Uusimmat arvostelut: Espoo

DeeDee
5 arvostelua

Tyylikäs ja viihtyisä ravintola, jossa suosikkipizzaani ei tarvitse koskaan pettyä.

Arki-iltana asiakkaita ei ole paljon, mikä sopii minulle. Yleensäkin pyrin välttämään ruuhka-aikoja, jolloin pizzaa voi joutua odottamaan täällä yli puolituntia. Pääsen pöytään samantien ja tilaan suosikkipizzani - Hangoverin. Tarjoilija touhuaa tuolien ym. kanssa kiireisenä vaikka voisi jo tuoda olueni.

Paikka tuntuu tänään tavallistakin viihtyisämmältä ja rauhalliselta. Leppoisa musiikki soi taustalla. Olueni saapuu ja rentoudun. Ihan kuin olisin pikkulomalla jossain etelä-Euroopassa.

Pizzani saapuu tänään varsin nopeasti. Salamin ja tulisen ruuan ystävälle Hangover on täydellinen makuyhdistelmä. En täällä juuri mitään muuta tilaakaan. Rapea, ohut pohja on myös erinomainen.

Tarjoilija käy kyselemässä maistuuko ruoka. Aluksi hieman liukuhihnamainen ja kiireinen käytös on muuttunut ystävälliseksi ja luontevaksi. Ilahdun. Maksan ja poistun tyytyväisenä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.01.2018
Arvosana: 0
DeeDee
5 arvostelua

Suosikki intialaiseni jo vuosien ajan - ruoka on hyvää mutta palvelussa hieman toivomisen varaa.

Ulospäin paikka näyttää räkälältä mutta on kuitenkin siisti ja ihan tunnelmallinen sisältä. Tavallisesti paikalla myös muutama paikallinen kaljanjuoja, joista ei kuitenkaan koskaan ole ollut haittaa tai häiriötä. Parkkipaikka on pieni mutta vain kerran olen joutunut kääntymään takaisin kun en saanut autoa parkkiin.

Yleensä tilaukseni on Kana Curryn tai Guijrati Chicken. Sama annos, en ole huomannut mitään eroa. Yleensä jompikumpi on päivän tarjous (12e). Annos on iso ja lihaa on paljon. Raitakastike on parasta mitä olen maistanut, olisiko pieni vivahdus minttua? Ruskeasta Dal -kastikkeesta en pidä, joten pyydänkin aina sen tilalle toisen annoksen raitaa. Naan leipä on myös iso ja erittäin hyvä. Tulisuutta saa pyytämällä lisää ja pyydänkin aina "very hot". Ruoka on erinomaista, samoin hintalaatusuhde.

Palvelussa on hyvää se, että tulisuuden voi määritellä itse, Dal -kastikkeen saa vaihdettua pyytämällä ja vesi tuodaan pyytämättä. Huonoa on se, että henkilökunta ei koskaan tervehdi sen paremmin tullessa kuin lähtiessä. Myös juoman saa joka toinen kerta hakea itse kylmäkaapista. Harvinaista on myös, että kysyttäisiin maistuiko. Joskus myös yritetään ohjata sellaiseen pöytään, johon en halua istua. Ruuan takia suosittelen silti.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 12€ Lisätty: 07.01.2018
Arvosana: 0
DeeDee
5 arvostelua

Huikean hyvä burgeri, yksi parhaista koskaan syömistäni.

Ruokalista vaikutti erittäin mielenkiintoiselta eikä makuihin tarvinnut pettyä. Valitsin ensin Spiced Pulled Pork burgerin mutta tarjoilija kertoi sen valmistuksen kestävän erittäin kauan. Outoa! No, tilasin sitten Grilled Åland Lamb & Goat Cheese burgerin (24e). Se olikin todella maukas ja isolle lautaselle levitetyt kastikeet olivat myös erinomaisia. Myös ranskalaiset, jotka ilmeisesti oli tehty bataatista? Todella hyvää ja erilaista. Mukavan oloinen paikka. Aika hinnakas mutta todella sen arvoista. Pitkä minuus kokiksen hinnoittelusta, 0.25L pullo kokista maksoi 4e.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 03.01.2018
Arvosana: 0
DeeDee
5 arvostelua

Hyvä palvelu ja viihtyisän oloinen mutta pihvi jätti toivomisen varaa.

Paikka oli viihtyisän oloinen ja tarjoilija saapui nopeasti. Tilasin New York -pihvin ranskalaisilla. Viinilistassa oli nelisenkymmentä punaviiniä mutta vain kuutta niistä sai laseittain. Löysin kuitenkin mieleisen. Positiivista oli, että joidenkin viinien yhteydessä oli mainittu arvostetuilla foorumeilla saadut pisteet mikä aina helpottaa hieman valintaa.

Annos saapui kohtuu ajassa ja tarjoilija pyysi leikkaamaan pihvin kahtia, jotta näkisin oliko kypsyys sopiva. Olin pyytänyt pihvin mediumina ja sitä se ranskalaisen keittiön mukaan olikin. Sisältä kaksi senttiä täysin punaista, joten mielestäni suomalaisittain medium miinus. Tarjoilija vei koko annoksen kastikkeineen ja ranskalaisineen keittiöön ja palasi hetken kuluttua takaisin, jolloin pihvi oli minunkin mielestäni medium. Hyvää ja ystävällistä palvelua.

Pihvi oli kyllä erittäin murea mutta rakenne jätti toivomisen varaa. Kunnon paistopinta puuttui ja liha oli kuin jauhelihaa olisi leikannut. Mausteita pihvissä ei ollut ja kermaisesta pippurikastikkeestakin puuttui pippurit. Pippurimyllystä lisäilin itse. Ei huono, mutta olen parempaakin saanut. Ranskalaiset olivat hyviä.

Tarjoilija otti palautteeni asiallisesti vastaan. Jälkiruokaa en tilannut mutta sain kuitenkin jäätelöannoksen talon piikkiin. Hieman virolaisittain suomea puhuneelle tarjoilijalle täydet pisteet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 03.01.2018
Arvosana: 0
Kimaran
2 arvostelua

It is open at Ainoa Espoo. So these opening hours are missleading.
Ordered the Latte and cost me 3e. Volume was only 2 dl :O Sandwich was kind of ok with 3.50e. Same like ABC cafe. Could have bigger and better sandwich from K-supermarket.
No smooties. Only standard cheepest drinks for the kids. Surroundings bad.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 7€ Lisätty: 29.12.2017
Arvosana: 0
Dirr
10 arvostelua

Cevapcici oli oikein maukas. Proteiiniahmijan unelma, smetanaa ja tuoretta hyvin paistettua lihaa. Bosnialaisella ruualla olisi selvästi aineksia suomalaisten suosikiksi.Tätä vaatimatonta paikkaa on pakko suositella!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.12.2017
Arvosana: 0
mylly
1 arvostelu

Määrä edellä tässä arviossa mennään. Uintitreenin jälkeiseen nälkään kebab ranskalaisilla mukaan. Lähenneltiin sulkemisaikaa ja koneita oltiin laittamassa kiinni, mutta silti sain mukisematta haluamani. Reilu annos, meinasi jopa jäädä kesken. Ei parasta mahdollista, mutta ei huonoakaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.12.2017
Arvosana: 0
Muinaiset
18 arvostelua

Jälkiruuan punajuurijäätelö oli mainio oivallus näin joulun aikaan. Plussaa, että ravintola on auki maanantainakin. Ravintolan saavutettavuus on metron myötä parantunut. Rennon asiantunteva palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.12.2017
Arvosana: 0
Violasisko
1 arvostelu

Palvelu on aina hyvää ja ruoka tulee nopeasti. Hyvä hinta/laatu-suhde.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 07.12.2017
Arvosana: 0
Jeremia94
1 arvostelu

Käytiin naisystävän kanssa viikonloppuna kokeilemassa ja ei jäänyt muuta kuin positiivinen fiilis. Ruoka oli erinomaista, se tuli nopeasti ja sitä oli riittävästi. Menun ensimmäisellä sivulla oli huomautus, että mikäli riisi loppuu saa sitä lisää pyytämällä. Itse ei tarvinnut lisää riisiä pyydellä, mutta rohkeasti vaan jos näin pääsee käymään! Ravintola on pieni, mutta viihtyisä ja siellä on kotoisa tunnelma. Henkilökunta on osaavaa ja puhuu riittävän hyvin suomea. Paras Nepalilainen, jossa olen käynyt!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 04.12.2017
Arvosana: 0