Uusimmat arvostelut: Espoo

2 arvostelua

Kyllä on paras lounaspaikka Espoossa jos arvostat makuja, ravintoa, värikkyyttä silmänruokaa. Ruoka on heti saatavilla, maksat siitä mitä otat. Maut, raaka-aineet ja valikoima on huippua. Vahva suositus!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 05.11.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

Olemme käyneet lasten kanssa useasti syömässä lähinnä nopeuden ja leikkipaikan läheisyyden takia. Paikka on aina mielestäni ollut ylihinnoiteltu mutta nyt annosten laatu oli heikentynyt entisestään, joten hinnoittelu siihen nähden oli kyllä reilusti yli. Listalta oli poistunut annoksia, ja ainoa kanahamppari oli enää eineksellä täytetty. Lasten kanakorista oli myös kanaa vähennetty. Kiva että Tapiolaan tuli nyt reilusti kilpailua, toivottavasti pysytte kisassa mukana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.11.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Minä ja vaimoni tilaisimme 19. 10.2019 Entrecotet ranskalaisilla. Pihvi oli täysin mauton, lisäsin suolaa, ettei olisi niin etova. Bernaiskastike myös aivan mautonta ja ällön limamaista. Vaimo työnsi pihvin syrjään ja sanoi syövänsä vain valkeiksi ruskistetut ranskalaiset. Itse yritin pihviä aikani urhoollisesti syodä mutta kun vedin pihvistä palaa irti se oli kiinni paksulla purukumimaisella säikeellä. Kävin kutsumassa tarjoilijan katsoman annostani. Hän otti lautaset käteensä ja sanoi, että olisi broileri annoksia. Sanoin, ettemme ota täältä mitään. Kysyin, että olemmeko mitä velkaa. Tarjoilija tyttö, muuten ihan ystävällisen oloinen, mutisi haihtuessaan keittiölle, että lihan toimittaja ei ole se josta he normaalisti lihan ottavat. Annos ovh 19,90 eur ei kyllä meille mitään maksanut, mutta ruokahalut se kyllä vei. Sanalla sanoen annos oli syömäkelvoton. Kahdesti olen 68-vuotisen elämäni aikana ruoan palauttanut, Ruotsissa 70-luvulla kun salaatissa oli mato, ja kerran tienvarsi ravintolassa kun palapaisti oli kuin kumipalloja, jonka myyjäkin myönsi, koska muutkin olivat valittaneet. Valitettavasti en voi suositella

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.10.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Runsaasti raikkaita vihanneksia sekä kasviksia, monta vaihtoehtoa lämmintä ruokaa. Kaalilaatikko puolukkahillolla oli tämän päivän ehdoton huippu. Palvelu ystävällistä ja iloista. Tuli oikein kodikas tunnelma. Tämä oli ehkä kymmenes käynti parin vuoden sisällä, ja aina olemme olleet tyytyväisiä. Kiitos ja hyvää jatkoa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 18.10.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

ruoka oli todella hyvää ja kevätkääryleet olivat aivan taivaallisia. iso suositus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.10.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

Yllätyin erittäin positiivisesti! Kohtelias ja asiantunteva asiakaspalvelu. Molemmat tilaamamme annokset erittäin maukkauita ja sopivan kokoisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.10.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

Oli pettymys ettei lounas ollut ravintolan teeman mukaan välimerellinen. Samat pakaste aaltoporkkanat olisi saanut vaikka mistä muualta. Keittiöön olemme perheenä olleet parin vuoden ajan noin matalan kynnyksen ravintolana tyytyväinen mutta lounastaminen Marinessa taisi jäädä tähän. Seurueessamme moni kommentoi asiakaspalvelun jättäneen kurjan fiiliksen. Emme myöskään huomanneet että lounaaseen olisi kuulunut kahvia/teetä tai mitään makeaa? Ei myöskään kasvisvaihtoehtoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.10.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Etsittiin netistä espoon parasta hampurilaispaikkaa (jossa sisätilat sateen takia)

Odotukset olivat suuret, mutta pääsemme pettymään täysin kun 16.5€ maksava pieni hampurilainen oli mauton ja kuiva, pihvissä ei mitään mausteita.

Maistaessamme tilaamiamme 9€ lastenhampurilaista ja aikusiten kanahampurilaista pääsivät pahoin pelätyt eineksetkin virtaamaan elimistöömme, kun lastenhampurilainen oli syömäkelvoton, maistuessaan oudolta (sisälsi valmispihvin) ja kun ”friteerattu kananrinta” oli paneroitu valmis mössö kanapihvi (ei siis lihaa itsessän vaan muussattua ”nugettia”

Lisäksi annokset piti tilata kassalta mikä on erikoista tämänhintaisissa ravintoloissa

Ainut piristävätekijö ravintolassa oli ravintolan lemmikkikoira, joka lisäsi ravintolaan tunnelmaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 16.09.2019
Arvosana: 0
21 arvostelua

Aiemmin oli vallan mainio, mutta nyt uuden kokin aikana taso ja varsinkin asiakaspalvelun taso on laskenut hurjasti. En taida enää mennä, kun on paljon parempoakin vaihtoehtoja. Kannattaa kiertää kaukaa..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.09.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Joskus shushi on hyvää mutta kerrat jolloin se on jäistä tai ällöä koostumukseltaan eivät oikeuta kallosta hintalappua.

Harmittavaa on myös huono palvelu. Olen käynyt täällä vaikka kuinka monta kertaa ja en muista olenko saanut koskaan hyvää palvelua. Tänään asiakaspalvelija tiedosti olemassaoloni edessään vasta kun oli mässyttönyt jotain ruokaa suussaan. Sanattomaksi vetää. Elokuvateatterin uusi chop-mesta on kyllä joka tavalla parempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 17.08.2019
Arvosana: 0