JennyWoo

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Pjazza

Parhaat pizzat mitä Suomessa olen syönyt.
Tunnelma ja ruoka palautti mieleen muistot Italian matkalta. Kaiken kruunasi mahtava livejazz. Olisi kiva jos livemusiikkia olisi myös pe/la iltaisin. Tulemme ehdottomasti takaisin :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.02.2015
Rating: -1

Ihana illallinen kahdelle.
Yksi parhaimpia ravintoloita, joissa olemme käyneet. Ruoka erinomaista ja tarjoilijan suosittelema viini osui aivan nappiin. Palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, tosin ei ehkä maailman nopeinta, mutta emme me mihinkään pikaruokalaan menneetkään syömään vaan viettämään iltaa nauttien toistemme seurasta. Kiitos Stefan, tulemme ehdottomasti uudestaan! :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 69€ Added: 30.07.2014
Rating: 2

Restaurant: LN-Sushi Art

Tämä oli se täydellinen sushi-kokemus, jonka jälkeen olen ollut ihan koukussa

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.10.2012
Rating: 0

Restaurant: Itamae Sushi

AIVAN LOISTAVAA ASIAKASPALVELUA! ! Kävelin ravintolan ohi klo 21.05 kun iski aivan hillitön sushihimo. Ravintola oli mennyt jo virallisesti kiinni klo 21.00 ja paikkaa pitävä pariskunta(?) laski aulassa kuitteja. Kävin tiedustelemassa vieläkö mitenkään onnistuisi saada sushia mukaan. Ei mitään ongelmaa. Mies (kokki) meni keittiöön tekemään minulle annoksen. Siis aivan mahtavaa!! Sushi oli laadukkaasti tehtyä sekä herkullista. Kiitos paljon upeasta joustavuudesta. Uusi vakiopaikkani. Suosittelen erittäin lämpimästi!! ++++++++ :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 16.10.2013
Rating: -1

Restaurant: Hiisi finnish restaurant

Kävimme testaamassa Syö Helsinki-tarjouksen majavapadan. Palvelussa pientä parantamisen varaa. Odottelimme pöydässä n. 10min ennen kuin meiltä tultiin ottamaan tilaus. Ruoka tuli kuitenkin nopeasti ja oli herkullista. Kokonaisuudesta jäi hyvä fiilis. Tulemme uudestaan, kiitos :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.10.2013
Rating: 0

Restaurant: Don Corleone

Todella positiivinen yllätys. Kävimme perjantai-iltana ennen elokuviin menoa. Aikaa syömiseen ennen leffan alkua oli n. 45min. Ruoka tuli n. 10-15 minuutissa ja oli todella hyvää. Tilasin sienirisottoa, joka oli loistavaa. Seuralaisen kanapasta oli myös mielettömän hyvää. Molemmat annokset olivat isoja ja niistä olisi riittänyt hyvin kahdelle. Tulemme ehdottomasti uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.08.2013
Rating: -1

Restaurant: Ju Xiang Lou

Ihan hyvä kiinalainen lounas. Plussaa, että saa myös susheja noutopöydästä. Tosin tarjolla oleva soija on aivan liian voimasta sushin kanssa josta tulee kyllä miinusta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.03.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Hao Shi eurooppa,kiina,sushi,thai

Ostin diilin, joka sisälsi 2x 14-palan sushilajitelman.
Sushit olivat laadukkaita. Joku aiemmin mainitsi voimakkaasta soijasta, mutta mielestäni se pelasi kyllä kivasti yhteen sushin kanssa. (otin mukaan, joten en sitten tiedä onko ravintolassa tarjolla oleva soija samaa kuin mukaan tulevissa pusseissa)
Kaiken kaikkiaan kiva löytö ja tulen varmasti käymään uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.10.2012
Rating: 0


Images


Followers