin. Tälläistä kaatopaikkatavaraa kehdataan tuoda hymyillen oven taakse. Ei enää ikinä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.09.2018
Arvosana: 0
mikahs
1 arvostelu

Erittäin viihtyisä paikka meren rannalla ja hyvä palvelu. Hyvä ja lämmin tunnelma.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 29.09.2018
Arvosana: 0
Gustav88
1 arvostelu

Pizza oli todella hyvää, cappuccino kylmä. En tykkää kylmästä kahvista. Jouduimme odottamaan laskua turhan pitkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.09.2018
Arvosana: 0