Öffnet um 11:00

Ravintola Borneo

Note 4.3 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Barrierefrei

Bewertungen (105)

Siisti ravintola. Ystävällinen palvelu ja erinomainen ruoka. Myös ruokaan sopiva viini löytyi helposti. Hinta-laatusuhde kohdallaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 15.03.2020
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Buffet hyvää ja onnistunut makujen puolesta. Paikka on hieman pieni mutta palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 11.03.2018
Note 1

Lounastarjonta monipuolinen ja laadukas. Lista toki vaihtuu harvakseen että ei ihan joka viikko tule käytyä... saattaa olla samat vaihtoehdot buffet pöydässä 6kk päästäkin. Rento lounas paikka ja erittäin suosittu joten usein tupaten täynnä 11 - 12 välillä

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 19.09.2017
Note 0

En ole eläessäni saanut niin huonoa palvelua kuin Borneossa.

Pöydässämme kävi ensimmäistä kertaa tarjoilija puolen tunnin odottamisen jälkeen. Tarjoilija ei tervehtinyt vaan tiuskaisi olemmeko valmiita jo tilaamaan. Omalla kohdallani tiedustelin annoksen sisällöstä kahteen (2) kertaan, ja oletin, että tämä tilaus meni oikein perille. Tunnin odottamisen jälkeen juomat paiskottiin pöydälle niin että juomat läikkyivät, myös alkuruoka heitettiin pöytään.

Minun tilaamani annos sisälsi ainesosia joita siinä ei tarjoilijan mukaan pitänyt olla. Ilman pahoitteluja väärä tilaus napattiin pöydältä ja meille kerrottiin, että se vaihdetaan "heti". Todellisuudessa tämä tarkoitti sitä, että minä jouduin odottamaan 20 minuuttia ennen kuin ilmoitimme, että annosta ei tarvitse tuoda ollenkaan. Odotin ruokaani siis yhteensä n. 1,5h ja edelleenkään en kuullut minkäänlaista pahoittelua. En tiedä olisinko saanut ruokaani ollenkaan vaikka olisin odottanut siinä koko illan

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.11.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note -1

Erilaista hyvää verrattuna muihin etnisiin. Söin annokset "Ayam Madu Limau" ja "Rendang" eli lyhyesti kanaa ja naudanlihaa. Molemmat hyvänmakuisia ei mitenkään tulisia. Mukavaa vaihtelua muihin etnisiin makuihin. Hinta mielestäni hieman ylihinnoiteltu annoksiin nähden. Muuten ok. Käyn toistekin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 15.10.2016
Note 1

Uusi lempparipaikka Tampereella! Sekä tofunuudeli että tamariinikana vallan loistavia ja maustettu uskottavasti. Paljon ihmisiä osti suoraan ulos, mutta annosten odotusaika oli kohtuullinen. Tänne uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 13.08.2016
Note 1

Ei ihan vakipaikka, mutta silloin tällöin tulee käytyä. Lounas omalaatuisuudessaan ok, muttei mitään tekoa malesialaisruoan kanssa. Jänniä virityksiä täkäläisistä raaka-aineista ('malesialainen' nakkimunakas oli koomisuudessaan herkullista), liharuoissa reilusti lihaa jne. Kandee käydä, jos ei osaa kaivata 'oikeita' makuja. Ja muutenkin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 14.02.2016
Note -1

Sambal tumis ayam ratkaisi mereneläviä rakastavan ja toisaalta proteiinia lautaselleen kaipaavan urheilijan dilemman: Kana syleili katkaraputahnaa ja riisin sai pyydettäessä jättää pois. Tilalle oli ihanasti laitettu kurkkuja.

Myös vegaanivaihtoehto löytyi ja annoskoko oli vaikuttava. Claypot saapui tosin aika myöhään, joten ruokaiijoista täysi ravintola toimi hiukan kaoottisesti. Tunnelma oli tiivis ja musiikki lintuineen unohdutti ulkomaailman hetkeksi. Tiger kanlja li huurteinen ja aistejamme hemmoteltiin, joten mikään ei jäänyt hampaankoloon. Paitsi ehkä jonotusaika, ilmeisesti viisi henkeä oli jo paikalle liikaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 05.02.2016
Note 2

Lounas ehdottomasti yksi Tampereen parhaista hinta/laatu-suhteeltaan.

Voi suositella etnisistä/aasialaisista-ravintoloista pitäville. Poikkeaa omasta mielestäni selkeästi raaka-aineiltaan Tampereen muista aasialaisista ravintoloista.

Ainoa miinus ahtaista tiloista, jotka paikan suosion myötä ovat pari kertaa pakottaneet kiiressä lounasaikan kääntymään ovella.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 02.01.2016
Note 1

Palvelu on ystävällistä, tila on siisti ja toimiva, ruoka on hyvin laitettua ja maukasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 26€ Hinzugefügt: 10.11.2015
Note 0


Standort

Itsenäisyydenkatu 15, 33100 Tampere - Route
0453401722
http://www.ravintolaborneo.fi/

Options