Kitchen is open

Bravuria

italian
Rating 1.1 / 5

In Bravuria, different people, good food, drinks and life come together in a relaxed, casual way just as on an Italian piazza. Bravuria’s menu includes tasty pizzas, salads, antipasti and our house-made pasta dishes.

Bravuria is an excellent place to start off your night out with a few drinks with friends or even a bigger group of people.


Reviews (183)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Syön melko usein ravintoloissa. Tämä oli ehkä huonoimpia missä olen käynyt. Tunnelmaltaan kouluruokalamainen, hinnat pilvissä, tarjoilijat ei tiedä mitä annoksissa on ja pitsa on edamjuustorasvaklimppi. Hyvää olisi keskeinen sijainti, jos ravintola olisi hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.10.2017
Rating: 0

Odotusajat

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.09.2017
Rating: 0

Yksi hyvä tarjoilija, joka valitettavasti vaihtui muihin ammattitaidottomiin. Kasvisruoka oli huonoin koskaan kohdalle osunut stadissa, lihapullapasta mauton, kaupan einesruoat ovat huomattavasti parempia. Älkää ihmeessä pilatko päiväänne täällä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.07.2017
Rating: 0

Lounasaikaan sai odottaa pasta-annosta 40min. Työntekijät maleksivat ympäriinsä ilman mitään kiireen tuntua. Lopputulos oli kammottava: minulla mössöksi keitetty pasta, ystävälläni puolestaan pasta oli jäänyt raa'aksi. Annos oli harmaa ja ankea - aivan kuten stadinkundi79 kirjoitti. Muutama suupala oli otettava pahimpaan nälkään. Kun lähdimme pois, huomasin että samainen mössö oli jäänyt myös monelta muulta syömättä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 15.02.2017
Rating: 0

Miten kehtaavat edes myydä niin käsittämättömän pahaa ruokaa. Tilasimme tyttöystäväni kanssa kanapastat. pasta oli erittäin kuivaa ja mautonta mössöä jonka joutui huuhtelemaan vedella alas jotta ei tukehdu. Esillepano oli myös järkyttävän surkea, sellasta ruskeanharmaata mössöä vain nostettu lautaselle yhteen kasaan ja päälle yksi(1) basilikan lehti. Leipä mitä ruuan kanssa tarjottiin oli jotain halpis piimälimppua rusinoilla. Tein tänne sivustolle profiilin ihan siksi että pääsen arvostelemaan tämän ravintolan! Välttäkää, surkein ravintola-ateria mitä olen eläessäni syönyt!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.06.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.06.2016
Rating: 0

Tilasimme kanaa, vuohenjuustoa ja rosmariiniperunoita. Kana oli todella sitkeää ja mautonta. Punajuurikastike mautonta puuroa. "Rosmariiniperunat" olivat sekä sisältä että pinnalta LÖYSIÄ, - keitettyjä perunoita, joita oli vähän kieritelty mausteessa ja öljyssä. Tämä oli ensimmäinen kerta Bravuriassa, emmekä mene takaisin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 08.02.2016
Rating: 0

Lohipasta todella kammottavan makuinen. Annos lillui öljyssä/kastikkeessa ja kalakin tirisi rasvaa.Tarjoilijan kommentti oli ainoastaan "välitän palautteen eteenpäin".Iso pettymys.Paikka olisi miellyttävä kunhan saisivat ruoka-annokset kohdilleen....

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.02.2016
Rating: 0

Kokemus sienipastasta tammikuun alussa 2016: Annos oli niin suolainen, että jäi syömattä kokonaan. Tarjoilija kävi aluksi kysymässä, miltä maistui ja sanoin, että en pysty syömään kun on liian suolaista. Lupasi kertoa kokille. Mitään ei tapahtunut. Maksoin kiltisti syömättä jääneen aterian, jolloin tarjoilija totesi, että kasvisruokaan laitetaan suolaa tavallista enemmän kun on helposti mautonta ! lLautasen pohjalla lillui vielä paksu kerros pahanmakuista öljyä ...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 24.01.2016
Rating: 0

Lounastreffit Kampissa. Kylmä tammikuinen päivä, joten pitkälle ei jaksettu tyttökavereiden kanssa lähteä metsästämään ruokapaikkaa, Bravuria on mukavan lähellä. Ravintola on sisustukseltaan todella jees, tyylikäs mutta samalla rento. Listalta löytyy pastaa ja pitsaa, aika hinnakasta. Seurueesta muut ottavat perinteisen pitsan, itse päädyin "fresche"-pitsaan, eli vain pohja on paistettu, pinnalle tulee täytteet ns. kylminä (valitsin ilmakuivatun kinkun ja scampit), lisänä salaattimix + siemeniä. Pitsa oli raikas, vähän kuin salaatin ja pitsan yhdistelmä. Miinusta kuitenkin tomaattikastikkeen semi-mauttomuudesta ja vähäisyydestä, sekä siitä että scampeja oli _kolme_kappaletta. Ihana S-ryhmä ja ihanat annoskortit, mutta oikeesti, näillä hinnoilla niitä täytteitä sais olla hitusen enemmän!

Palvelu oli ystävällistä, joskin ravintola oli puoliksi tyhjillään kyseisenä ajankohtana.

Kävisinkö uudestaan? Viinilasillisella ehkä, ja pastalle pitää joskus antaa mahdollisuus vielä!:)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 10.01.2016
Rating: 0


Location

Salomonkatu 1, 00100 Helsinki - Route
010 7663 710
http://www.bravuria.fi

Options