Uusimmat arvostelut: Espoo

zzoni
1 arvostelu

Ensivaikutelma sisälle tullessa oli hämmentävä, ei yhtään asiakasta tiistai -iltana. No, oli kuitenkin kaksi pariskuntaa - ulkoterassilla.
Annokset olivat muuten runsaat, mutta salaattia oli kahdelle niukasti. Salaatti oli kuitenkin raikas. Marinoitu grillattu possu sekä Georgialainen possu-nautavarras olivat kuivahkoja, kastike pelasti. Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 18.07.2018
Arvosana: 0
gsjmak
2 arvostelua

Neljäs kerta lounasbuffetissa ja tällä kertaa asiat alkavat olemaan kunnossa, aiemmin ollut aika heikkoa esitystä. Hinta on hieman korkea lounabuffaksi mutta ainakin nyt rahalle sai kyllä vastinetta.

Pizzoja oli tarjolla neljää vaihtoehtoa, ja kaikissa oli maku kohdillaan. Myös jälkiruokana olleet kanelitikut olivat erittäin maistuvia. Salaatti näytti tuoreelta, vaikka en sitä kokeillut. Pizzoja täydennettiin koko ajan, joten sen osalta ei joutunut hirveästi odottamaan.
Henkilökuntaa on liian vähän. Buffet pitää maksaa sisääntullessa mutta henkilökuntaa joutui odottelemaan kassalle tovin. Minua palvelleella henkilöllä oli asenne kohdallaan, siitä ei valittamista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 04.07.2018
Arvosana: 0
DeeDee
16 arvostelua

Hyvää mutta buffet -pöydän maut liian mietoja.

Tilat ovat uudet, isot ja hienot. Viikonloppuna liharuokia oli tarjolla kaksi (nautaa ja kanaa), kasvisruokia neljä. Molemmat liharuoat olivat ihan hyviä vaikka omaan makuuni liian mietoja. Olisin myös kaivannut usempia vaihtoehtoja. Naan leivän palaset olivat kylmiä ja kuivaneita. Salaattipöytä oli kohtuullinen mutta olisi voinut olla vielä monipuolisempi. Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 03.07.2018
Arvosana: 0
aleksisi
230 arvostelua

Futuropäissään ex-tempore brunssille.

Ravintola siisti, moderni ja hyvällä maulla kasattu. Vastaanotto mallikas, henkilökunta avuliasta, ulkomaan kielellä tosin.

Ikkunapöydästä näkymä on avara, joskin hieman virikkeetön. Pihalla terassi sekä pingispöytä, jossa jotkut koettivat puuskaista tuulta uhmaten pelata, huonolla menestyksellä...

Brunssivalikoima on mainio kokonaisuus erilaisia makuja ja vaihtoehtoja on riittävästi. Ainoa mitä ehkä suolaisten puolelta jäin kaipaamaan, oli vaihtoehdot leipäkoriin. Nyt yksi valinta, joskin hyvää oli sekin.

Suolaisten puolella tuli täytettyä itsensä jo niin, että makeitten osio jäi vähän varjoon, joskin tuli toki niitäkin kahvin rinnalla kokeiltua lähes kaikkia. Lisäksi löytyi vielä kelvollista smoothieta.

Kattaus on hinnoiteltu siihen tyyliin, että moni saa ymmärrettävästi allergisia reaktioita. Kuitenkin, hinta asettuu oikeisiin mittasuhteisiinsa mieltää brunssin mättöruokailun sijasta sunnuntain nautinnoksi jossa raaka-aineet ja tunnelma on ensiluokkaista..

..niin, ja alkujuomaksi tarjoiltiin mimosa!


     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 30€ Lisätty: 01.07.2018
Arvosana: 0
partajeesus
17 arvostelua

Toroon mennessä tekee aikamatkan 80-luvulle. Ravintolan sisustus, ruokalista ja palvelun taso ovat kaikki sieltä.

Palvelu on hieman tympeää. Tilaamaan täytyy mennä tiskille. Olutta on joko Karhua ta Lapin Kultaa, pulloissa tietty menneiden aikojen tyyliin. Ruokailuvälineet, servetit, juomalasit jne. on itse kannettava pöytään.

Ruoka saapuu. 80-luku pomppaa taas silmille lautasella olevan salaatin myötä - kiinankaalia ja kurkkua. Ranskalaiset olivat hyvät ja tuoreet. Oma häränseläkkeeni oli oikein hyvä ja myös seuralaisen lehtipihvi maistui. Syödessä kuuntelimme, kun kokki tiuski tarjoilijalle.

Ruoka oli hyvää, palvelu ei. Ravintolan sisustuksen ja astiaston vaihtaminen olisi ajankohtaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.06.2018
Arvosana: 0
Public
19 arvostelua

Ruoka suoraan pakastimesta ja mikrossa lämmitettyä, valmistettu joskus ja laitettu pakkaseen. Aivan järkyttävän makuista ja en pystynyt syömään kokonaan. Täysi hinta kuitenkin. Mikrossa lämmitetty ruoka, silti 40 minuuttia piti odotella. En mene koskaan enää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 18.06.2018
Arvosana: 0
DeeDee
16 arvostelua

Hyviä makuja mutta ruuan laatu epätasainen ja palvelussa vähän parannettavaa.

Ilahduin huomatessani, että lähikulmille on tullut georgialainen ravintola. Astuin sisään tyhjään ravintolaan ja aloin katsella sopivaa pöytää. Omistaja tulikin paikalle kysymään, voinko auttaa? Tuli ihan oikeasti tunne, että olenko hänen mielestään eksynyt väärään paikkaan. Jos tarkoitus oli toivottaa asiakas tervetulleeksi, niin voin sanoa ettei onnistunut.

Selvisi, että takapuolella on myös terassi, missä olikin paljon asiakkaita. Terassi vaikutti lämpimällä kelillä hyvältä vaihtoehdolta varsinkin kun tyhjät sisätilat olivat melko pelkistetyt. Vaihdoin kyllä pöytää kertaalleen koska pöydälläni marssi koko ajan vihreitä ötökoitä edestakaisin (kirvoja?). Pöydän vaihto auttoi tosin vain vähän.

Omistaja auttoi viinin valinnassa. Badagoni Saperavi olikin georgialaiseksi viiniksi ihan OK. Ennen kuin ehdin sanoa mitä halusin syödä omistaja alkoi suositella grillattua possua koska se kuulema sopii täydellisesti valitsemani viinin kanssa. Päädyin tilaamaan siis Mitsvadi possua vaikka olin ajatellut tilata ihan muuta. Alkuruuaksi valitsin adjaruli khatchapurin. Myös hatsapurin valinnassa omistaja auttoi ystävällisesti.

Hatsapuri olikin täydellinen ja suosittelen vahvasti nimenomaan tätä kanamuna-voi versiota. Possuannos oli iso mutta rutikuiva. Tehdään kuulema possun niskasta, joten ihmettelen oliko unohtunut uuniin .. Yrttikastikkeet olivat hyviä, varsinkin se paksumpi. Myös salaatti oli hyvä. Kaikkiin pääruokiin ruokalistan mukaan sisältyvää talonleipää ei koskaan tuotu.

Laskun maksu ei onnistunut pöydässä vaan piti mennä kassalle. Omistaja oli jotenkin kysyvän oloinen, joten päätin antaa palautetta. Palaute otettiin asiallisesti vastaan, tosin kommentit kuivasta possusta aiheuttivat suurta ihmetystä.

Ruoka oli varsin kohtuullista mutta asiakaspalvelu jätti toivomisenvaraa. Se oli kyllä ystävällistä mutta ei kovin luontevaa. Varsinaisella tarjoilijalla (toinen omistaja?) näytti olevan omat pippalot ystäviensä kanssa ja hän tarjoili vain omaan pöytäänsä.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 29€ Lisätty: 06.06.2018
Arvosana: 0
JIP
29 arvostelua

Yksi Tapiolan parhaista ravintoloista, mikä näkyy myös hinnassa.

Loistava sijainti, viihtyisä miljöö, asiantunteva ja avulias henkilökunta. Silloin vielä kun olin Keilaniemessä töissä täällä tuli monesti käytyä lounaalla, yleensä söin päivän kalan, joka oli todella hyvä lounaskokemus mutta ei mitenkään erityisen gourmet-tasoa.

Tämä arvostelu kuitenkin koskee ensimmäistä kertaa kun kävin täällä syömässä à la carte -listalta. Ravintola oli juuri avannut parsamenunsa. Seuralaiseni otti lohta, risottoa ja parsaa, minä taas otin härän marmorifilettä, kasviksia ja parsaa.

Molemmat annokset olivat hyviä. Seuralaiseni kehui laadukasta risottoa, minä taas pidin mausteisesta marmorifileestä, johon kuului myös ripaus chilipippuria.

Jälkiruoaksi otimme valkosuklaajäädykettä ja raparperi-juustokakkua. Molemmat jälkiruoat olivat todella hyviä.

Ainoa negatiivinen asia koko kokemuksessa on hinta-laatusuhde. Koko ateria maksoi yhteensä 71 €. Siihen hintaan nähden olisimme odottaneet saavamme vähän isommat annokset. Onneksi olimme jo ehtineet syödä lounaan samana päivänä.

Salaattipöytä olisi auttanut, mutta sitä ei ravintola Kylässä näytä olevan. Onneksi sentään saimme leipäkorin.

Muuten kyllä kokonaisuudessaan todella hyvä ravintolakokemus Tapiolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 20.05.2018
Arvosana: 0
Helsinki-2018
1 arvostelu

Hyvä palvelu, siisti ympäristö, ruoka erittäin hyvä! Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 10.05.2018
Arvosana: 0
nioman
1 arvostelu

Tämä paikka yllätti totaalisesti. Kävimme hakemassa täältä yhteensä 80 palaa sisältävän numero 19 kokonaisuuden. Ruuan valmistaminen kesti hyvän aikaa, sillä kaikki tehtiin tuoreista raaka-aineista. Hintaa 80 sushia sisältävällä kokonaisuudella oli vaivaiset 59€, joka Helsingin hintoihin nähden on erittäin edullinen.
Annos oli todella hyvin koottu ja kaikinpuolin laadukas. Lohi oli tuoretta ja sitä ei oltu säästelty. Wasabia ja soija kastiketta oli riittävästi mukana. Sushit itsessään olivat hyvin maustettuja ja koottuja.

Ei voi kuin suositella paikkaa lämpimästi. Joko kannattaa käydä paikanpäällä istumassa ja nauttimassa tai vaihtoehtoisesti hakea sushia kotiin vaikka isommallekin porukalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.04.2018
Arvosana: 0