Latest reviews: Espoo

Yamyam
15 reviews

Ruoka on ollut kerta toisensa jälkeen maukasta ja annokset isoja. Palvelu on superystävällistä. Tänne palaa aina mielellään. Paras nepalilainen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 20.08.2018
Rating: 0
Paksoi
223 reviews

Vajaa pari vuotta sitten Nokkalan venesatamaan aukesi Nokkalan Majakka, josta on ymmärrettävistä syistä tullut rantaraitin uusi valtias. Rakennus on tyylikäs ja vaikuttava. Näkymät Espoon saaristoon ovat huikeat.

Majakan menu on tiivis. Tarjolla oli paria eri leipää, salaatteja, lohta kasviksilla, lihapullat ranskalaisilla sekä kesäviikonloppujen iloksi kalakeittoa. Päädyin kuitenkin portobelloleipään (13,50 €). Odotukseni eivät jostain syystä olleet erityisen korkealla Majakan ruoan suhteen. Ajattelin, että paikka ei varmaan ratsasta laaturuoalla, vaan enemmänkin sijainnilla, maisemilla ja ylipäätään varakkaiden espoolaisten taskurahoilla. Kävi kuitenkin niin, että yllätyin positiivisesti ruoan suhteen. Levain-leipä, portobellosienet, hummus, aioli, parmesaani, marinoitu sipuli ja salaatti ison ranskalaiskorin kera oli miellyttävä ja onnistunut kokonaisuus. Rapean leivän päältä löytyi kivasti sieniä ja parmesaania. Vihersalaatti raikasti leipää ja ranuja. Vaikka hummus ei maistunut, ei se haitannut kokonaisuutta. Ranskalaiset olivat vähintään hyvää keskitasoa, ehkä ylikin.

Nokkalan Majakan sisätilat ovat lopulta yllättävän pienet, mutta suuret merelle antavat ikkunat luovat tilantuntua ja antavat luonnollisesti todella kauniit puitteet aterioinnille. Kattoterassi paljastui myös viihtyisäksi paikaksi, vaikka emme siellä syöneetkään. Siellä on oma terassimenunsa, joka sisältää mm. burgereita ja ribsejä.

Majakka on pakollinen vierailukohde, jos käyskentelee lähellä Nokkalaa. Tekeepä joku matkansa erityisesti vain sitä varten, jopa Helsingistä saakka.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 05.08.2018
Rating: 0
Paksoi
223 reviews

Classiz Pizza on pizzamaailman jonkin sortin kuningas. Ketjun pizza on laadukasta. Lista on herkullisen kiehtova ja monipuolinen. Toisin kuin pizzataivaan kirkkaimmin tuikkivat tähdet, se on kohtuullisen helposti sovitettavissa askelmerkkeihin, sillä toimipaikkoja on pelkästään pääkaupunkiseudulla useita. Nyt tuli testattua kauppakeskus Sellon ravintola.

Listalta löytyi Andalucia-niminen pizza (14,50 €). Se ei ollut mikä tahansa pizza, vaan kylmä alkuruokapizza. Luit oikein. Kylmä alkuruokapizza. Enpä ole aiemmin sellaiseen törmännyt. Eikä se ollut mikä tahansa kylmä alkuruokapizza, vaan espanjalaisen Michelin-kokin suunnittelema. Tavallista pienemmän pizzapohjan päällä oli kylmäsavustettua lohta, kaprista, punasipulia, tomaattia, paprikaa, oliiviöljyä sekä wasabi-inkivääri-ranskankermatahnaa.

Pizza oli sekä maultaan erinomainen että juuri siihen tilanteeseen täydellisen parahultainen. Kylmä pizzahan on useimmille meistä vanha tuttu (edellisyön pizza jääkaappikylmänä krapulassa?), joten sen suhteen ei ollut mitään ongelmia. Vaikka täytteitä oli melkoisesti, oli niistä saatu aikaiseksi tasapainoinen makupaletti. No, Michelin-kokkihan sen oli suunnitellut, joten ei mikään ihme. Tahna vei pizzassa ansaitusti ja onnistuneesti pääroolin.

Classic Pizza jatkaa korkeatasoisen varmaa linjaansa. Varma valinta, vaikka sijainti olisikin steriilin tylsässä ostoskeskuksessa.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 05.08.2018
Rating: 0
Lounas_mies
40 reviews

Ruokana Margherita -pizza, laatu erinomainen, mutta hinta (14,50 €) kallis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 31.07.2018
Rating: 0
Yamyam
15 reviews

Lasten pizza oli hyvä, samoin puolison pasta carbonara, joka oli hyvinkin herkullinen. Mutta... vuohenjuustosalaatti oli täydellinen pettymys. Salaattia, kaksi puolikasta kurkkupalaa, kolme puolikasta kirsikkatomaattia ja vuohenjuustoviipale. Ei muuta. 16,50€ kuvittelisi saavansa monipuolisemman salaatin. Olisin lisännyt palan melonia, muutaman aurinkokuivatun tomaatin ja hillottua punasipulia. Huom. kuvan pizzapala on lapsen annoksesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 28.07.2018
Rating: 0
zzoni
1 review

Ensivaikutelma sisälle tullessa oli hämmentävä, ei yhtään asiakasta tiistai -iltana. No, oli kuitenkin kaksi pariskuntaa - ulkoterassilla.
Annokset olivat muuten runsaat, mutta salaattia oli kahdelle niukasti. Salaatti oli kuitenkin raikas. Marinoitu grillattu possu sekä Georgialainen possu-nautavarras olivat kuivahkoja, kastike pelasti. Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 18.07.2018
Rating: 0
gsjmak
2 reviews

Neljäs kerta lounasbuffetissa ja tällä kertaa asiat alkavat olemaan kunnossa, aiemmin ollut aika heikkoa esitystä. Hinta on hieman korkea lounabuffaksi mutta ainakin nyt rahalle sai kyllä vastinetta.

Pizzoja oli tarjolla neljää vaihtoehtoa, ja kaikissa oli maku kohdillaan. Myös jälkiruokana olleet kanelitikut olivat erittäin maistuvia. Salaatti näytti tuoreelta, vaikka en sitä kokeillut. Pizzoja täydennettiin koko ajan, joten sen osalta ei joutunut hirveästi odottamaan.
Henkilökuntaa on liian vähän. Buffet pitää maksaa sisääntullessa mutta henkilökuntaa joutui odottelemaan kassalle tovin. Minua palvelleella henkilöllä oli asenne kohdallaan, siitä ei valittamista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 04.07.2018
Rating: 0
DeeDee
16 reviews

Hyvää mutta buffet -pöydän maut liian mietoja.

Tilat ovat uudet, isot ja hienot. Viikonloppuna liharuokia oli tarjolla kaksi (nautaa ja kanaa), kasvisruokia neljä. Molemmat liharuoat olivat ihan hyviä vaikka omaan makuuni liian mietoja. Olisin myös kaivannut usempia vaihtoehtoja. Naan leivän palaset olivat kylmiä ja kuivaneita. Salaattipöytä oli kohtuullinen mutta olisi voinut olla vielä monipuolisempi. Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 03.07.2018
Rating: 0
aleksisi
232 reviews

Futuropäissään ex-tempore brunssille.

Ravintola siisti, moderni ja hyvällä maulla kasattu. Vastaanotto mallikas, henkilökunta avuliasta, ulkomaan kielellä tosin.

Ikkunapöydästä näkymä on avara, joskin hieman virikkeetön. Pihalla terassi sekä pingispöytä, jossa jotkut koettivat puuskaista tuulta uhmaten pelata, huonolla menestyksellä...

Brunssivalikoima on mainio kokonaisuus erilaisia makuja ja vaihtoehtoja on riittävästi. Ainoa mitä ehkä suolaisten puolelta jäin kaipaamaan, oli vaihtoehdot leipäkoriin. Nyt yksi valinta, joskin hyvää oli sekin.

Suolaisten puolella tuli täytettyä itsensä jo niin, että makeitten osio jäi vähän varjoon, joskin tuli toki niitäkin kahvin rinnalla kokeiltua lähes kaikkia. Lisäksi löytyi vielä kelvollista smoothieta.

Kattaus on hinnoiteltu siihen tyyliin, että moni saa ymmärrettävästi allergisia reaktioita. Kuitenkin, hinta asettuu oikeisiin mittasuhteisiinsa mieltää brunssin mättöruokailun sijasta sunnuntain nautinnoksi jossa raaka-aineet ja tunnelma on ensiluokkaista..

..niin, ja alkujuomaksi tarjoiltiin mimosa!


     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 30€ Added: 01.07.2018
Rating: 0
partajeesus
17 reviews

Toroon mennessä tekee aikamatkan 80-luvulle. Ravintolan sisustus, ruokalista ja palvelun taso ovat kaikki sieltä.

Palvelu on hieman tympeää. Tilaamaan täytyy mennä tiskille. Olutta on joko Karhua ta Lapin Kultaa, pulloissa tietty menneiden aikojen tyyliin. Ruokailuvälineet, servetit, juomalasit jne. on itse kannettava pöytään.

Ruoka saapuu. 80-luku pomppaa taas silmille lautasella olevan salaatin myötä - kiinankaalia ja kurkkua. Ranskalaiset olivat hyvät ja tuoreet. Oma häränseläkkeeni oli oikein hyvä ja myös seuralaisen lehtipihvi maistui. Syödessä kuuntelimme, kun kokki tiuski tarjoilijalle.

Ruoka oli hyvää, palvelu ei. Ravintolan sisustuksen ja astiaston vaihtaminen olisi ajankohtaista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.06.2018
Rating: 0