Toscana

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Bravuria italian

Valoisa ja moderni tila, pasta neautraali. Meidät vastaanottanut kassaneiti oli ystävällinen, hivenen totinen tosin. Mentyämme tilaamaan seisoimme sitten ensin tovin tiskin edessä kokin kiinnittämättä meihin mitään huomiota. Kun saimme katsekontaktin seurasi viileähkö tuijotus ja hivenen epäystävällinen ilmoitus että kokki ei voi tehdä meille annosta ennenkuin edellinen on valmis. Tämähän on täysin ymmärrettävää emmekä häntä siihen olisi patistaneetkaan, mutta se mikä tässä hieman vaivasi olikin tapa jolla asia tuotiin maksavan asiakkaan tietoon. Hetken kuluttua hän vinkkasi toiselle kokille, että tämä tulisi tekemään meille pastamme. Hetken kuluttua tämä ilmaantuikin ja oli oikein ystävällisten oloinen, kyseli tarkkaan mitä pastaamme halusimme.

Olimme uuden konseptin kanssa ehkä vähän hukassa, mutta hyvin kaikki kuitenkin sujui. Pasta oli maukasta, ei tosin vau-elämystä.

Ehdottomasti parasta ravintolassa on avara, moderni ja valoisa tila. Valo tulvii sisään suurista ikkunoista ja ohikulkijoita on mukava katsella. Kävimme kolmen aikaan iltapäivällä, jolloin ravintola oli myös rauhallinen. Monet kanssaruokailijat kantoivat paikoilleen herkullisen näköisiä jälkiruoka-annoksia, vähän kaduttaa ettei tullut testattua!

Konsepti on sujuva ja erikoismaininta vielä lähtiessämme meidät rahastaneelle ulkomaalaistaustaiselle työntekijälle, joka puhutteli meitä "senorita". Pieni asia, mutta jätti hyvän mielen. Menen uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 30.03.2012
Rating: 1

Restaurant: Salutorget

Upea sali, huomaavainen palvelu. Allekirjoittaneen ensimmäinen käynti Salutorgetissa ei pettänyt, vaikka kerrasta nyt jokunen hetki onkin vierähtänyt. Lohi erittäin maukas, pöytään tuotu leipä mureaa ja tuoretta. Tarjoilija aina paikalla kun tarvittiin. Itse sisätila tyylikäs ja avara, ehkä liiankin avara jos väkeä ja puheensorinaa olisi ollut enemmän. Nyt, noin klo 16, ei vielä ollut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 31.03.2012
Rating: 0

Restaurant: Rodolfo italian

Perusitalialainen, ruuassa voittaa minkä tunnelmassa häviää. On tullut käytyä Rodolfossa nyt muutama vuosi ja liekö aika kultaamassa muistot vai miten, sillä pientä tasonlaskua havaittavissa. Viimeisimmistä kokemuksista mieleen jäänyt ennen kaikkea ympäröivä meteli ja toisissaan kiinni olevat pöydät.

Ruuassa ei sen sijaan valittamista. Varsinkin nyt jo näköjään listalta poistunut sienikeitto oli todella maukas alkuruoka. Pääruokana syöty niin lohta, pizzaa ja kuin useampana kertana broileria ja vuohenjuustoa ja varsinkin viimeksi mainittu vie kielen mennessään. Jälkiruuat perustasoa.

Palvelu aina ollut ystävällistä ja mutkatonta, varsinkin vaaleatukkainen miestarjoilija vei pisteet kotiin viime kerralla, sai loihdittua hymyn ainakin näiden daamien huulille. Summa summarum, ei tajunnan räjäyttävää, mutta suosittelisin ja vielä painavammin, mikäli tunnelma rauhallisempi. Eli eiköhän sitä löydä itsensä täältä vielä tulevaisuudessakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 30.03.2012
Rating: 0

Restaurant: Punainen Aurinko

Siisti, pelkistetty sistustus, ruoka erittäin maukasta. Lauantai-iltapäivällä tilaa ja rauhaa vaikka millä mitalla. Ystävällinen tarjoilija, nopea palvelu. Tila ankeahko, mutta siisti.

Tilasin ankkaa, kiinalaisia sieniä ja bambua, suussa sulavaa, eikä hinnalla pilattu. Annoskoko koko seurueen annoksissa todellakin riittävä. Tänne uudestaan, ehdottomasti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 30.03.2012
Rating: 0

Restaurant: Memphis Hesari american-italian

Jälkiruoka parasta antia, ei kilpaile tunnelmalla. Kävimme SYÖ Helsinki -viikoilla lauantaina, joten jonot olivat sitä luokkaa. Ystävällinen tarjoilija kertoi meidän joutuvan odottamaan noin puoli tuntia baarin puolella, mistä huolimatta päätimme kuitenkin jäädä. Emme joutuneet odottamaan kuin parikymmentä minuuttia, mistä suurin osa kuitenkin kului baarijonossa, sillä tiskin takana oli ainoastaan yksi työntekijä ja jono mateli.

Porsaan sisäfile pekonin ja lohkoperunoiden kanssa oli perustasoa, mutta jälkiruokana tuttu ja taattu juustokakku räjäytti potin. Aivan mahtava makuelämys. Ympäristö siisti, mutta tunnelma puuttuu, ketjuravintolafiilis. Myös meluisa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 30.03.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Saslik russian

Tunnelmallinen ravintola, maukas ruoka! Tarjoilijat palvelualttiita ja ystävällisiä, asiakas otettiin huomioon heti ovesta sisään astuttua. Blinit tosin hiukan mauttomia, tai ainakin allekirjoittanut odotti enemmän. Viinisuositus toimi todella hyvin. Jälkiruokana uunijäätelö vei kielen mennessään, vaikka annos olikin kahdelle liiankin suuri. Tunnelmasta täydet pisteet, tosin voin kuvitella että ruuhka-aikoina hukkuu meteliin. Torstai-iltana tilaa riitti vaikka kuinka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 30.03.2012
Rating: 0

Restaurant: Skanno Café by Helsingin Kahvipaahtimo espresso, coffee, togo

Latte aivan mahtava, myös tavallisen kahvin ottanut seuralainen kehui omaansa. Tarjoilija todella ystävällinen ja kävi vielä erikseen kysymässä kaakaon tilanneelta seurueen kolmannelta jäseneltä, ettei kaakaosta tullut liian tuimaa. Kahvilan tila oli pieni ja makuuni hieman liian kliininen. Toisaalta juuri se taisi tehdä kokemuksesta niin seesteisen! Samaa mieltä kuin edellinen kommentoija kuitenkin, oma kahvila pystyyn!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 01.03.2012
Rating: 1


Images


Followers