Thale

10 reviews

Badges

Blog link

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Döner Harju

Hyvää pikaruokaa. Seitan-pitaleipä oli vähän liian miedon makuinen, mutta vastaavan annoksen aiemmin syönyt seuralaiseni tiesi kertoa, että se on ollut joskus mausteisempi. Ilmeisesti mausteisuuden suhteen on siis jonkin verran vaihtelua. Ei tämä nyt kokonaisuudessaan sentään ihan kaiken kuulemani hypetyksen arvoinen paikka ole, mutta ihan kelvollinen suoritus kuitenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 08.03.2016
Rating: 0

Restaurant: Sandro Kallio North African

Loistava ruoka, hyvä palvelu. En ymmärrä, miksi tämä ravintola on saanut näinkin monta negatiivista kommenttia palvelun laadusta, koska itselläni ei ole kerta kaikkiaan mitään valittamisen aihetta. Olimme liikkeellä suhteellisen kiireiseen aikaan, mutta palvelu oli ripeää ja ystävällistä. Ruoka oli erinomaista, Lähi-idän makuja rennolla otteella. Annos oli reippaan kokoinen. Paikan sisustus on oikein mukava sekin, rento ja vähän hipsteri, mutta se nyt on selvää kun kerran Kalliossa ollaan. Tulen toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 08.03.2016
Rating: 0

Restaurant: New Bamboo Center

Hyvä ruoka, isot annokset. Mitä ruokaan tulee, hinta-laatusuhde on erinomainen. Palvelu on tosiaan melko persoonallista, mutta hyvällä tavalla. Paikassa tuntuu olevan aina melkoinen hälinä, joten romanttista illallistamista suunnittelevan kannattaa suunnata suosiolla muualle. Ja kun noista kuiteista on näköjään ollut jollain jotain sanomista aikaisemmin niin mainittakoon, että saimme kyllä kuitin maksaessa ihan pyytämättä, ja niin näkyivät saavan muutkin asiakkaat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 10.08.2015
Rating: 0

Restaurant: Fulbari

Tämä ylistävien arvioiden määrä kyllä vähän haiskahtaa. Kyseessä on ihan tavallinen nepalilaisravintola. Palvelu on ystävällistä ja ruoka ihan hyvää, mutta ei tässä mitään tavattoman poikkeuksellista ole. Hinnat ovat jopa hiukan korkeammat kuin Helsingin muissa nepalilaisissa keskimäärin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 14.05.2015
Rating: 1

Restaurant: Kaski bistro & baari

Astetta parempi lähiöravintola. Reippaan kokoiset annokset, viihtyisät tilat, ystävällinen palvelu, hyvä olutvalikoima. Ruokalistan suunnittelussa on käytetty mielikuvitusta: tarjolla on ollut mm. crème fraîche -pizzaa ja kurpitsapizzaa. Asumme lähellä, joten käyntikertoja on jo parikymmentä, eikä valittamisen aihetta ole tullut tähän mennessä kertaakaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 16.05.2015
Rating: 0

Restaurant: Tsingdao chinese

Nuhjuiset tilat ja toisinaan vähän kömpelö palvelu, mutta hyvät ja tasoonsa nähden edulliset ruoat.

Täällä kannattaa ilman muuta pistäytyä, jos on lähistöllä, mutta mistään kaupungin toiselta laidalta en lähtisi varta vasten tänne syömään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 14.05.2015
Rating: 1

Restaurant: Soi Soi vegetarian restaurant

Käyntikertoja on tähän mennessä kertynyt suunnilleen viisi. Hyvä ruoka ja sympaattiset puitteet. Ihmettelen noita väitteitä huonosta asiakaspalvelusta. Itse en ole onnistunut saamaan huonoa palvelua vielä kertaakaan, päin vastoin: Viimeksi menimme paikalle noin puoli tuntia ennen sulkemisaikaa - siis siinä vaiheessa, kun henkilökunta todennäköisesti haluaisi jo saada homman pakettiin ja lähteä kotiin nukkumaan. Saimme kuitenkin tehdä tilauksemme (2 x sataman seitan) ja vielä syödäkin ne kaikessa rauhassa ilman minkäänlaista hoputtelua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 04.05.2015
Rating: 0

Restaurant: Thai Thai - Ravintola

Viihtyisät tilat, hyvä ruoka ja miellyttävä palvelu. Alkuruoaksi thung thoong -nyytit ja pääruoaksi tofua vihreässä kookoscurryssa. Tasaisen vahva esitys kaiken kaikkiaan, tosin olisin kaivannut currylta ehkä aavistuksen enemmän potkua. Eritysimaininta poikkeuksellisen siististä asiakasvessasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 04.05.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Gurkha nepalese cuisine

Täällä on tullut käytyä jo kymmenisen kertaa, ja toistaiseksi olen aina poistunut tyytyväisenä. Mitään ikävää heittelyä ei tunnu olevan sen enempää ruoan laadussa kuin palvelun tasossakaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.04.2015
Rating: 0

Restaurant: Wanha Mylly

Olemme käyneet täällä kaksi kertaa ennen kaikkea viihtyisän ympäristön vuoksi. Ruoka on ikävä kyllä korkeintaan osastoa "ihan ok". Suosittelisin paikkaa lähinnä sellaiselle ihmiselle, joka pitää hyvin miedosta ja perinteisestä perusruoasta ja vierastaa jotakuinkin kaikkia vähänkään vahvempia tai erikoisempia makuja. Maistelin tilaamaani annosta (pariloitu tofu) miettien, tunnistaisinko siitä edes jonkun mausteen, mutta en erottanut mitään, en edes suolaa tai pippuria.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 06.09.2013
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)