Latest reviews: Espoo

JIP
29 reviews

Yksi Tapiolan parhaista ravintoloista, mikä näkyy myös hinnassa.

Loistava sijainti, viihtyisä miljöö, asiantunteva ja avulias henkilökunta. Silloin vielä kun olin Keilaniemessä töissä täällä tuli monesti käytyä lounaalla, yleensä söin päivän kalan, joka oli todella hyvä lounaskokemus mutta ei mitenkään erityisen gourmet-tasoa.

Tämä arvostelu kuitenkin koskee ensimmäistä kertaa kun kävin täällä syömässä à la carte -listalta. Ravintola oli juuri avannut parsamenunsa. Seuralaiseni otti lohta, risottoa ja parsaa, minä taas otin härän marmorifilettä, kasviksia ja parsaa.

Molemmat annokset olivat hyviä. Seuralaiseni kehui laadukasta risottoa, minä taas pidin mausteisesta marmorifileestä, johon kuului myös ripaus chilipippuria.

Jälkiruoaksi otimme valkosuklaajäädykettä ja raparperi-juustokakkua. Molemmat jälkiruoat olivat todella hyviä.

Ainoa negatiivinen asia koko kokemuksessa on hinta-laatusuhde. Koko ateria maksoi yhteensä 71 €. Siihen hintaan nähden olisimme odottaneet saavamme vähän isommat annokset. Onneksi olimme jo ehtineet syödä lounaan samana päivänä.

Salaattipöytä olisi auttanut, mutta sitä ei ravintola Kylässä näytä olevan. Onneksi sentään saimme leipäkorin.

Muuten kyllä kokonaisuudessaan todella hyvä ravintolakokemus Tapiolassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 20.05.2018
Rating: 0

Hyvä palvelu, siisti ympäristö, ruoka erittäin hyvä! Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 10.05.2018
Rating: 0
nioman
1 review

Tämä paikka yllätti totaalisesti. Kävimme hakemassa täältä yhteensä 80 palaa sisältävän numero 19 kokonaisuuden. Ruuan valmistaminen kesti hyvän aikaa, sillä kaikki tehtiin tuoreista raaka-aineista. Hintaa 80 sushia sisältävällä kokonaisuudella oli vaivaiset 59€, joka Helsingin hintoihin nähden on erittäin edullinen.
Annos oli todella hyvin koottu ja kaikinpuolin laadukas. Lohi oli tuoretta ja sitä ei oltu säästelty. Wasabia ja soija kastiketta oli riittävästi mukana. Sushit itsessään olivat hyvin maustettuja ja koottuja.

Ei voi kuin suositella paikkaa lämpimästi. Joko kannattaa käydä paikanpäällä istumassa ja nauttimassa tai vaihtoehtoisesti hakea sushia kotiin vaikka isommallekin porukalle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.04.2018
Rating: 0
Juhanikk
1 review

Mukavaa vaihtelua perinteiseen sushiin sekä mukava henkilökunta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 28.04.2018
Rating: 0
Jaappa
2 reviews

Lähialueen paras ravintola, varsinkin kesäisellä terassisäällä. Ruoka on poikkeuksetta hyvää ja annoskoot asianmukaisia. Hinta pikkaisen keskivertoa enemmän, mutta ansaittu. Tykkään jotenkin paikan kotoisesta tunnelmasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.04.2018
Rating: 0
Morphling
18 reviews

Rioni on ruokansa puolesta autenttinen Georgialainen, 5/5 lounas! Niittykummun länsimetropysäkiltä on lyhyt mutta palkitseva kävelymatka. Illallistestausta odotellessa!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.04.2018
Rating: 0
Jabinho
20 reviews

Todella hienoa, että saimme näin hyvän Thai ravintolan tähän naapuriin. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan ravintolaa. Asiointikieli on englanti. Annokset ovat kivasti aseteltuja ja ruoka maukasta. Hinta/laatusuhde on todella hyvä. Palvelu on iloista ja asiallista.
Kannattaa käydä rohkeasti kokeilemassa ja tutustumassa paikkaan itse. Hyvää ravintolaa kannattaa tukea, jotta tilalle ei tule huonoa.
Aiempaa ravintolan tummaa sisustusta on hieman vaalennettu ja valoa onkin saatu selvästi lisää.
Nautimme kahden ruokalajin ateriat eli valitsimme mieleiset alkupalat ja pääruuan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 02.04.2018
Rating: 1
Paprik4
2 reviews

Hyvänmakuinen ja -koostumuksinsn riisi, satunnaisesti tosin hieman jäähtynyttä. Annokset hyvän kokoisia, ja ainesten poistaminen sekä lisääminen onnistuu vaivattomasti, samoin kuin listan ulkopuolelta sushi bowlin tekeminen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 24.03.2018
Rating: 0
__Jarno__
15 reviews

Lounasbuffet jossa söin vain sushia. Taisi maksaa 13,80. Mustekala oli sitkeää, lohi osin kuivunutta ja nigirien riisi oli paakkuuntunut ikäviksi palleroiksi. Osa oli kyllä aivan ok mutta osa luokattoman huonoja. Tuohon hintaan voisi olettaa saavansa laatua vaan ei. Palvelu oli ystävällistä. En palaa tänne aivan pian.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 21.03.2018
Rating: 0
MacIsodor
16 reviews

Ok mutta saisi olla hieman edullisempi lounas tarjous.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 20.03.2018
Rating: 0