Kitchen is open

Sandro Kallio

Rating 4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (226)

Sandro on aina hyvä valinta.
Vaikka yleensä olen suuri lihan ystävä Sandrossa maistuu myös kasvisannokset. Palvelukin on niin parasta!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.04.2018
Rating: 0

Lounasruoka ok lukuunottamatta raakoja perunoita ja bataatteja. Keittoa sai odotella vartin eikä se ollut mitä listassa luvattiin. Falafeleja sai odotella yhtä pitkään. Asiakaspalvelu ei kovin hyvää, katsekontaktia ei saanut. Ravintolan tilat viihtyisät ja musiikista kiitosta. En menisi kuitenkaan uudestaan.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 01.02.2018
Rating: 0

Lounas on ihan kelpo setti, kyllä täältä aina vatsa täynnä lähtee. Falafelit, hummus, tsatsiki ym. soosit toimii aika kivasti, mutta jättää jälkeensä aikamoisen valkosipulin tuoksun ;).

     
     
     
Experience: Lunch Added: 14.12.2017
Rating: 0

29. 90 euro for a Sunday brunch is just crazy and arrogant.

Food is okeyish but not as good as it used to be. The promise of a glass of mimosa/sparkling wine won't help to make eating here a great experience, rather a good excuse for overcharging.

Left the place disappointed and ripped off.

It just so happens that I ate at Sandro´s for dinner a few weeks ago. The food was much better and all of use (4 adults) enjoyed our dishes. Pity there is no decent wine to go with the food. We tried a couple, were even offered "something special" by the waiter... but, nah, did not work for us.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 30€ Added: 20.08.2017
Rating: 0

Meidät ohjattiin ikkunapöytään, jossa aurinko paahtoi sietämättömästi. Muutenkin oli kuuma, kun ei ollut ilmastointia. Taustamusiikki rumaa ja kovaa. Ruoka saapui noin 20 minuutin päästä. Falafel-annos oli nätti, maistuva ja runsas. Simpukka-annoksessa kolmannes simpukoista ei avautunut, eli ne olivat syömäkelvottomia. Kastike kuitenkin herkullinen. Nälkä silti lähti, kun söin osan partnerin annoksesta. Erikoinen paikka, kun ruokalista vain englanniksi. Pohjoisafrikkalaisen oloinen tarjolija ei osannut suomea. Jotain yritti selittää englanniksi (?), mutta selvää ei puheesta juuri saanut..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 11.08.2017
Rating: 2

Brunssi lauantaina 25. 3. Oli hyvää, mutta jotkut ruoat liian suolaisia, varsinkin munakas oli ylisuolainen. Falafelit olivat kovia ja kuivia, johtuen ehkä siitä että menimme syömään 1. kattauksen loppupuolella. Mitään liharuokaa ei annoksiin kuulunut.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 25€ Added: 25.03.2017
Rating: 4
     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.02.2017
Rating: 0

Tunnelma oli lämmin ja ruoka ei jättänyt kylmäksi.
Elokuussa tuli käytyä ihan hetken mielijohteesta pöytä saatiin vaikka täyttä oli. Tilattiin marakesh feast jossa oli muutamanlaisia makuja.
Kirjoitin kokemuksestani myös blogiini:
http://aitoaarkiruokaa.fi/sandron-syomingit/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 44€ Added: 26.12.2016 View previous reviews (3)
Rating: -6

Vihdoin pitkästäaikaa pääsin taas käymään KALLION sandrossa. Ennen kesää 2015 (jolloin muutin helsingistä pois) vierailin suosikki LOUNAS-ravintolassani viikoittain. Hyvän ruoan perässä tuli kuljettua ihan varta vasten klo 10-13 välisen aikataulun salliessa. Vaikka en silloinkaan ihan likellä kalliota muutoin liikuskellut.

Ikäväkseni täytyy todeta ruoan tason laskeneen. Enää ei saanut valita pöytiin tarjoiltavaa pääruokaa maukkaista ja ennen kaikkea esteettisesti tarjoilluista liha, kala, ja kasvisannoksista (kts. yllä aiemmin lataamani valokuva simpukka annoksesta, joka siis sekin tarjoiltu nenän eteen ihan lounasaikaan). Aikanaan toki kokeilin pari kertaa perjantaipäivän marrakesh madness buffettia, mutta sain aina pettyä MA-TO päiviin verrattuna. Valitettavasti myös salaattipöytä tuotti pettymyksen. Erityisesti MAUSTAMINEN oli unohdettu. Valitettava askel yliterveellisen suolatonta laitosruokaa kohden. Kuminakin taisi olla lopussa tai kokki ei vain noudattanut reseptejä.

Henkilökunta näytti vaihtuneen lähes täysin. Ensimmäisenä huomasin hymyilevän "pöytiin heittäjän" poissaolon. Istumapaikka oli kuitenkin helppo löytää omatoimisestikin. Ravintola ei nimittäin ollut enää täpösen täynnä kuten reilu vuosi takaperin. Kuulin myöhemmin ravintolan muuttuneen "usean toimipisteen ketjuksi". Ehkä tason lasku johtuu vain osaavan henkilökunnan siirtymisestä toiseen toimipisteeseen. Liekö siis käynyt kuten leijonan luola tv-ohjelmassa sijoittajien suusta usein kuulee: että yritys ei ole sklaattavissa isommaksi, koska sen suolana ovat innostuneet ja osaavat perustajat, jotka eivät kuitenkaan valitettavasti ole monistettavissa.

Ei suosittele tänne KALLION sandroon tuloa enää kauempaa, ihan vain ruoan vuoksi. Kelvannee kuitenkin silloin tällöin lähialueella työskentelevien satunnaiseksi lounaspaikaksi. Olisikohan kampin sandrossa vielä kenties edes ripaus vanhaa hyvää sandroa?

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 13.12.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Kerran brunssilla ja toisen alacartella käyneenä pitää vain hehkuttaa paikkaa. Hyvä ja ystävällinen palvelu, monipuolinen ruoka ja juomalista. Mukavan välitön miljöö, eikä paikka ole hälyisä. Ruoka on ollut molemmilla kerroilla (joitten välissä 5v) aivan tajuttoman hyvää, niin liha, kuin kasvisosastollakin. Myös seurani on ollut samaa mieltä hyvinkin vahvasti, joista toinen oli sievä ja toinen raavas.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 25.10.2016
Rating: 0


Location

Kolmas linja 17, 00530 Helsinki - Route
09-428 92317
http://www.sandro.fi/

Options