Closed now

Don Corleone

Rating 2 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (30)

Unfriendly, uninspiring.
The antipasto was adequate, good even. The bread was served with some vinegar but almost no olive oil. The staff didn't manage one smile despite my own efforts to be perfectly amiable. I almost left without paying, because the bill didn't arrive until explicitly asked for several times. There is no interest in the customer's satisfaction here.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.12.2017
Rating: 0

Olimme seuralaisen kanssa keskellä viikkoa täällä alkuillasta. Ravintola oli noin puolillaan, muttei vaikuttanut kiireiseltä. Tarjoilija tuli nopeasti tuoden juomat ja menuut, mutta annoksia saimme odottaa kauan.

Seuralainen oli pyytänyt muutoksia annokseensa allergian vuoksi. Muutoksia ei ollut huomioitu. Molempien annokset olivat aivan liian pieniä, mutta maku oli ihan ok.
Pyysimme laskua, jota saimme odottaa kauan, ja sittenkin pyysimme vielä uudelleen ennen kuin se vasta saatiin.

Vaikka palvelu oli ystävällistä (odottelusta huolimatta), hyvä sijainti ja siisti ravintola, ruoka oli valtava pettymys. En mene enää koskaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 20.07.2017
Rating: 1

Lha kuivaa

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 09.02.2016
Rating: -4
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Sienirisotosta puuttui maku ja oikea koostumus, lautasella keko keitettyä riisiä reippaaseen ylihintaan :(

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 03.11.2015
Rating: 0

Otimme kotiinkuljetuksena kolme salaattia ja yhden pastan. Pasta oli hyvä, mutta salaatit eivät; kuivaa kanaa, huonosti paistettu vuohenjuusto, liikaa kastiketta, leivät osin palaneita. Seisoneen oloisia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 05.10.2015
Rating: 0

'Fine dining'- lounas. Lounasta ekaa kertaa Corleonessa. Listalta lohivaihtoehto. Ihan hyvää lohta, hieman kasviksia lisuikkeina, tulee mieleen hienomman puoleinen päivällisannos, jolla ei nälkä lähde, mutta silmänviihdykettä tehty annoksen asettelussa, paitsi että tässä sitä viihdykettä ei ole niin paljon.

Palvelu pikkaisen hidasta, mutta peruskohteliasta. Itse ravintola ei mitenkään viihtyisän oloinen, vaikka viihtyvyys nyt ei kyllä ole itselle se pääasia lounaalla.

Ottaen huomioon että ei ollut mitään alkusalaattia tms. ja kahviakaan ei näkynyt missään on 14,80 € lounashinnaksi tuosta annoksesta liikaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 03.10.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Kana basilikalla ja tomaattikastikkeella todella hyvää! Talon valkoviini erinomaista, sopii puolimakean valkoviinin ystäville.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.09.2015
Rating: 0

Disappointing. .. I won't be going back there.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 11.08.2015
Rating: -1

Ihan Ok, mutta en löytänyt ainakaan lounaasta sitä hehkutusta, jota ravintola on viime aikoina saanut :) eli aika peruslounas, työkaveri söi pastan ja minä lounassalaatin vuohenjuustolla.

Paikassa ei ole wc:tä (kuten ei yleensäkään Kampin ravintoloissa). Nakertaa paikan istuskelu-illanvietto-potentiaalia, että pitäisi lähteä vaeltelemaan kauppakeskukseen wc:tä etsimään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 16.06.2015
Rating: 0

Maukasta pastaa keskustan sykkeessä. Upeat maut ja tuoreet raaka-aineet. Paikka on todella pieni, joten pöytävaraus on syytä tehdä ajoissa, sillä useimmiten kaikki pöydät on täynnä. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä vaikka ihmisiä oli paljon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 15.05.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki - Route
http://Doncorleone.fi