Serving lunch

Makalu

Rating 4.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Special diets

Reviews (169)

Helsingin yksi parhaimmista lounaspaikoista. Annokset ovat isot ja ruoka on hyvänmakuisia. Hintasuhteeltaan todella edullinen!. Palvelu on tosi ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.06.2018
Rating: 0

Ruoka oli oikein hyvää, tosin lammas valitettavasti hieman sitkeää. Ravintolassa oli melko kuuma, mutta muuten ihan ok. Hinnat samaa luokkaa kuin muissa pääkaupunkiseudun nepalilaisissa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.06.2018
Rating: 0

Helsinkiin Malmin talon vieressä sijaitseva ravintola makalu on yksi parhaista Nepalilainen ravintola söimme viime perjantaina mieheni kanssa listalta( makalu mix masala ja kukhura korma) ruoka oli erittäin hyvä ja ladukasta palvelu oli taivalista.paikka on siisti ja rentouttua ja lopulta saimme nepalilaista mahtava teeta.Aivan mahtava paikka suosittelen!!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.09.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ostin take-awayn kolmelle. Kotona huomattiin, että salaatti puuttui, vaikka kuului annokseen. Pienet annokset ja ihan tavallista "intialaista" ruokaa, jota saa kaikista vastaavista paikoista. Ei mitenkään erikoinen paikka mielestäni. Rehellisiä saisivat olla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 27.08.2017
Rating: 0

Sunnuntai-iltana safkalla. Paikka oli aika täynnä, mutta silti palvelu oli sujuvaa.

Useampaa annosta tuli maistettua ja kaikki olivat maukkaita. Naan leipä oli myös sopivan kuohkeaa, eikä kuivaksi paistettua kuten jossain on.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 25.06.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Aivan mahtava paikka. Mahtava palvelu. Kaikki annokset ovat olleet erittäin maittavia sekä täyttäviä. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 04.02.2017
Rating: 0

Ei lopu ylisanat tämän kohdalla. Ruoka on taivaallista ollut aina, lounalla, tai myöhemmin listalta. <3 Joka päivän on lounaslistassa lacto-ovo vaihtoehto, mutta ei vegaanista. (varmaan lounasjana ulkopuolella ehkä tekisivät, fiksua porukkaa) .. Äärettömän mukava palvelu. Lounashi ntakin (ja varmaan muutkin) ovat pysyneet vuosia samana, ei haittaa, mutta en panisi pahakseni, vaikka tästä enemmänkin maksaisi =) -- en ole käynyt kuukauteen tätä kirjoittaesssani..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 04.01.2017
Rating: 0

Erinomainen palvelu ja kaikin puolin siisti paikka. Ruoka oli hyvää ja annokset kohtuullisen kokoiset.Hinta-laatu suhteeltaan aivan erinomainen paikka. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.01.2017
Rating: -1

Taso laskenut.

Ennen oli yksi suosikki nepalilainen lounaspaikka mutta nykyään tuntuu taso laskeneen. Kerran annoksessa oli ainoastaan yksi lammaspyörykkä...

Valikoima sama kuin muissakin Helsingin Nepalilaisissa ja toteutus keskinkertainen. Lounasaikaan paikka yleensä täynnä jolloin joutuu syömään ahtaasti. Kiireestä johtuen pöydät yms. yleensä tosi likaisia joka laskee kyllä ruokahalua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.12.2016
Rating: -1

Lounas ok. Ei kuitenkaan todellakaan paras nepalilainen Helsingissä. Anna purnassa käyneenä tämän totean....

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 23.11.2016
Rating: 0


Location

Pikkalankatu 5, 00700 Helsinki - Route
050 595 8400
http://www.ravintolamakalu.fi/

Options