Opens at 11:00

Ravintola Corso

italian kitchen
Rating 4.3 / 5

Italian atmosphere conducted in Finnish!

Restaurant Corso continues the Italian tradition on Korkeavuorenkatu, started by Gastone. Corso’s corner stones are the stylish interior, fresh ingredients, in the kitchen, wines imported by the restaurant and of course an extensive lunch menu.

The restaurant is open every day of the week.


Customer experience

Vegetarian

Reviews (2)

Syötiin talon menu, jossa oli 4 ruokalajia. Antipastilajitelmassa oli tulista salamia, grillattua paprikaa ja mustekalaa korianterilla. Mustekala oli tosi hyvää. Seuralaisen kuohkeassa parsakeitossa oli erikoisuutena tempurissa pyöräytetyt parsannuput jotka saivat ylistystä. Primi oli pinaattilinguini kurpitsakeksillä. Pasta oli viimeisen päälle onnistunut. Soosi vähän suolainen minun makuun. Pääruokana oli valtava annos poro-ossobuccoa sahramirisotolla, josta reipas tarjoilija totesi että syötte minkä jaksatte. Kaikki meni :). Tiramisu lopuksi, joka oli tavallista vaahtoisempi ja oli kruunattu jäätelöllä. Aterasta täydet pisteet. Tarjoilu varmaotteista ja ystävällistä, viinit suositeltiin hyvin. Ravintolassa todellakin viihtyy.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 47€ Added: 02.07.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ravintola jossa on hyvin rehellistä ruokaa ja tasokas viinilista. Tilasimme laidasta laitaan kaikkea mutta erityisesti tattirisotto oli äärimmäisen hyvää samoin marinoitu mustekala alkupaloissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 52€ Added: 31.05.2017
Rating: 0

Location

Korkeavuorenkatu 45, 00130 Helsinki - Route
09 666116
http://www.corsodining.fi