Latest reviews: Espoo

1 review

Kaksi kokemusta tästä kyseisestä paikasta. . Viime viikolla tilasimme ruokaa kotiin ja kun tulivat ruokien kanssa niin maksaessani käteisellä ilmoitti että ei vaihtorahaa että ens tilauksesta hän hyvittää tämän summan. Kyse ei ollut kun parista eurosta.

Tänään päätimme tilaa ruokaa kyseisestä paikasta koska viime kerralla ruuat olivat hyvät.

Tilasimme ruuat joita sitten odottelimmekin semmoiset 2,5 tuntia. 2 tunnin kohdalla soitimme ja sanottiin että toinen autoista oli ollut kolarissa että siksi kestänyt. Sanoi menevän 15min vielä.

Vihdoin puhelin soi ja ruuat tuotiin vihdoin.

No mutta sitten olikin maksamisen vuoro.. Kaks lounassetelii ja niiden jälkeen jäi maksettavaa 5e.

Sanoin että tämän 2.5h odotuksen ja se hyvitys viime tilauksesta joista en saanut loppu rahaa ni korvaa sen että maksa kun lounareilla 21e. Tämähän ei kuskille käynyt vaan Alko repiä Juomia takas että ei tarvitse ostaa yms. Yritin selittää että te olette velkaa meille edellis kerrasta ja tästä odotuksen kestosta sais luvan hyvittää jotain.

No ei suostunut tähän vaan repi ruuay väkisin kädestämme mutts yhden ruuan sain pidettyä ja nappasin lounarit kädestä ja kävelin kotiin. Hetken päästä kuski käveli ovelle perässä ja Alko sopia asiaa. No asia hoidettiin ja maksoin vain lounareilla. Kuski poistui paikalta niin heti puhelin soi ja paikan omistaja soitti ja suunnilleen haukkui ja uhkasi tulla ovelle huomenna. No selitin miten asia meni edellis kerralla ja tällä kerralla niin johan ääni muuttui ja jälleen luvattiin alennusta ensi kerralla.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 30.11.2019
Rating: 0
1 review

Tilasin 2 pizzaa ja kebabpastan. Toiseen pizzaan pyysin tomaatin tilalle aurajuuston. Sain pizzat ja kyseisessä pizzassa oli tuoretta tomaattia. Soitin ja kerroin olevani allerginen tuoreelle tomaatille, että tarvitsee saada pizza ilman tomaattia, kuten olin sen tilannut. Puheluun vastannut henkilö väitti, ettei ole tomaattia, mutta lupasi lähettää uuden pizzan. Sain pizzan, jossa ei ollut tomaattia, eikä melkein muitakaan täytteitä. Eikä varsinkaan aurajuustoa, mikä piti olla tomaatin tilalla. Käskivät myös palauttamaan väärän pizzan, jonka kyllä mielelläni palautin. Tilatessani mainitsin vielä edellisen kerran heikosta laadusta asiallisesti. Kerroin tämän episodin jälkeen, etten käytä enään heidän palveluitaan ja vastaus oli, että "Hyvä! Ihan sama!" Toinen pizza olisi ollut hyvä, jos olisi ollut täytteitä. Pasta oli syömäkelvotonta ja hirveä juustokuori päällä, joka vaan venyi. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 29.11.2019
Rating: 0
2 reviews

Kyllä on paras lounaspaikka Espoossa jos arvostat makuja, ravintoa, värikkyyttä silmänruokaa. Ruoka on heti saatavilla, maksat siitä mitä otat. Maut, raaka-aineet ja valikoima on huippua. Vahva suositus!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 05.11.2019
Rating: 0
2 reviews

Olemme käyneet lasten kanssa useasti syömässä lähinnä nopeuden ja leikkipaikan läheisyyden takia. Paikka on aina mielestäni ollut ylihinnoiteltu mutta nyt annosten laatu oli heikentynyt entisestään, joten hinnoittelu siihen nähden oli kyllä reilusti yli. Listalta oli poistunut annoksia, ja ainoa kanahamppari oli enää eineksellä täytetty. Lasten kanakorista oli myös kanaa vähennetty. Kiva että Tapiolaan tuli nyt reilusti kilpailua, toivottavasti pysytte kisassa mukana.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.11.2019
Rating: 0
1 review

Minä ja vaimoni tilaisimme 19. 10.2019 Entrecotet ranskalaisilla. Pihvi oli täysin mauton, lisäsin suolaa, ettei olisi niin etova. Bernaiskastike myös aivan mautonta ja ällön limamaista. Vaimo työnsi pihvin syrjään ja sanoi syövänsä vain valkeiksi ruskistetut ranskalaiset. Itse yritin pihviä aikani urhoollisesti syodä mutta kun vedin pihvistä palaa irti se oli kiinni paksulla purukumimaisella säikeellä. Kävin kutsumassa tarjoilijan katsoman annostani. Hän otti lautaset käteensä ja sanoi, että olisi broileri annoksia. Sanoin, ettemme ota täältä mitään. Kysyin, että olemmeko mitä velkaa. Tarjoilija tyttö, muuten ihan ystävällisen oloinen, mutisi haihtuessaan keittiölle, että lihan toimittaja ei ole se josta he normaalisti lihan ottavat. Annos ovh 19,90 eur ei kyllä meille mitään maksanut, mutta ruokahalut se kyllä vei. Sanalla sanoen annos oli syömäkelvoton. Kahdesti olen 68-vuotisen elämäni aikana ruoan palauttanut, Ruotsissa 70-luvulla kun salaatissa oli mato, ja kerran tienvarsi ravintolassa kun palapaisti oli kuin kumipalloja, jonka myyjäkin myönsi, koska muutkin olivat valittaneet. Valitettavasti en voi suositella

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.10.2019
Rating: 0
1 review

Runsaasti raikkaita vihanneksia sekä kasviksia, monta vaihtoehtoa lämmintä ruokaa. Kaalilaatikko puolukkahillolla oli tämän päivän ehdoton huippu. Palvelu ystävällistä ja iloista. Tuli oikein kodikas tunnelma. Tämä oli ehkä kymmenes käynti parin vuoden sisällä, ja aina olemme olleet tyytyväisiä. Kiitos ja hyvää jatkoa!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 18.10.2019
Rating: 0
1 review

ruoka oli todella hyvää ja kevätkääryleet olivat aivan taivaallisia. iso suositus!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.10.2019
Rating: 0
2 reviews

Yllätyin erittäin positiivisesti! Kohtelias ja asiantunteva asiakaspalvelu. Molemmat tilaamamme annokset erittäin maukkauita ja sopivan kokoisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.10.2019
Rating: 0
2 reviews

Oli pettymys ettei lounas ollut ravintolan teeman mukaan välimerellinen. Samat pakaste aaltoporkkanat olisi saanut vaikka mistä muualta. Keittiöön olemme perheenä olleet parin vuoden ajan noin matalan kynnyksen ravintolana tyytyväinen mutta lounastaminen Marinessa taisi jäädä tähän. Seurueessamme moni kommentoi asiakaspalvelun jättäneen kurjan fiiliksen. Emme myöskään huomanneet että lounaaseen olisi kuulunut kahvia/teetä tai mitään makeaa? Ei myöskään kasvisvaihtoehtoa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 01.10.2019
Rating: 0
1 review

Etsittiin netistä espoon parasta hampurilaispaikkaa (jossa sisätilat sateen takia)

Odotukset olivat suuret, mutta pääsemme pettymään täysin kun 16.5€ maksava pieni hampurilainen oli mauton ja kuiva, pihvissä ei mitään mausteita.

Maistaessamme tilaamiamme 9€ lastenhampurilaista ja aikusiten kanahampurilaista pääsivät pahoin pelätyt eineksetkin virtaamaan elimistöömme, kun lastenhampurilainen oli syömäkelvoton, maistuessaan oudolta (sisälsi valmispihvin) ja kun ”friteerattu kananrinta” oli paneroitu valmis mössö kanapihvi (ei siis lihaa itsessän vaan muussattua ”nugettia”

Lisäksi annokset piti tilata kassalta mikä on erikoista tämänhintaisissa ravintoloissa

Ainut piristävätekijö ravintolassa oli ravintolan lemmikkikoira, joka lisäsi ravintolaan tunnelmaa

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 16.09.2019
Rating: 0