Uusimmat arvostelut: Espoo

Morphling
10 arvostelua

noudettiin kasvissafkaa Thamelista. Kaikki sujui hyvin, safkat olivat erinomaisia ja hintakin kohdillaan. Riisiä ja kastiketta oli riittävästi jopa muutamaan santsikierrokseen mutta itse pääraaka-ainetta eli kasvispyöryköitä olisi voinut olla vähän enemmän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 19.11.2017
Arvosana: 0
AitoG
1 arvostelu

Funkt burgerin pihvin koko muistutti lihapullaa. Tilasin kypsän, tuli medium. Kukko tölkki olut maksoi 8€, jonka saa kaupwta 2€.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2017
Arvosana: 0
Farseer
40 arvostelua

Kaveri onnistui raahaamaan, vaikka oma kokemukseni siipiveikkojen kastikkeesta (tilasin ja tein joskus itse) oli kauhea. Otettiin kahteen pekkaan se Party Platter (46€), yleensä kun siivet uppoavat ilman ongelmaa ja tällainen setti meni myös ravintola Hookissa.

Siivet olivat jotain aivan kauheaa. Kuivia ja kovia, kastike maistui lähes puhtaalta etikalta missä ne lilluivat ja valehtelematta olivat lähes täysin syömäkelvottomia. Kaverille maistui hieman paremmin, mutta ei silti uponneet aiempaan tahtiin. Lisukkeet olivat kohtuullisia, etenkin valkosipulidipin kanssa (BBQ oli tylsää perusmättöä) mutta kyllä kokonaisuutena annos oli superpettymys.

Itse palvelu ja miljöö ihan mukava, eikä juomien hinnat olleet niin kauheita. Pelkkään juomiseen ja pikkusuolaiseen mesta sopii vaikka penkkiurheilun ohessa kunhan ei siipiin koske, päivälliselle ei kyl mitenkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 14.11.2017
Arvosana: 0
marikaw
4 arvostelua

Hyvä palvelu ja maukas ruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.11.2017
Arvosana: 0
marikaw
4 arvostelua

Hyvä palvelu ja maukas ruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.11.2017
Arvosana: 0
MME
1 arvostelu

Illastimme perheeni kanssa kyseisessä ravintolassa viime lauantaina. Vanhempani halusivat päästä nostalgiseen tunnelmaan, sillä ovat illastaneet kyseisessä ravintolassa nuoruudessaan useammankin kerran. Ymmärrettävästi kiireiset tarjoilijat eivät heti ehtineet puhdistamaan pöytäämme, joten omatoimisesti siirsimme likaiset astiat ja pullot sivuun, jotta mahdumme istumaan ja tarjoilijan on helppo kerätä astiat pois. Paikalle saapunut miestarjoilija räyhäsi erittäin törkeään ja käsittämättömän epäystävälliseen äänensävyyn, että aiheutamme kyseisellä toiminnalla vain lisäsotkua ja astioiden rikkoutumista ja meidän pitää kuulemma pitää huolta ettemme tee vastaavaa jatkossa?? Annoin välittömästi sekä suullisen että kirjallisen palautteen, johon en saanut kuin hätäisen anteeksipyynnön ihmiseltä, joka ei ollut edes ikävässä tilanteessa läsnä. Lisäksi meille tarjoiltiin vanhentunutta olutta. Kahdeksan hengen illallislasku oli tasoon nähden melkoisen huokea ja käteen jäi vain paha mieli ja kirjaimellisesti p*skan maku suuhun. Älkää erehtykö tuhlaamaan rahojanne tähän paikkaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2017
Arvosana: 0
Martinare
1 arvostelu

Pakko käydää kun tulet Tapiolaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.10.2017
Arvosana: 0
Morphling
10 arvostelua

Kotka on yllättävän hyvä paikallispizzeria Viherlaaksossa. Tilatessa ruoat tulevat nopeasti eikä niissä ole valittamista. Iskender on vähän erilainen kuin muualla, suosittelen testaamaan. Ruoan laatu hintaan nähden hyvä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.10.2017
Arvosana: 0
Saketozbleed
5 arvostelua

Palvelu on hyvä ja työntekijät mukavia

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 22.10.2017
Arvosana: 0
Saketozbleed
5 arvostelua

Palvelu on hyvä ja työntekijät mukavia

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 22.10.2017
Arvosana: 0