Opens at 11:00

Soi Soi

vegetarian restaurant
Rating 2.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (74)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ystäväni suostumuksesta menimme Soi Soi ravintolaan syömään. Vastaanotto tylyä. Meitä ei tervehditty, todettiin vain että "kortti ei sitten käy". Onneksi oli käteistä ja tehtiin tilaus. Olin maksamassa 50e setelillä. jolloin sanottiin että niin iso seteli ei käy. Vaihdettiin ravintolaa. Ymmärrän että aina kortit ei toimi. Eikä aina kassassa ole vaihtorahaa. Mutta myyjien asenne tuntui olevan välipitämätön ja tyly. Ruuat ovat kuulema kuitenkin hyviä. Asiakaspalvelusta olen kuullut paljon huonoa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 20.01.2018
Rating: 0

Näin liikalihansyöjänä ei uskoisi syövänsä kasvisruokaa. Makumaailma erittäin kohdallaan. Kannattaa kokeilla paikan hampurilaiset ja bataattiranskalaiset - todella bueno.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.04.2017
Rating: 1

Söin soipparin savujuustolla, oli maukas ja hyvä kauraleipä. Tykkäsin kovasti hampurilaisen mausta. Siitä lähti nälkä. Hyvää kasvisruokaa. Ystävällinen ja mukava henkilökunta, tosin ravintola on pieni ja ahdas. Tilasin myös bataattiranskalaiset, jotka oli ihan taivaalliset. Iso annos koko mahtui 5 euroon, maku oli aito ja dippikastike kevyehkö. Olisin kaivannut majoneesia kyytipojaksi. Menisin uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 22.01.2017
Rating: 0

Kasvis kokeilu lasten kanssa. Seitan ja bataattiranskalaiset (muovipussista rasvakeittimeen), hamppuburgeri ja soyaburgeri. Rasvaa oli joka safkassa aika paljon, kastikkeet keskitasoa ja tomaattiviipaleissa jo hieman ryppyjä. Seitan oli epämääräinen uusi tuttavuus, mutta maultaan ihan okei. Vähän nuhjuinen sali, ystävällinen ja nopea palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.01.2017
Rating: 0

Vähän kaksijakoinen fiilis jäi tästä kesäpäivän lounaasta. Poikkesimme jokin aika sitten tänne syömään kaverin kanssa, itse en ollut paikassa koskaan ennen käynyt. Ensivaikutelma oli jotenkin kaoottinen, sisällä oli todella paljon väkeä ja tila oli ankea. Tilasimme molemmat seitan-salaatin ja siirryimme ulkopöytiin odottamaan. Pienen odottelun jälkeen annokset saapuivat ja tarjoilija ilmoitti muina naisina, että avokado oli päässyt loppumaan, joten se oli korvattu ananasrenkaalla. Ei mielestäni aivan aja samaa asiaa! Annos oli kaikenlisäksi melko hintava ja avokado varmasti sen kalleimpia ja olennaisimpia ainesosia, joten tölkistä lätkäisty vetinen rinkula oli suuri pettymys. Salaatti muutenkin oli tylsää ja keskinkertaista, mutta seitan oli todella hyvää! Koostumus ja maku olivat juuri niinkuin pitääkin ja sitä oli onneksi riittävästi. En kuitenkaan ole aivan vakuuttunut paikan tasosta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.09.2016
Rating: 0

Snagari. Aiemmin olen kokeillut kebabia josta tuumin seuraavaa: Seitan kebab tuntuu mukaan otettuna mukavan painavalta ja onkin runsas. Nämä aina vähän möhjööntyvät matkassa ja luultavasti parasta kun syö paikan päällä. Seitan on vähän sitkeätä, mutta mukavan savuisen makuista. Ketsupin makeus hiukan häiritsee, mutta muuten aika hyvä ja kasviskebabiksi ja muistuttaa hämmästyttävän paljon perinteistä krapulakebabia. Minua ei haittaisi jos jopa vähän keventää salaattia ja muita tuoreita kasviksia lisäämällä.

Kokeilin uudelleen Sataman seitanilla. Yllätys oli suuri kun sain jälleen eteeni snagariruokaa, jossa kaikki maistui tasan samalta. Kasviruoka, tai mikä hyvänsä ruoka, tulisi maistua tuoreelta ja siinä pitäisi maistua raaka-aineet. Tässä ei maistu muu kuin kärähtänyt rasva eikä edes salaatti maistu tuoreelta, raikkaudesta nyt puhumattakaan. Puolet annoksesta vaikuttaa olevan tölkkikamaa, varsinkin paahdettu sipulirouhe, joka saa kulmat nousemaan ihmetyksestä. Annos on aivan liian iso jopa liikuntaa harrastavalle isolle miehelle. Toinen asiakas pyytää juuri saman annoksen loppua mukaansa. Kasvissyöntiin on monta motiivia, mutta ruokahävikki kannattaa huomioida jos asiakkailta jatkuvasti jää osa syömättä. Annoksen pakkaaminen alumiinivuokaan ei siinä mielessä auta, että alumiinin tuotanto yksi eniten energiaa käyttävästä teollisuudesta. Alumiinin voi toki kierrättää, mutta silti.

Tällä kertaa kun istun sisällä edellistä käyntiä kirkkaammassa valossa paikan nuhruisuus alkaa häiritä ja katse kiertää pinttyneessä liassa, jota on vähän joka puolella. En ole hygieniafriikki tai bakteerikammoinen, kaukana siitä, mutta alkaa epäilyttää. Muovimukit lasien sijasta vaikuttaa sekä päiväkotimaiselta että epähygieniseltä. Pienellä tuunaamisella ja siivouksella tuosta voisi saada kelvollisen. Tiedän että kasvisruokaa voi tehdä paljon paremmin ja sen voi asetella tarjolle niin että se houkuttaa syömään. Keskittykää hyvät soisoilaiset raaka-aineisiin ja niiden makujen esiin tuomiseen. Unohtakaa tölkkikama ja erityisesti se sipulirouhe. Tehkää itse.

Menu puuttuu edelleen ulkoa. Se on palvelua ja sillä houkutellaan asiakkaita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 20.06.2016
Rating: 1

Ruoka on hyvää ja olenkin vienyt muutamia ystäviäni syömään ensimmäistä kertaa tähän paikkaan. Palvelun laatu kuitenkin on niin surkeaa että tästä edespäin menemme ystävieni kanssa toisaalle syömään. Viimeiset kerrat mitä olen käynyt soi soissa syömässä, on saanut aina jollekkin pahan mielen asiakaspalvelijan käytöksen johdosta. Kerran on myös unohdettu tehdä minun annokseni. Kerran on ystävälleni tuotu jonkun toisen annos... Tuntuu että jokaisella kerralla siellä mokaillaan ja säädetään jollain tapaa. Palautteen olisin käynyt antamassa sähköpostitse kyseiselle lafkalle, mutta sähköpostiosoitetta en harmikseni löytänyt. Löysin kuitenkin heidän Facebook sivuiltaan muita arvosteluita, joissa soi soin vastauksen on hyökkääviä ja asiakasta alentavia. Ravintola ei taida muistaa mistä rahat heidän palkkaansa tulevat. Vai onko vegaanipaikalla oikeus olla ylimielinen asiakasta kohtaan? Ei tosin voi yleistää että ihan jokainen työntekijä siellä käyttäytyisi huonosti, mutta valitettavasti ravintolapäällikön/omistajan suhtautuminen asiaan vie kaikelta pohjan. Myöskin paikan hygienia hieman mietityttää. Suosittelisin terveysviranomaiselle käyntiä paikalla. Itse lähden tästä eteenpäin testailemaan muita kasvispaikkoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 05.06.2016
Rating: 0

11/2015 Hyviä Kasvisburgereita, kiva palvelu, hieman kolkko sisustus.

Lounastimme täällä viiden hengen porukalla ja otimme useita eri annoksia. Asiakaspalvelu oli oikein iloista ja huomioivaa.

Kaikkien annokset olivat riittävän kookkaita ja maukkaita. Erikseen burgeriin pyytämäni "mausteisuus" ei ollut mainittavaa. Ehkä olisin kaivannut vielä jotain "koukkua" burgeriini. Hyvää se oli, muttei mitään erityistä kotikokille. Kasvisburgereiden parhaimmistoa silti Helsingissä.

Kasvisruuan ekologisuus ja terveellisyys on monelle tärkeää, samalla logiikalla voisi ravintolassa muuttaa muovimukit laseiksi (BBA jne).

3/2016 Ruoan taso on edelleen samalla tasolla. Ehkä paikan nuhjuisuus vaatisi jo pientä siistimistä/kunnostusta, vaikka se olisikin jossain määrin osa paikan ideaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.03.2016
Rating: 0

Hyvää kasvisruokaa. Ainoa häiritsevä tekijä on avokeittiöstä tuleva käry jonka jälkeen haisee itsekin. Siksi ei sovellu käytäväksi esim. ennen teatteria tms... Ymmärrän että henkilökunnan hääräilyn seuraaminen on ehkä yksi osa kokemusta, mutta arvostaisin enemmän hyvää ilmanvaihtoa. Voisiko olla vaikka pleksilla rajattu?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 29.02.2016
Rating: 0

Vegeruoka on itseisarvo. Kaikki muu tuntuu tapahtuvan siinä ympärillä kuten huono asiakaspalvelu, rasvankäry ja käsien pesun väliin jättäminen. Työntekijät kaipaisivat taukoa ja hygieniapassia. Silmiin katsominen ja kommunikointi ei tule luonnostaan kokkareilta. Annokset menee automaattisesti vääriin pöytiin, olisiko jokin numerojärjestelmä toimiva? Ruoka on mitäänsanomatonta (Hamppurilainen). Sen koostumus oli mössö, kasvikset alussa ja coleslaw lopussa. Se että tekee vegeruokaa näyttää riittävän Kalliossa. Viimeinen olki oli työntekijä joka aivasteli käsiinsä ja jatkoi hommia, annos jäi tässä vaiheessa kesken. Aivastelu jatkui sen jälkeen suojaamatta. Mitä!? Huomautettuani asiasta sain vastaukseksi silmien räpyttelyä. En suosittele, kai jostain muualtakin saa vegemättöä, toivottavasti ilman basilleja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 07.02.2016
Rating: 4


Location

Vaasankatu 9, 00500 Helsinki - Route
http://www.soisoi.fi/

Options