Closed now

Thai Thai - Ravintola

Rating 4.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (53)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ei ehkä Helsingin paras, mutta oikein hyvää Thaimaalaista ruokaa. Palvelu ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 21.09.2017
Rating: 0

Erinomainen lounaspaikka Malmilla, kannattaa tulla vaikka hieman kauempaakin.
Kuten aiemmin kommentoitu, makumaailmaa jossain määrin modattu "suomimakuun", mutta ei kuitenkaan mitään peruskinkiä.
Erittyiskiitos salaattipöydälle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 12.09.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Osuimme sattumalta ravintolaan perheen kanssa, ja paikka osoittautui parhaaksi thairavintolaksi, jossa olen Helsingissä käynyt. Jaoimme annoksia, joista kaikki osoittautuivat erittäin maukkaiksi ja laadukkaiksi. Mukana oli pieniä lapsia, jotka pitivät lapsille tarkoitetusta nuudeliannoksesta suuresti. Tänne tulen vartavasten uudestaan, vaikka en asukaan lähistöllä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 26.08.2017
Rating: 0

Takewayta tullut haettua, palvelu on ollut erittäin sujuvaa ja sisälläkin on viihtyisän näköistä. Ruuat on olleet maukkaita, parhaimmistoa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.06.2017
Rating: 0

Hyvää thaikkulounasta Malmilla. Lounaaseen kuuluu keitto, salaattipöytä ja erikseen tilattava pääruoka. Salaattipöytä on hyvä ja monipuolinen tulisine salaatteineen ja riisipaperirullineen. Suosikkini lounasruoista on aina tarjolla oleva pad thai eli paistetut nuudelit katkaravuilla, joka on tasapainoinen ja maukas. Myös kasvissyöjille löytyy vaihtoehtoja. Henkilökunta on huomaavaista ja ystävällistä. Täällä tulee käytyä säännöllisesti!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.06.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Hyvä lounasruoka riittävällä valikoimalla.

Joskus tulee lähdettyä tänne lounaalle pelkästään salaattipöydän kääryleiden takia jotka ovat todella maittavia ja raikkaita. Lisäksi näiden dippi on myös erinomaista. Keittokin on ihan hyvää eikä aina sitä perus Tom Yamia.

Lounasruoka poikkeaa perus thaikkubuffetmätöstä edukseen huomattavasti. Joka päivällä useampi lounasvaihtoehto. Muutaman kerran "härkä" ollut erittäin sitkeää eli ehkä kannattaa pysytellä muissa vaihtoehdoissa. Tuliset ruuat ovat myös sopivan tulisia (eli tulisempia kuin yleensä Helsingin thaikkupaikoissa).

Ihan miellyttävä ruokailutila ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.12.2016
Rating: 0

Erinomainen illallinen. Papaijasalaatti ja Tom Yam -keitto olivat mukavan tulisia ja tofu-nuudelisetti myös varsin onnistunut. Vahvasti jatkoon ja kilpailee rinta rinnan Makalun kanssa Malmin parhaan etnisen tittelistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 07.11.2015
Rating: 0

Ei minusta ihan sen kaiken hehkutuksen ja yltäkylläisten kehujen vertainen. Mutta ei missään nimessä huonokaan, ja hyvästä valikoimasta vegaanisia annoksia tulee ehdottomasti plussaa. Annokset kuitenkin hieman suomalaiseen makuun säädettyjä, koska mausteita olisin odottanut käytettävän reilumminkin. Ja tuoreita kasviksia voisi käyttää monipuolisemminkin.. etenkään yltäkylläinen sipulin käyttö ei oikein iskenyt.
Palvelu oli hyvin ystävällistä, mutta aika paljon sai odotella joka välissä vaikka näytti että tarjoilija suorastaan juoksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 22.10.2015
Rating: 0

Erittäin positiivinen kokemus. Ruoka oli loistavaa! Vähintään kerran viikossa tuonne on päästävä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.06.2015
Rating: 0

Tila viihtyisämpi ja tilavampi, kuin mitä ulkoa päin voisi kuvitella. Ruoat maukkaita, hyvin maustettuja, nätti esillepano. Palvelu oli hivenen välinpitämättömän oloista, siihen pieni parannus, niin paikka olisi todella hyvä. Suosittelen silti. Menemme toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 29.05.2015
Rating: 0


Location

Vilppulantie 2, 00700 Helsinki - Route
( 09 ) 222 6787
http://www.thaithairavintola.fi

Options