Closed now

Sea Horse

finnish
Rating 2.8 / 5

Reviews (157)

Oskarinleipä päivällinen. Olin yksin syömässä ja sain todella ystävällistä ja nopeaa palvelua. Kysyin suositusta, ja sen perusteella tilasin Oskarinleivän. Tykkäsin ruoasta. Sisustuksen ja palvelun takia suosittelen paikkaa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.05.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Aina aiemmin olin pitänyt Sea Horsen annoksista paljonkin mutta tällä kertaa oli makupettymys

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.01.2018
Rating: 0

Kuha Mannerheimin tapaan oli kyllä Finduksen pakastefile. Seuralaisen tilaamassa pyttipannussa perunat ja makkarat oli myös leikattu todella teollisen näköisesti saman kokoisiksi pieniksi kuutioiksi, joten pakastepussista varmaan sekin. Todella surullista, että ravintolassa on vajottu näin alas.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.05.2017
Rating: 0

Vanha kunnon "Sikala" oli suuri pettymys. Lounaslistalta tilattu possunleike mauton ja ylihintainen eivätkä Àla carte-listan etanat ja metsästäjänleipä tehneet poikkeusta. Etanat lilluivat mauttomassa rasvassa, olivat täysin erikokoisia ja sitkeitä. Metsästäjänleivän pihvi oli kuivaksi paistettu, sitkeä ja aivan liian suolainen. Jos alku-ja pääruoka maksavat 20€/kpl, on lupa odottaa enemmän. Mikä tahansa huoltoasema tai kotiruokaa tarjoileva lähiöpubi pystyy parempaan. Ikävää jos tämä on kulttimaineessa olevan Sikalan nykyinen taso. Hinta-laatusuhde on ainakin surkea.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 12.12.2016
Rating: 0

Lauantaidinneri 1/2!

Nälkä painoi päälle ja ruokaa tuli saada, emme kuitenkaan osanneet päättää kummalle puolen korttelia mennään, päädyttiin ratkaisuun, jossa alkupalat syödään sikalassa ja pääruoka saslikissa.

Lautasille päätyi sienikeittoa, etanoita sekä kateenkorvaa. Ruoat kaikilta osin ihan kelpo tavaraa. Kaipa näillä sen klassikkostatuksen säilyttää.

Palvelusväki hoiti tehtävänsä tehokkaasti. Ovimieskin keräsi rotseja, tosin vähän epäammattimaisesti istuskeli pöydässä kun sisään astuimme.

Ravintolan puitteet melko retroa, tyylin toki rikkoo ikean syöttötuoli. Mainittakoon vielä että takasalin vessa on aikamoinen komero.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 17.04.2016
Rating: 0

7-hengen seurueemme ruokavaliinnat olivat onnistuneita ja henkilökunta teki työnsä ystävällisesti jo ruokia valitesssamme saimme hyvän kuvan siitä mitä tuleman pitää. Ovimies ja hyvän illan toivotukset olivat kuin kruunu hauskan illan päätteeksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 04.03.2016 View previous reviews (3)
Rating: 0

Tunnelma hyvä ja kotoisa. Ovimiehelle täydet pisteet todella hyvästä palvelusta. Tarjoilussa oli vähän kiireen makua vaikka seurueemme lisäksi ei juuri muita ollut paikalla. Ruokia ei tarvitsisi juoksuttaa pöytään kiireellä, vaan antaa aikaa ruokailijoille. Sikalassa on ollut aina takuu varmaa perus ruokaa. Kahdella viime vierailulla suurin osa seurueesta on ollut pettyneitä annoksiinsa. Maku on jäänyt valjuksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 10.01.2016
Rating: 0

Lähes aina vierailu Sea Horseen on ollut nautinnollista. Ruuat on kautta linjan hyviä, perinneruokia ja palvelukin perinteistä, pääsoin ystävällistä. Ovimies on mahtava lisä! Paikan miljöö on täysi kymppi!

Ainut iso miinus tulee viime vierailusta. Kävimme ranskalaisen pariskunnan kanssa syömässä. Tällä kertaa tarjoilija oli hieman kyllästyneen oloinen jo alusta alkaen. No, ruokailu meni kuitenkin ihan mukavasti kunnes jälkiruokia tilatessa tarjoilija sanoo: sori, keittiö on kiinni, emme enään tee uusia jälkiruokia. Häh?! Olisihan tarjoilija voinut tulla sanomaan aiemmin, että voitteko tilata jälkkärit kun keittiö on menossa kiinni. Kehtasi vielä mainostaa jälkiruoka drinkkejä. Kaiken kruunasi se, että salin perältä toinen tarjoilija huutaa tiskin suuntaan: lisätkää tähä tilaukseen vielä yhdet jälkiruokaletut. Eli oli se keittiö isommalle seurueelle sitten kuitenkin ilmeisesti auki.

Ranskassa jälkiruoat on erittäin tärkeä osa ruokailukokonaisuutta, joten vieraamme olivat kyllä hieman pettyneitä ja itse harmitti kun oli tullut vieraat vietyä moiseen paikkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.10.2015
Rating: 0

Sikalan lihapullat testissä.

Sisään tullessa vastaan lemahtaa tunkkainen, hieman kusehtava haju. Mieleen tulee lähinnä ammattilaisten kulmapubi.

Testiin valikoitui lihapullat. Annos tuli hyvinkin pikaisesti. Pullat olivat kuivia ja jokseenkin mauttomia. Ruskeakastike vaikutti pussista tulleelta. Muusi oli ihan ok. Punajuuret varmasti purkista.

Norjalaiset vieraamme eivät myöskään näyttäneet olevan erityisen tyytyväisiä tähän klassikkoravintolaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 24.09.2015
Rating: 1

Tilaamamme paistetut silakat olivat valtavan suolaisia, ja pinta poltettu karrelle. Kun annoimme palautteen niin meille sanottiin, että tehän toivoitte rapeita silakoita. Ja siinä kaikki.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 16.06.2015
Rating: 0


Location

Kapteeninkatu 11, 00140 Helsinki - Route
(09) 628 169
http://www.seahorse.fi/

Options