Opens at 10:30

Manhattan Steak House Espa

steak-restaurant
Rating 4.3 / 5

Reviews (86)

Olin ystäväni kanssa syömässä teillä n. viikko sitten, ajattelin ensin että en kirjoita palautetta, mutta asia vaivaa minua ja päätin kertoa kokemukseni. Eli aluksi meidät ohjattiin meidän mielestä todella ahtaaseen pöytään, ja pyysimme jos voisimme vaihtaa jonnekkin muualle, ensimmäinen tarjoilija sanoi että kaikkiin muihin pöytiin on tulossa varaukset, joka ei pitänyt paikkaansa sillä kuulimme että asiakkailla ei ollut varausta kun he olivat ovella. Sitten päätimme kysyä uudestaan toiselta tarjoilijalta, hän samoi että tottakai pääsemme toiseen pöytään , kunnes tämä tarjoilija keneltä kysyttiin ensin tuli väliin sanomaan että emme pääse toisiin pöytiin koska he pitävät niitä vapaina jos tulee enemmän kun 2 henkeä. (Olivat siis 4 hengen pöytiä).ihmettelimme koska ensin melle sanottiin että pöydissä on varaukset, sen jälkeen sanottiin että pöytiä pidetään vapaana isommille seureille. Kuitenkin ilta kului ja he ottivat 2 hengen porukoita kyseisiin pöytiin, jonne emme koskaan päässeet... sen jälkeen, ruokamme tulivat ja molempien pihvit oli kypsiä (tilasimme mediumina). Pihvit palautuivat keittiöön, ja saimme uudet pihvit. Minun pihvini oli toisella kerralla medium mutta ystäväni pihvi oli vieläkin kypsä.. ja hän mainitsi asiasta, joten toivoimme saavamme laskun yhteydessä jonkinlaisen hyvityksen... mutta saimmekin vaan pienet limut kaupan päälle. Olen itse tarjoilija ja minun mielestä tässä tolanteessa olisi kuulunut hyvittää pihveistä edes jotain...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 06.01.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olen useasti käynnyt Manhattan Steak House ravintoloissa Helsingissä

Manhattan Steak Housella Helsingissä on 2 eri ravintolaa. Toinen on "edullinen" paikka kauppakeskus Foorumissa ja toinen on parempi ravintola Espalla, jossa on pöytiintarjoilu ym normaali ravintola meninki.
Itse olen todella usein käynnyt tuossa Manhattan Steak House Forumissa jo 90 luvun lopulta saakka. Voin sanoa että Manhattan Steak House Forum on ollut minun kantapaikkani 20vuoden ajan. Silloin kuin Manhattan Steak House Forum oli vielä vanhassa paikassa missä nyt on giganti, niin pöytiä oli paljon vähemmän ja kun koko paikka oli usein täynnä niin menin kilpailijalle I love food Kamppiin, mutta kauppakeskus Foorumin remontti teki 0 kerroksesta paljon tilavamman joten tilaa tuli enemmän esim ravintolan pöydille ja tuoleille ja Kamppikeskuksen remontin 2015 jälkeen "halvat" ravintolat kuten I love food hääditiin pois
Nyt olen käynnyt vain Manhattan Steak House Forumissa, tosin välillä kokeillut muita paikkoja esim kiinalaisia ym mutta aina palannut tähän Manhattan Steak House Forumiin, koska hinta-laatu suhde on tosi hyvä mikä ravintolassa syöville on yleensä outo käsite. Kaikille Manhattan Steak House Forumin ilmapiiri ei sovi, koska ruokapöydät ovat kauppakeskus Foorumin käytävällä eli kaikki 0 keroksessa ohi kävelevät näkee kuin syöt ruokaasi.
Vastapainoksi Manhattan Steak Housella on Espalla oikea ravintola, jossa kävin taas 6,3 2018. Vaikka Manhattan Steak House Forum on tosi hyvä paikka niin tuo Manhattan Steak House Espa on vielä parempi, tosin hinnat ovat myös kalliimmat eli normaali ravintolahintojen tasoa. Tarjoilijat ovat tosi ammattilaisia tuolla Manhattan Steak House Espalla. Esim kaveri kysyin viinisuositusta ja herttainen tarjoili osasi suositella juuri oikeaa ruokaan sopivaa viiniä. Oma ruokasuosikkini on lammas se on super hyvää Espan paikassa, mut tällä kertaa tilasin alku palaksi kermaisen lohikeitton, pääruuaksi entrecote pihvin medium kypsänä ja jälkiruuaksi vanilijajäätelöä suklaakastikeella. Ruoka oli suussa sulavaa.
Tosin ei tämäkään paikka täydelinen ole. Alku vuodesta oli 10e ruokaviikko (syö Helsinki). Tilasin lohta ja se oli todella surkeaa. Surkein lohi mitä olen ikinä syönyt. Se oli kuiva ja maistui rasvaiselle ja kitkerälle. En ole ikinä maistanut kitkerää lohta ja en tiedä mitä siinä oli, joten jätin lohen syömättä. Tein siitä valituksen heti suoraan tarjoilijalle, joka kyllä huomioi asian, mutta sanoi että koska olin 3\4 ruuasta syönnyt niin ei asialle voi enää mitään. Hän luuli kai että olen ilmaisen ruuan pummaaja, jota en todellakaan ollut. Jokainen syö eri tavalla ja itse syön ensin perunat, yleensä ranskalaiset joskus lohkoperunat tai muuta, sen jälkeen sitten pihvin tai tässä tapauksessa lohen. Kun maistoin lohta niin lautanen on toki jo 3\4 tyhjä, mutta tästä syystä en käynyt 2 kuukauteen lainkaan tässä Manhattan Steak House Espan ravintolassa. Nyt 6.3.2018 kävin ruokailemassa siellä ja ruoka oli tosi hyvää. Tätä mainitsemaani yhtä surkeaa kokemusta lukuun ottamatta niin tuo Manhattan Steak House on tosi hyvä ruokapaikkana. Jos voittaisin lotossa kävisin tuolla päivittäin. Olen puhunut paikasta muille kavereilleni ja he ovat sanoneet, mikset kokeile muita paikkoja. Oma näkemykseni on: pihvi on pihvi vaikka voissa paistaisi ja Manhattan Steak House osaa sen tehdä tosi hyvin joten miksi vaihtaisin johinkin muuhun mikä ehkä ei olekaan niin hyvä ruokapaikka.
Koska olen köyhä niin ei ole varaa käydä usein tuolla Manhattan Steak House Espalla, joten jatkossakin suosin Manhattan Steak House Forum ruokapaikaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 41€ Added: 07.04.2018
Rating: 0

Kävimme tai yritimme käydä syömässä. Grillipihvi oli niin sitkeä ettei sitä pystynyt syömään. Tarjoilija oli töykeä ja palasi lautasen kanssa vaikka oli eka menossa keittiöön vaihtamaan annokset. Palatessaan tokaisi, että maistoi pihviä eikä siinä ollut vikaa ja että minun pitää laittaa palanen suuhuni pihvistä ja näyttää pystynkö syömään sen!!! Lähdimme menemään ovesta ulos. Törkeää käytöstä!!!!!!!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.02.2018
Rating: 0

Esplanadin Manhattan Steak Housessa on tullut käytyä vuosittain jo useamman vuoden ajan. Syynä tällaiseen orjalliseen käyttäytymiseen on yksinkertainen: Cityshopparilla saa oman valintansa mukaiset 200 gramman naudan ulkofileepihvit kaksi yhden hinnalla. Hyvä diili!

Vaikka kohtuullisen aikajanan päässä menneisyydessä on aikakausi, jolloin ulkona syöminen tarkoitti pippuripihvin tilaamista, tulee edelleen tänäkin päivänä eteemme hetkiä, jolloin ihminen haluaa – jopa tarvitsee – kunnon pihvin. Eikä siinä ole mitään pahaa. Tällöin mm. Manhattan Steak Housen ovi käy. Ravintolassa on toki tarjolla muutakin kuin pihvejä, mutta niinhän se on, että sitä otetaan, mihin ravintolan nimessäkin viitataan. Ei steak houseen mennä salaatille tai spagetti bologneselle. Nomen est omen.

Nauttimani aurajuustohärkäpihvi (listahinta 27,90 €, diilillä siis käytännössä puoleen hintaan) tarjoiltiin marinoidun sipulin ja aurajuuston kanssa, kyljessään herkkusieni-kermakastiketta. Lisukkeeksi otin normiranskalaisten sijasta valkosipuliperunoita. Annos oli jo tullessaan mehevän näköinen. Perunat tarjoiltiin omalla lautasellaan. Pihvi edusti hyvää laatutasoa, jota lisukkeet kastikkeineen komppasivat oivasti. Valkosipuliperunoissa oli valkosipulin suhteen sniiduiltu, mikä on toisaalta ymmärrettävää, mutta harmillista. Annos oli täyttävä, kuten pihviannoksen kuuluukin olla. Alkuun tuodut valkosipulileivät toimivat mainiosti ruokahalun herättäjinä.

Tarjoilu oli miellyttävää alusta loppuun, mutta ravintolan miljöö ei omaan silmään istu kovin kivasti. Parhaat paikat ravintolassa ovat luonnollisesti ikkunapöydät, joista voi pihvin leikkaamisen lomassa katsella kiireisten helsinkiläisten kilpakävelyä ja turistien rauhallisempaa käyskentelyä Espan loppukesän auringonpaisteessa.

Manhattan Steak House on viime aikoina ollut enemmän julkisuudessa omistajiensa veronkierrosta ja verorikoksista kuin pihveistään, mutta syyskuun alun uutiset kertovat, että ravintolaketju on siirtynyt perheessä seuraavalle sukupolvelle ja ravintolatoiminta on jälleen terveellä pohjalla. Hyvä niin, sillä keskeisellä paikalla sijaitsevalle hyvälle pihviravintolalle on aina paikkansa!

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 20.09.2016
Rating: 1

Aiemmin loistava pihviravintola on mennyt huonompaan suuntaan.

Olemme käyneet espan Manhattan Steak Housessa muutamia kertoja aiemmin ja tykästyneet paikkaan kovasti. Lounasaikaan pippuripihviannoksessa on ollut hyvä hinta-laatusuhde, mutta tänään kokemus oli toinen.

Palvelu oli ystävällistä, mutta tarjoile tuo annokset juosten pöytään, vaikka ravintola oli kohtuullisen tyhjä. Pihvit olivat lötköjä ja kummallakin meistä paistoaste oli täysin erilainen. Salaatti-tuorekurkku-tomaatin päälle oli laitettu kurkkusalaattia, joka toi mieleen lähinnä aamuyön grillijonot.

Seuralaiseni ranskalaiset olivat aavistuksen alikypsiä ja minun uuniperunani ei maistunut täysin tuoreelta.

Mistä tason lasku johtuu? Onko kokki vaihtunut vai onko joulunaluskiire vaikuttanut tasoon?

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 21.12.2015
Rating: 0

Lounasaikaan syöyu lohifilee lohkaperunoilla ja tuoreella salaatilla oli todella hyvä! Annos maksoi 9,70e joka oli todella edullinen, annos oli iso ja todella hyvä. Tunnelmallinen paikka, eikä mikään "raksamiesten lounaspaikka." Ei silti myöskään liian hienostunut. Punaviini 12cl oli 4,50e eli edullinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.10.2015
Rating: 0

Ravintola yllätti positiivisesti. Luulin, että paikasta saa perus pihvin mutta pihvi olikin todella hyvä. Lisukkeet ja annoksen mukana tulleet kastikkeet olivat maukkaita. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 10.10.2015
Rating: 0

Kävimme kiireisenä lauantai-alkuiltana syömässä. Koko ajan porukkaa odotti ovella ja paikkojen vapauduttua, uudet asiakkaat otettiin nopeasti vastaan.
Hyvä palvelu, vaikka hieman joutui odottamaan ruokalistoja.
Pihvit hyviä ja maukkaita, annos tarpeeksi runsas.
Voin suositella.Ysrävällinen henkilökunta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 03.10.2015
Rating: 0

Loistava naudan lehtipihvi, joka suorastaan suli suuhun. Tänne kannattaa ehdottomasti tulla liharuoan perässä, vaikka muutakin toki saa. Alkupalana bataattiranskalaiset olivat maistuvat (oliko peräti itsetehtyjä?), mutta annos aivan liian iso. Tunnelmaa rokotti hieman viereinen iso pöytäseurue, jonka mielestä eritteet olivat sopiva puheenaihe, mutta palvelu pelasi erinomaisesti ja nopeasti, siksi "suosittelisin". Sanottiin että keittiössä on jonoa, mutta emme joutuneet missään vaiheessa varsinaisesti odottelemaan. Ruoka itsessään oli kohtuuhintaista, mutta annan ison miinuksen järjettömän hintaisesta kivennäisvedestä: minipullo (0,33l) Bon Aquaa 3€/kpl! Niitähän kului illan myötä tietty useampi, joten niiden osuus loppulaskussa oli liian suuri.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 38€ Added: 16.05.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 03.04.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (5)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Eteläesplanadi 24, 00130 Helsinki - Route
(09) 611 217
http://manhattansteakhouse.fi/?page_id=16

Options