Ravintola Corso
Italian atmosphere conducted in Finnish!
Restaurant Corso continues the Italian tradition on Korkeavuorenkatu, started by Gastone. Corso’s corner stones are the stylish interior, fresh ingredients, in the kitchen, wines imported by the restaurant and of course an extensive lunch menu.
The restaurant is open every day of the week.
Customer experience
Reviews (3)
These reviews don't affect the average
Nieriä maistui osittain raaalle.
Syötiin talon menu, jossa oli 4 ruokalajia. Antipastilajitelmassa oli tulista salamia, grillattua paprikaa ja mustekalaa korianterilla. Mustekala oli tosi hyvää. Seuralaisen kuohkeassa parsakeitossa oli erikoisuutena tempurissa pyöräytetyt parsannuput jotka saivat ylistystä. Primi oli pinaattilinguini kurpitsakeksillä. Pasta oli viimeisen päälle onnistunut. Soosi vähän suolainen minun makuun. Pääruokana oli valtava annos poro-ossobuccoa sahramirisotolla, josta reipas tarjoilija totesi että syötte minkä jaksatte. Kaikki meni :). Tiramisu lopuksi, joka oli tavallista vaahtoisempi ja oli kruunattu jäätelöllä. Aterasta täydet pisteet. Tarjoilu varmaotteista ja ystävällistä, viinit suositeltiin hyvin. Ravintolassa todellakin viihtyy.
Ravintola jossa on hyvin rehellistä ruokaa ja tasokas viinilista. Tilasimme laidasta laitaan kaikkea mutta erityisesti tattirisotto oli äärimmäisen hyvää samoin marinoitu mustekala alkupaloissa.
Community
Images
Fans (0)
These people have marked this restaurant as a favourite.