Uusimmat arvostelut: Espoo

1 arvostelu

Tilaan täältä noin kerran viikossa, aina ollut hyvä pizza, kerran tuli väärä pizza, mutta söin sen tyytyväisenä. En ole asioinut itse ravintolassa, enkä varmaan tule niin tekemäänkään muun asiakaskunnan takia, tilattuna olen tosin ollut todella tyytyväinen toimitusaikaan ja ystävälliseen hymyilevään palveluun. Suosittelen lähialueen asukkaille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 08.05.2020
Arvosana: 0
1 arvostelu

Tästä on jo kulunut aikaa mutta pizzassa missä oli jauhelihaa tuli huono olo jälkeenpäin joten vältän sitä täytettä jatkossa.. muuten suht ok paikka ja koskus pizza valmistuu alle 10 min

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 07.05.2020
Arvosana: 0
1 arvostelu

Ruoka aina hyvää sekä lounaalla että lounasaikojen ulkopuolella. Lounaseen kuuluu sinulle tilauksesta valmistettavan ruoka-annoksen lisäksi kimchiä ja yksinkertaista perussalaattia, kahvi, jäätelö sekä virvoitusjuoma hanasta.
Olen käynyt täällä heti ravintolan avaamispäivistä lähtien (1-2 krt kuukaudessa) eikä Korean Kitchen ole koskaan pettänyt, ylivoimaisesti paras hinta-laatusuhde koko Isossa Omenassa sekä lähialueilla.
Jos tykkäät yksinkertaisesta korealaisesta/kiinalaisesta ruoasta, tykkäät aivan satavarmasti tästäkin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.04.2020
Arvosana: 0
1 arvostelu

Hyvä ruoka, parempi mieli!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.02.2020
Arvosana: 0
1 arvostelu

Karu ravintola tarjoaa autenttiset italialaiset pizzat korkealuokkaisista raaka-aineista. Valitsin perheelle 4 kpl take away pizzaa, Kaikki todella hyviä. Yhden italialaismiehen pitämä paikka, Kannattaa tulla kauempaakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 22.01.2020
Arvosana: 0
1 arvostelu

En ole ravintolassa muita ruokia kun pizzaa syönyt, mutta siihen on syynsä. Ehdottomasti ainakin espoon paras pizza. Vuosia käynyt eikä taso eikä hinta ole muuttunut. Täältä saa myös oikein tehdyn pizzan, eli täytteet juuston päälle niin kun kuuluu. Veloituksetta chiliä ja smetanakastiketta saa halutessa pizzan päälle. Omistaja on super ystävällinen ja aito. Aina hymyilee, tervehtii ja kysyy kuulumiset.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 20.01.2020
Arvosana: 0
2 arvostelua

Maksettiin pizza etukäteen, toimitus luvatusta 20 min myöhässä. Pizzat ja kebabit kylmiä, eikä rahoja takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.01.2020
Arvosana: 0
1 arvostelu

Erittäin hyvä kebabliha, yksi parhaista. Annos on runsas ja salaattia reilusti. Ruoka tuli nopeasti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 27.12.2019
Arvosana: 0
28 arvostelua

Kokeiltiin kaverin kanssa kolmea ruokalajia (kasvis, liha, kana). Kaikki kolme maittavia. Palvelu erinomaista, tosin oli rauhallinen ilta, eikä kovin montaa asiakasta illastamassa. Paikan sisutus ja nimi kivasti synkassa ;-)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.12.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Kaksi kokemusta tästä kyseisestä paikasta. . Viime viikolla tilasimme ruokaa kotiin ja kun tulivat ruokien kanssa niin maksaessani käteisellä ilmoitti että ei vaihtorahaa että ens tilauksesta hän hyvittää tämän summan. Kyse ei ollut kun parista eurosta.

Tänään päätimme tilaa ruokaa kyseisestä paikasta koska viime kerralla ruuat olivat hyvät.

Tilasimme ruuat joita sitten odottelimmekin semmoiset 2,5 tuntia. 2 tunnin kohdalla soitimme ja sanottiin että toinen autoista oli ollut kolarissa että siksi kestänyt. Sanoi menevän 15min vielä.

Vihdoin puhelin soi ja ruuat tuotiin vihdoin.

No mutta sitten olikin maksamisen vuoro.. Kaks lounassetelii ja niiden jälkeen jäi maksettavaa 5e.

Sanoin että tämän 2.5h odotuksen ja se hyvitys viime tilauksesta joista en saanut loppu rahaa ni korvaa sen että maksa kun lounareilla 21e. Tämähän ei kuskille käynyt vaan Alko repiä Juomia takas että ei tarvitse ostaa yms. Yritin selittää että te olette velkaa meille edellis kerrasta ja tästä odotuksen kestosta sais luvan hyvittää jotain.

No ei suostunut tähän vaan repi ruuay väkisin kädestämme mutts yhden ruuan sain pidettyä ja nappasin lounarit kädestä ja kävelin kotiin. Hetken päästä kuski käveli ovelle perässä ja Alko sopia asiaa. No asia hoidettiin ja maksoin vain lounareilla. Kuski poistui paikalta niin heti puhelin soi ja paikan omistaja soitti ja suunnilleen haukkui ja uhkasi tulla ovelle huomenna. No selitin miten asia meni edellis kerralla ja tällä kerralla niin johan ääni muuttui ja jälleen luvattiin alennusta ensi kerralla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.11.2019
Arvosana: 0