aakuu

16 reviews

Badges

Blog link

Reviews (15)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Golden Dragon asian restaurant

Tulimme syömään sushibuffettia melko myöhään, 14:n aikoihin. Heti alkuun pöytä oli anniltaan niukka, mutta kävi ilmi että siihen tuotiin hyvin nihkeästi lisää tavaraa (buffet-tarjoilu oli loppumassa klo 15). Emme viitsineet valittaa, mutta vaatimattomaksi jäi ateria. Kiinalaista ruokaa oli hiukan runsaammin vieressä, mutta sitäkään ei voi kehua. Olen useasti hakenut paikasta ruoat, joihin olemme olleet suht tyytyväisiä, mutta nyt ei ainakaan vähään aikaan huvita.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 15.11.2015
Rating: 1

Restaurant: Ravinteli Bertha

Oikein hyvä kolmen ruokalajin ateria viineineen. Bertha oli hienostelevampi ja ehkä vähän kalliimpi kuin olin kuvitellut, hiukan erikoista oli superkalliin samppanjan tyrkyttäminen (hintaa mainitsematta). Voisin käydä uudelleenkin kun Tampereelle tulen, mutta onhan siellä toki muitakin kiinnostavia ravintoloita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.11.2015
Rating: 1

Restaurant: Turun Kellariravintola restaurant

Hyvät erilaiset alkupalat neljälle, hyviä olivat myös hirvi ja kuha, mutta ankanrinta oli kypsää (toisin kuin oli pyydetty, ja tarjoilijakin oli sanonut sen tulevan normaalisti mediumina). Kokki myönsi virheen ja saatiin paitsi uudet hyvät annokset myös ilmaiset jälkiruoat. Olipa ihan esimerkillistä toimintaa. Viinitkin olivat hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 04.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Indian Curry House indian restaurant

Lounas on edelleen mainio ja edullinen. Toki ihan päivittäin en voisi kuvitella käyväni, sen verran samanlaisia nuo lounastarjoukset jatkuvasti ovat. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 15.11.2015
Rating: 0

Ei tavoittele ihmeitä, mutta aika luotettavan hyvää ruokaa olemme saaneet useamman kerran. Houkuttelee erityisesti hotellin asiakkaita viikonloppuisin reilulla alennuksella. Viimeksi kana ja lohi tekivät hyvin kauppansa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 15.11.2015
Rating: 0

Restaurant: FishMarket seafood and fish restaurant

Palvelu pelasi hyvin, vaikka olimme hiukan kiireisiä. Toast skagen ja lohi maistuivat erinomaisilta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 15.11.2015
Rating: 0

Restaurant: Don Corleone

Otimme kotiinkuljetuksena kolme salaattia ja yhden pastan. Pasta oli hyvä, mutta salaatit eivät; kuivaa kanaa, huonosti paistettu vuohenjuusto, liikaa kastiketta, leivät osin palaneita. Seisoneen oloisia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 05.10.2015
Rating: 0

Restaurant: Smör

Ihan hyvää oli, kaikki olivat tyytyväisiä, lohialkupala, kuha, karitsa, jälkiruoatkin. Gourmetia varmaan mutta silti jotenkin aika keskinkertaista sillä tasolla. Huvittava tarjoilija, joka sotkeutui keskusteluumme vaikkei tiennyt mistä puhuttiin (luuli tietävänsä). Viinisuositukset tulivat yksioikoisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 20.03.2015
Rating: 0

Restaurant: Kaskis nordic

Aivan erinomainen maistelumenu, johon viinit sopivat täydellisesti. Miellyttävää tietää sekin mistä ruoat tulevat. Palvelu ystävällistä ja hinta näin hyvästä kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 58€ Added: 14.12.2014
Rating: 1

Restaurant: Maneerat
     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.12.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites