Latest reviews: Espoo

Roba3000
1 review

Ravintola on pienehkö ja sitäkin lämminhenkisempi. Omistajat tuntuvat välittävän aidosti sekä asiakkaistaan, että ruoasta luoden erinomaisen kokemuksen. Ruoka oli erittäin hyvää, kokeilin useampaa lajia. Aion käydä perheen kanssa useamminkin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.02.2018
Rating: 0

Todella viihtyisä georgialainen ravintola jossa erittäin maukasta ruokaa moneen makuun, kasvis annoksista plussaa. Olen ollut kaksi kertaa nyt lounaalla enkä malta odottaa että pääsen tutustumaan hyvältä näyttävään ala carte listaan. Suosittelen kovasti :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 21.02.2018
Rating: 0
Oiva18
1 review

Miellyttävä tunnelma ja herkullisen yrttinen ruoka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.02.2018
Rating: 1
TasteQuest
1 review

Truly authentic, delicious Georgian food. Very cozy, with friendly and attentive service.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.02.2018
Rating: 1
Dirr
11 reviews

Ravintolassa leppoisa kiireetön tunnelma ja ystävällinen palvelu. Lammaspadassa ei ollut mitään erityistä moittimista. Leppävaaran keskustan ravintoloista vähintäänkin parempaa keskitasoa. Hintatasokin sopivan edullinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 18.02.2018
Rating: 0
tsirp
1 review

Kaisan kahvila oli entisaikaan koko perheen suosikki. Pakko todeta, että ei ole enää. Uusi tila on kolkko ja sieluton viritys keskellä kauppakeskuksen läpikulkukäytävää maanalaisessa kerroksessa. Tila ei mahdollista rauhoittumista asioinnin lomassa, vaan on levoton ja meluisa. Kuuluisat korvapuustit ovat menneet pienempään, kalliimpaan ja kuivempaan suuntaan viime aikoina poiketessa. Entinen tuoreus puuttuu. Tänään perjantaina menimme hakemaan lomalaisille pullaa varta vasten, samoin kuin lukuisat muut jonossa klo 17 aikaan. Sanottiin kaikille, että korvapuustit ovat tältä päivältä loppu. Pistää ihmettelemään, mitä esipaistettuja raakapakasteita siellä nykyään lämmitellään x määrä, kun ennen oli pitkin päivää tuoretta ja mehevää pullaa saatavilla. Aukioloa oli tänään 4 tuntia vielä jäljellä ja kaikille jonossa myytiin eioota paikan klassikkotuotteen ja maineen perustan suhteen. Selvästi ei ymmärretä asiakastarpeita tai välitetä reagoida niihin heti. Älkää siis vaivautuko etenkään iltapäivisin enää paikalle, jos pullaa haluatte. Todella surullista, että hieno ja perinteinen kahvila on kärsinyt tällaisen inflaation niin palvelussa kuin tuotteissa.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 16.02.2018
Rating: 0
meteora
3 reviews

Pariin kertaan on tullut käytyä täällä lounaalla ja ihan hyvät vaihtoehdot ovat olleet tarjolla. Jonkin verran on tullut käytyä myös ilta-aikaan. Koskaan ei ole tarvinnut ruokia odotella pidempään ja annokset ovat olleet hyvän kokoisia ja juuri sitä mitä toivoikin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 12.02.2018
Rating: 0
meteora
3 reviews

Olen käynyt täällä useampaan kertaan lounaalla ja harvemmin on saanut pettyä. Hyvä salaattipöytä, maittavat lounasvaihtoehdot sekä jälkiruoka. Paikoitellen olen kokeillut myös keittovaihtoehtoa, mutta se on normaalin lounashinnan päälle lisämaksusta. Henkilökunta on ollut aina ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 12.02.2018
Rating: 0
Elenaa
1 review

Sain kylmät pizzat.
Ja mulle sanottiin, etteivät palauta rahoja eivätkä väliyä siitä, etten tilaa sieltä enää.
Surkea!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 06.02.2018
Rating: 0
DeeDee
12 reviews

Ihan hyvää nepalilaista.

Ravintola on täynnä mutta vapaa pöytä löytyy. Tilaan kanaa mausteisessa kermakastikkeessa (Karahi Kukhuro) ja oluen. Olut saapuu nopeasti mutta on huoneenlämpöistä. Lasikin on lämmin, suoraan pesukoneesta?

Ruokaa joudun odottelemaan pitempään. Kun puolituntia on kulunut huomaan kun tarjoilija säpsähtää huomatessaan minut. Viiden minuutin päästä saan annokseni. Jää epäselväksi kestikö valmistus todella näin kauan vai oliko keittiössä joku sekaannus.

Ruoka on ihan hyvää vaikka salaatti on vaatimaton esitys. Naanleipä on erinomaista. Vihreä kastike ei ole makuuni mutta raita on hyvää. Annos on iso ja siitä yrittävät päästä osallisiksi kaksi banaanikärpäsen näköistä veijaria, jotka pitävät minulle seuraa loppuun asti.

Ravintola on ihan kivan näköinen mutta tunnelmasta puuttuu jotain. Paikka on liian pikaruokamainen. Kaipaan rauhallista nepalilaista taustamusiikkia. Myös muutama iso viherkasvi toisi tunnelmaa. Tarjoilijat ovat kohteliaita mutta sellainen välitön ystävällisyys jää puuttuumaan. Jossain vaiheessa tarjoilija käy kysymässä onko kaikki hyvin. Jatkokysymys on oliko olut lämmintä? Nähtävästi joku muukin on saanut oluensa lämpimänä. Syy ei selviä mutta nyt olut olisi kuulema kylmää. Passaan tarjouksen ja tilaan laskun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 03.02.2018
Rating: 0