Latest reviews: Espoo

1 review

Älkää helvada tilatko mitään täältä. Tilaus toimitettiin väärin, soitin valituksen, toivat uudestaan väärin. Pyysin rahat takaisin, eivät suostuneet maksamaan, vaikka tulivat hakemaan ruoat pois. Että näin! Lopputulema: Rahat meni ja nälkä jäi! :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.06.2019
Rating: 0
1 review

Mahtava hinta-laatusuhde, todellinen hidden gem. Lounasta viikolla, lauantaisin brunssi, joka viimeksi maksoi vain 10 euroa! Olemme myös tilanneet kotiin juhlia varten, ja vieraat tykkäsivät todella paljon.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 06.06.2019
Rating: 0
3 reviews

The best place for an authentic American thick ice cream milkshake.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 04.06.2019
Rating: 0
61 reviews

Country style burgeri oli sporttibaaritasoa eli ei gourmeta mutta OK. Ranskikset oli hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 30.05.2019
Rating: 0
3 reviews

Erittäin maukasta ruokaa. Avulias henkilökunta. Voit tilata erillisen valikon. Valikossa on 87 erilaista ruokaa. Have TAKE AWAY.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.05.2019
Rating: 0
1 review

Ympäristö rikkaruohoinen, kaupungin jätelaatikko maiseman edessä, kalusteet ulkona kamalat ja epämukavat. Näin hienolla paikalla soisi olevan edes hoidettu terassialue ja istutukset edes joskus laitettu, eikä muovisäilytyslaatikoita joissa viimevuotista heinää ja rikkaruohoja. Rakennus siisti, mutta ympäristö ihan hoitamaton ja rikkinäisiä laattoja ym ei korjattu. Lounaaseen kuului vain lämminruoka ilman salaattia tai leipää. Vähän ankea kokemus. Harmittaa, kun paikka olisi hieno vähän laittamalla kukkaruukkuja edes.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 22.05.2019
Rating: 0
38 reviews

Äärimmäisen asiantunteva palvelu! Ruoka oli todella hyvää ja seurueestamme pidettiin hyvä huoli.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 19.05.2019
Rating: 0
1 review

Tilasin lehtipihvin. Pöytään kuitenkin tuli wiener-leike. Yritin vaihtaa annosta, mutta tämä ei tullut kuuloonkaan. Söin sitten harmissani saamani viileähkön annoksen ja löysin leikkeen alta hiuksen. Maku meni. Ruoka oli mautonta.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 12.05.2019
Rating: 0
5 reviews

Söin "Maiale Al Pepe" porsaan sisäfilettä pippurikastikkeella ja ranskalaisilla perunoilla lauantaina 4. 5.19. Porsaan filee oli liian kuivaa, melkein puumaista ja osittain reunoiltaan musta. Pippurikastike ja lisukkeet pannulta olivat ok. Kokonaisuus oli välttävä makuelämys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 04.05.2019
Rating: 0
61 reviews

Sävellys on lähiökapakka mutta yllättävän kotoisan oloinen ja hyvä tunnelma, johon musiikilla on osuutensa.

Herkullinen Chicken Tikka Masala jätti kaikesta huolimatta varsin kaksijakoiset fiilikset. Kastikkeessa oli puolet kanaa ja puolet paistettuja vihannneksia, lähinnä paprikaa. Tykkäsin kovasti tästä kombosta mutta annoksen jälkeen jäi kuitenkin nälkä koska kanaa oli odotettua vähemmän. Menun mukaan annos olisi pitänyt olla erittäin tulinen - kolme chiliä - mutta tulisuudesta ei ollut tietoakaan. Ei ollut edes yhden chilin verran. Herkullinen mutta jotain jäi puuttumaan.

Lisukkeena oli mangocutney ja raitakastiketta. Mangocutney on omaan makuuni selvästi parempi vaihtoehto kuin monissa Intialaisissa tarjottava Dal kastike. Naanleipä oli vain OK-tasoa ja alkusalaatti vaatimaton.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 03.05.2019
Rating: 0