Kitchen is open

Stefan's Steakhouse, Helsinki

Rating 1.8 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (81)

Alkuun tämä oli virkistävä uutuus meille lihansyöjille. Laatu alkoi kuitenkin laske ensimmäisen puolen vuoden jälkeen ja nyt paikka on totaalisen eri kuin avattaessa. Viimeksi kun olin syömässä täällä, niin tarjoilija ei osannut kertoa mitä kastikkeessa on, kun käyttävät valmista tavaraa! Ystävällinen tarjoilija, jonka koulutus oli kyllä jäänyt puolitiehen niin ruuasta kuin juomista. Todella ala-arvoista asiakkaiden aliarviointia. Tuskin tulee noilla hinnoilla ja laaduilla enää montaa vuotta pyörimään Korkeavuorenkadulla. Se mikä Tampereella menee kaupaksi, ei välttämättä oikein sovi Stadiin valitettavasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 12.05.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kallis pettymys. Ylihinnoilteltua peruskauraa turhalla hypellä ja huonolla palvelulla.

Meitä oli neljän hengen ryhmä. Jo heti alussa homma lähti lapasesta: vedet tarjoiltiin kaikille väärin – kuplivat ja stillit. Kaikesta paistoi kiire ja hosuminen. Yksi neljästä alkuruoasta tuli 10 minuuttia myöhemmin kyselyjen jälkeen.

Pääruoaksi kaikille pihvit: yksi jäi tulematta kokonaan, yksi oli pyydetty medium miinuksena, mutta tuli kypsänä (pihvin kypsyyteen kysyttiin mielipidettä tarjoilijalta ja tähän vastasi tympeänä, että vaaditko uutta pihviä – ei siis tarjonnut sitä pahoittelujen kera). Jäi kurainen maksu toiminnasta ja laadusta. Osaan paistaa silmät kiinni pihvin kotona haluamakseni, miksi maksaisin lähes 40 euroa pihvistä, joka maistuu mikrotuotteelta.

Loppuhuipennus: tilasimme jälkiruoat, niihin piti tulla hyvitys – sama kaveri, joka ei saanut alkuruokaa eikä pääruokaa, jäi nyt myös ilman jälkiruokaa. Uskomatonta! Laskuun olivat kuitenkin muistaneet laittaa puuttuneen jälkiruoan, vaikka sen piti olla hyvitetty.

Mitä jäi käteen. Stefan’s on ylihinnoiteltu ja peruskauraa tarjoava paikka. Ladottiin yli 400 euroa laatuun ja viihtyvyyteen, mitä ei saatu. En voi suositella kenellekään enkä anna uutta mahdollisuutta – niitä annettiin jo neljä tuon illan aikana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 85€ Added: 18.01.2016
Rating: 1

Palvelu oli ok. ruoka oli ok mutta todella kallis.
Mieti oli 1 ? 85.50€ talon Vini 12cl 13'50 espresso 5€ sisäfile 59€ Leipa 3€ vesi 1€ vesi oli edullinen.lisuke 4€.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 85€ Added: 20.12.2015
Rating: 0

Olimme perjantai-iltana syömässä pienellä porukalla. Palvelu tuntui olevan erittäin hidasta, vaikkakin meidät sisään ohjannut työntekijä oli erittäin asiallinen ja toivotti tervetulleeksi.

Alkuruoat olivat ihan hyvät, niissä ei ollut mitään vikaa. Ruoan odottamiseen meiltä meni reilusti yli tunti, joka alkoi olla kipurajoilla.

Otimme pääruoaksi Flank steakin, joka oli erittäin iso pettymys. Pihvi oli melko mautonta, sitkeää ja vaikka tilasimme medium+, se oli hyvin raakaa. Lisukkeet olivat keskivertotasoa. Tätä ruokaa en voi suositella kenellekään! Jälkiruoka, creme brulee, ihan ihan hyvää, siinä ei valittamista.

Paikka oli muuten viihtyisä, mutta täysin ylihinnoiteltu. Ruoan laatu oli tälläkertaa hyvin välttävä. En menisi uudestaan,


     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 14.11.2015
Rating: 0

Ylihinnoiteltu. Palvelu jäykkää. Ruoka hyvää mutta en menisi uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 31.10.2015
Rating: 0

Viiden ruokalajin menu, viinipaketin kera, erittäin toimiva kokonaisuus. Ainoastaan toinen pääruoista, possu jätti toivomisen varaa, koska oli lipsahtanut hieman kuivan puolelle. Muuten maut kohdallaan sekä salin toiminta muutenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 52€ Added: 15.06.2015
Rating: 0

Naudan sisäfileepihvi oli parasta mitä koskaan olen saanut! ! Neulapavut ja siitakesienet olivat erittäin hyviä myös, mutta sekä pihvi, että side order olivat kyllä liian suolaisia. Tästä vähän miinusta. Palvelu oli sujuvaa, viini erinomaista, tunnelma mukava. Hintataso oli hieman liian korkea etenkin kun jenkkityyliin lisukkeet ja kastikkeet eivät kuuluneet pääruoan hintaan.
Ehdottomasti palaan toiveenani vähän suolattomampi makunautinto!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 09.05.2015
Rating: -1

Todella hyvät pihvit. Asiantunteva palvelu. viihtyisä miljöö. menen toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.02.2015
Rating: -1

Totaalisen ylihinnoiteltu ruoan tasoon nähden! Ruokailun jälkeen minulle selvisi, että tuottavat esim. jälkiruokakakut Italiasta eli ravintolassa syötetään valmistuokia suhteettoman kovaan hintaan. Palvelu oli ystävällistä, mutta kömpelöä. Hinnoittelu tähtää yritysasiakkaisiin, mutta palvelu ja ruoka eivät ole yritysasiakkaiden vaatimalla tasolla

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.01.2015
Rating: 0

Lauantai-iltana Stefansilla. Ravintolan pöydät isoja ja sohvat pehmeitä. Asiallinen, mutta rento tunnelma; heti sisääntulosta asti! Erittäin mukava ja puhelias tarjoilijatar osasi antaa hyvät viini-, kastike-, sekä ruokasuositukset. Valitsimme wagyu-härän sisäfilettä. Pihvit olivat täydellisesti paistettu ja valitsemamme side odersit olivat kaikki maukkaita. Erityiskehut pähkinävoi-aiolille sekä latva-artisokkarisotolle. Maut veivät mennessään! Pieni miinus paikan korkeasta hintatasosta. Menisin varmasti uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 75€ Added: 04.01.2015
Rating: 1


Location

Korkeavuorenkatu 34, 00130 Helsinki - Route
0300 870482
http://www.ravintola.fi/stefans_helsinki

Options