Opens at 11:00

Toscanini

italian
Rating 2.6 / 5

Toscanini – A taste of Italy on Bulevardi!
Welcome to enjoy our delicious portions such as Vitello tonnato, handmade asparagus raviolis or matured Black Angus entrecôte with mustard dressing. Not to forget our good old classics such as Fettuccine with tiger prawns, chili and lobster butter, or our famous Tiramisu.

We welcome seven days a week for either a business lunch or for an unforgettable dinner experience!


Reviews (110)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Toscanini on takuuvarma ravintola. Ruoka tehdään laadukkaista raaka-aineista, ilman mitään kikkailua ja mielestäni Tosca on yksi parhaimmista italialaisista ravintoloista Helsingissä. Monta kertaa käyneenä, oli ikävä havahtua siihen, ettei Toscanini ole ikinä oikein uudistunut. Menu on ollu pitkään suhteellisen samanhenkinen. Tarjoilu on aina yhtä ilmeetöntä joskin toimivaa ja tehokasta. Taustalla soivat aina samat biisit. Vaikka Toscaninin tarkoitus ei selvästikään ole trendeillä ratsastaminen, voisi se kuitenkin hakea uutta suuntaa tekemällä menusta rohkeamman. Kyseessä ei kuitenkaan ole italialainen kortteliravintola.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 07.01.2016
Rating: 2

Ruoka ihan hyvää, mutta palvelu hidasta ja välinpitämätöntä. Ilmeisesti sattui talon huonoin tarjoilija.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.12.2015
Rating: 0

Varatessani pöytää maanantaiksi (kello 17. 00 iltapäivällä) luin arvosteluja, mutta päätin kokeilla. Mitään ei näköjään ole otettu opiksi aikaisemmista monista samansuuntaisista arvosteluista (2014-2015). Palvelu oli surkeaa ja kysyttäessä otetaanko aperitiivejä (kello 17.00), mutta kun emme pojan kanssa halunneet kumpikaan ottaa ja itse olin autolla liikkeellä, niin tarjoilija juoksi pois tuomatta edes vettä (sanoimme, että vettä juomme) , ennenkuin erikseen pyydettiin. Hinnat ovat aivan liian korkeat laatuun ja palveluun nähden. Pienet annokset alkupaloja ,pääruokaa ja jälkiruokaa veden kanssa maksoi jonkun verran yli 100 Eur ! Ovatko yleensä hinnat Suomessa ja Helsingissä erityisesti karanneet käsistä ? Jos tuohon olisi vielä tilannut viiniä...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 06.10.2015
Rating: 0

Ruoka on tasokasta, toisinaan melkein loistavaa, mutta palvelu on käsittämättömän huonoa ja ylimielistä. Tarjoilija ei taida todellakaan viihtyä työssään. En voi kuvitella syöväni tässä ravintolassa enää koskaan. Sen verran huono fiilis jäi edellisestä kerrasta. Tulee huijattu olo kun vastineeksi isolle kasalle euroja saakin pahan mielen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 20.07.2015
Rating: 0

Ruoka oli aivan liian suolaista ja vettä jouduimme pyytämään lisää, sitä ei siis automaattisesti tuotu. Palvelu oli hidasta ja meille jäi olo, kuin olisimme olleet vaivaksi. Miljöö todella mukava ja sijainti erinomainen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 37€ Added: 25.01.2015
Rating: 0

Ruoka todella suolaista. Jälkiruokajuustoissa ei olllut listan mukaista viikunahilloa. Tattirisotossa hiekkaa sienissä. Vettä piti pyytää. Henkilökunta mukavaa. Molemmilla ripuli käynnin jälkeen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.11.2014
Rating: 0

Tuttavien suosituksesta tulin tähän ravintolaan. Kyseessä oli perjantai-ilta ja onneksi olimme varanneet pöydän, sillä paikka oli melko täynnä. Koko seurueemme valitsi menu toscaninin ruoaksi ja onneksi emme syöneet mitään ennen sitä! Menu oli nimittäin erittäin runsas. Alkuun tarjoiltu leipä oli hyvää, mutta oliiviöljy aivan kamalan kitkerää, kuin vanhentunutta. Itse menuun kuuluneet annokset olivat erittäin hyviä, mutta todella suolaisia! Annosten erittäin runas suola häiritsi kokemusta vähän turhan paljon, mutta toivottavasti palautteeni huomioidaan tulevaisuudessa ja kokki maistelee ruokaa. Olen tottunut runsaaseen suolan käyttöön mutta tässä menuussa se oli tosiaan liioiteltua. Onneksi tarjoilija toi pyytämättä lisää vettä. Tarjoilijan suosittelema viini oli hyvää ja haluamani pieni muutos menuun huomioitiin veloittamatta lisähintaa. Palvelu pelasi hyvin ja ruoka tuli ruuhkasta huolimatta todella nopeasti ja hintakin oli kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 49€ Added: 23.09.2014
Rating: 0

Olin juuri kuultujen kehujen perusteella valinnut ravintolan, mutta jouduin pettymään pahasti. Saimme pöydän kivalta paikalta pieneltä terassilta. Tarjoilija ei oikein keskittynyt palveluun, eikä tullut kovin tervetullut olo. Alkupalalautanen oli hyvä, mutta siinä se sitten olikin. Pääruuaksi saimme eteemme kuivat salaatit. Olin järkyttynyt, koska odotukset olivat kehujen jälkeen kovat. Hetken maisteltuani sanoin tarjoilijalle, että salaatistani taitaa puuttua kastike kokonaan. Tarjoilija ei pahoitellut tai mitään, vaan sanoi vain menevänsä hakemaan kastiketta. Hetken kuluttua sain erillisessä kipossa kastikkeen. Se pelasti edes osan ruuasta. Salaatissani ollut kana oli todella kuivaa ja seuralaiseni salaatissa ollut liha ihan purkkamaista. Tarjoilijan tullessa keräämään lautaset pois, sanoimme vielä asiasta ja hän lupasi pahoittelematta asiaa ollenkaan ottaa hinnoista puolet pois. Se helpotti hieman pahaa mieltä, mutta en menisi tähän ravintolaan uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.09.2014
Rating: 0

Olin ystävättäreni kanssa 19. 8.2014 n.klo 17.00 aikeissa syödä Toscaninissa, mutta ilman pöytävarausta-siis ekstempore .Vastaanotto oli tyly, vain yksi pöytä passasi henkilökunnalle, vaikka ravintola oli puolityhjä ja pieni pöytä epämukavassa paikassa. Missään tapauksessa ikkunapöytä ei järjestynyt, vaikka niistä yksi juuri vapautui kahden hengen käytöstä.Saimme osaksemme tosi epäystävällistä käytöstä.Niinpä päädyimme läheiseen ravintolaan, jossa saimme haluamamme pöydän ,ystävävällisen palvelun ja mikä parasta maukkaan aterian.En näe syytä, miksi enää ikinä menisin Toscaninin ovesta sisään, vaikka ruoka olis pohjoisen pallon puoliskon parasta.Minulle palvelu on puoli ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.08.2014
Rating: -4

Klo 17 ohikävelyllä terassi inspiroi ja pikkunälkään tilattiin pasta-annokset listalta. Listat eteen ja vettä lasiin myös heti. Ensimmäinen pöytävalinta oli liian savuinen [BTW terassien tupakan savu on tosi huono juttu]. Pöydän vaihtaminen sujui. Toinen annos oli käsintehtyjä juustopähkinä ravioleja ja toinen taglatelle tiikerirapukastikkeella. Molemmat erinomaisia, tosin annoskoon puolesta ainoana ruokalajina aika "kevyt". Lasku saatiin viipymättä. Jälkiherkkuna italailaiset suklaakonvehdit jotka olivat aivan järkyttävän makoisia. Tässä paikassa todella tekisi mieli illastaa pitkän kaavan mukaan mutta euroja saa raapia kasaan melkoisesti...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 18€ Added: 10.08.2014
Rating: 0


Location

Bulevardi 2, 00120 Helsinki - Route
020 770 4713
http://www.toscanini.fi/

Options