Uusimmat arvostelut: Espoo

31 arvostelua

Haukilahden ostarille, lähelle vanhaa suosikkiani E. T.Charlieta on tullut uusi georgialainen ravintola Rioni joten päätin käydä testaamassa sen kun Haukilahdessa päin liikuin.
Ravintola osoittautui yllättävän pieneksi, mutta koska käydessäni siellä ravintola oli melkein tyhjillään ei vapaan pöydän löytämisessä ollut ongelmaa. Sisustus on mukavan georgialaisen näköistä. Baaritiskin yläpuolella lukee liitutaulussa jotain georgiaksi josta en ymmärtänyt sanaakaan.
Tervehdittyäni tarjoilijaa heti ensimmäinen yllätys oli ettei tarjoilija puhukaan suomea. Ei se mitään, molemmat osasimme hyvin englantia joten istuin pöytään, sain ruokalistan ja pääsin tilaamaan.
Listan annokset näyttivät aika houkuttelevilta mutta myös aika hintavilta. À la carte -listalta löytyy vain muutama annos alle kahdenkympin. Päätin kuitenkin tilata chashushulin (en osaa lausua tuota oikein) koska se näytti kuvauksen perusteella houkuttelevalta.
Annos tuli ennätyksellisen nopeasti pöytään, olin varmaan odottanut korkeintaan viisi minuuttia. Annos oli aseteltu puiselle lankulle jossa vasemmalla oli itse ruoka rautaisella pannulla, keskellä kaksi palaa georgialaista leipää ja oikealla pieni kulhollinen vihersalaattia.
Upotettuani lusikan pataruokaan ja maistettuani sitä yllätyin siitä että tässähän oli pelkkää lihaa, alla ei ollutkaan riisiä tai perunoita. En tiedä olisiko niitä saanut tilaamalla erikseen lisähintaan, vai eivätkö ne kuulu georgialaiseen keittiöön. Pataruoka oli joka tapauksessa maukasta ja oivallisen mausteista. Georgialainen leipä oli myös todella hyvää, mursin siitä paloja ja kastoin lihapataan.
Ravintolasta olisi saanut aitoa georgialaista viiniä mutta koska olin liikkeessä keskellä päivää enkä halunnut tuhlata paljon jätin sen väliin ja otin ruokajuomaksi pelkkää vettä. Sen sai ilmaiseksi.
Kesken ruokailuni paikalle tuli myös joku pariskunta joka tilasi ison liharuoan. Olisin ottanut sen ellei se olisi ollut niin kallis. Ehkä jonain toisena kertana.
Loppujen lopuksi hyvä kokemus jäi tästä ravintolasta. Jos tästä jotain miinusta on annettava niin lievästä ylihinnoittelusta. Mutta on sitä pääkaupunkiseudulla paljon kalliimpiakin ravintoloita.
Tulen varmasti toistekin jonain päivänä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 11.02.2019
Arvosana: 0
5 arvostelua

Reliably among the top 3 of all sushi in the Helsinki capital region. Spacy interior. Charming service. Great chef. Everything on the menu is good.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 06.02.2019
Arvosana: 0
13 arvostelua

Paikan ulkonäkö on mitä on , mutta asiaan
Ystävällinen henkilökunta, helppo käydä lapsen kanssa vaikka munkkikahvilla. Kahvi on ollut aina hyvää ja munkkirinkeli on tarpeeksi suuri ja hyvän makuinen.
Mielestäni paras kahvila Espoossa

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 5€ Lisätty: 01.02.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

Gluteeniton pizza. Maksa extraa, odota ja nauti poltettuna. Tuodaan pöytään kuin mitään ei olisi tapahtunut, eikä kysymykseen "hieman ylikypsä?" vastata mitään. Söin lounastauolla nälkään, lähetin terveiset keittiöön. Ei pahoiteltu...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 31.01.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Tilasin firman juhliin kinkkuvoileipäkakun (L) ja mansikkakermakakun (L,G). Molemmat olivat loistavia, ei keinotekoista makua, arvosana 10+.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 31.01.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Asiakaspalvelu oli todella kylmää ja ruokalista on jäänyt väärälle vuosituhannelle

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.01.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Ruoan taso ollut aina epätasainen, mutta pääasiallisesti hyvää. Haimme taas totutusti tutun annoksen muutaman vuoden kokemuksella, joka kuitenkin osoittautui tällä kertaa aivan erilaiseksi, ei olisi maun perusteella tunnistanut edes samaksi annokseksi. Soitimme ravintolaan kysyäksemme onko kokki vaihtunut vai mitä on tapahtunut koska ruoka oli suorastaan pahaa. Eivät oikeastaan osanneet vastata tähän kielimuurin takia, jolloin pyysimme saada hakea annokset uudestaan tehtynä. Ravintolassa omistaja tunki puhelimen miehelleni, jonka piti perustella puhelimessa englanniksi närkästyneelle kokille miksi ruoka oli erilaista eikä maistunut meille. Missään kohtaa ei pahoiteltu yhtään mitään, oli lähinnä todella syyttävä ilmapiiri siitä, että olimme ilmaisseet tyytymättömyytemme ruokaan. Saimme kuitenkin uudet liha-annokset, mutta emme olisi saaneet riisiä niiden mukana ollenkaan, jos mieheni ei olisi tätä erikseen pyytänyt ja tällöinkin riisiä oli laatikosta noin puolet. Olimme tilanneet myös nuudeleita, jotka olivat kylmenneet näissä yli 40 min edestakas ajeluissa heidän ravintolaansa, mutta meille ei tarjottu uusia/lisää niitäkään. Ja tosiaan koko prosessin aikana ei pahoiteltu kertaakaan eikä kyllä muutenkaan jäänyt kauhean hyvä maku suuhun tästä tilanteesta. Nyt menee kyllä luottokiinalaisen paikka hakuseen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.01.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Tosi hyvää ruokaa ja paras palvelu. Käyn täällä viikottain lounaalla. On tosi jees! Oma suosikki on superjättipiirakka kaikilla mausteilla, lähtee krapula nopeesti ja suhteellisen edullisesti. Iso suositus jokaiselle joka haluaa loistavan gastronomisen elämyksen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 24.01.2019
Arvosana: 0
54 arvostelua

Aivan uskomattoman hyvät maut lounaan Chashushuli lihapadassa! En oikein osaa muuta tällä kertaa sanoa kuin olipahan vaan todella maistuva lounas. Ei jäänyt oikein mitään parannettavaa. Ruoka ja palvelu parasta A-luokkaa. I'll be back!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 23.01.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Yksi parhaista Tapiolan ravintoloista, ja ylivoimaisesti alueen parasta pastaa ja pitsaa kohtuuhintaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 20.01.2019
Arvosana: 0